oooo Audi
aktuális téma
Sziasztok! Ma este "letiltott" az gépezet, 4. be olyan 3000-es fordulat körül, ujrainditottam aztán próbálgattam (soha nem pörgettem még ennyire) 3.-ba már azt hittem nem tilt le de akkor meg 4000 előtt nem sokkal.
turbo vezérlő ok, csövek is, ha lesz időm leveszem a turbót és kipucolom csak sok kedvem nincs hozzá
holnap gépre kerül elvileg, nem lenne baj ha nem kellene szétszednem. geometrián kivűl esetleg tipp? 

Egyhuzamban max. fél év, de meghosszabbítható többször is.
akkor vagy fél évre, vagy végleg lehet kivonni?
tzoli88 jól írta. Fél évre tudod ideiglenesen kivonatni, azért a 2ezer párszáz pénzért. Arra kell figyelni, hogy a félév lejárta előtt kell kérni a meghoszabbítását, mert különben automatikusan forgalomba helyeződik. Műszakira csak akkor kell vinni, amikor vissza helyezteted és már lejárt. Oda viszed, ahova akarod. Kivonáskor legyen érvényes a forgalmija, azt hiszem.
Te is fiam...
Én is ezen mesterkedem
(ezen is)

Én is ezen mesterkedem

Egy VW 1.6 D a kiszemelt áldozat... kőkemény 40KW teljesítménnyel. De pont emiatt nem is lenne használva... mert menne bele egy 1.8T v Vr6. 
Csak ennek idő kéne, nem is kevés

Csak ennek idő kéne, nem is kevés
Szerintem nem kell műszakira vinni, majd csak ha újra forgalomba helyezed.
Legalább is nekem még nem szóltak erről, bár az enyém elvileg totálkáros
Viszont ha kivonod akkor teljesítményadó sincs.
Egyébként milyen 50 Le-s rettenetet néztél ki?

Legalább is nekem még nem szóltak erről, bár az enyém elvileg totálkáros

Viszont ha kivonod akkor teljesítményadó sincs.
Egyébként milyen 50 Le-s rettenetet néztél ki?

Köszönöm.
Közben okosabb lettem a netnek hála. Ott is az van, amit te írtál.
2300 HUF ért kivonják a kocsit, és félévente 2300 forintért hosszabítják meg. Aztán 6-6000 forintot kell fizetnem ha vissza akarom állítani.
Ezen idő alatt műszakira kell vinni ha lejár, és az önko ad útvonalengedélyt.
Csupán azért gondolkoztam ezen, mert az éves biztosítás 45e + adó lenne. A többi adó elég vicces (6e /év a teljesítmény adó
)
Szóval még számolgatnom kell, de mivel valóban 2-3 évig pihenne, megérné inkább kivonni.
Közben okosabb lettem a netnek hála. Ott is az van, amit te írtál.
2300 HUF ért kivonják a kocsit, és félévente 2300 forintért hosszabítják meg. Aztán 6-6000 forintot kell fizetnem ha vissza akarom állítani.
Ezen idő alatt műszakira kell vinni ha lejár, és az önko ad útvonalengedélyt.
Csupán azért gondolkoztam ezen, mert az éves biztosítás 45e + adó lenne. A többi adó elég vicces (6e /év a teljesítmény adó

Szóval még számolgatnom kell, de mivel valóban 2-3 évig pihenne, megérné inkább kivonni.
Viszont én ott csesztem el, hogy egyszer elfelejtettem meghosszabbítani a kivonást. A biztosító a kötelezőt egy év után felmondta (mondjuk nem tudom miért
) és emiatt arra az időszakra amikor nem volt a kocsi kivonva a frogalomból, majd fizethetem a MABISZ díjat, szóval az időpontokra figyelj!

Hali!
Nekem is van egy ilyen kocsim.
Mikor megvettem, rögtön ki is lett vonva a forgalomból. Ezt fél évente meg kell hosszabbítani, de ha újra forgalomba akarod helyezni, akkor nem kell különleges helyre vinni műszakira. Viszont az ereditvizsgát meg kell csináltatni és a kötelező biztosítást is rögtön meg kell kötni, mert ellenkező esetben nem tudják a nevedre írni, de miután megvan a ideiglenes kivonásról az igazolás, azt el kell küldeni a biztosítónak, és akkor nem kell díjat fizetni.
Ha jól tudom fél évente 2-3 ezer Forint meghosszabítani az ideiglenes kivonást.
Nekem is van egy ilyen kocsim.
Mikor megvettem, rögtön ki is lett vonva a forgalomból. Ezt fél évente meg kell hosszabbítani, de ha újra forgalomba akarod helyezni, akkor nem kell különleges helyre vinni műszakira. Viszont az ereditvizsgát meg kell csináltatni és a kötelező biztosítást is rögtön meg kell kötni, mert ellenkező esetben nem tudják a nevedre írni, de miután megvan a ideiglenes kivonásról az igazolás, azt el kell küldeni a biztosítónak, és akkor nem kell díjat fizetni.
Ha jól tudom fél évente 2-3 ezer Forint meghosszabítani az ideiglenes kivonást.
itt nem tudom kiszedni, lehet e 6 honapnal tovabb
Írd be a linkelni kívánt szöveget

hát, erre nem merek esküdni, azért kérdezz rá az okmányirodában, de 2-3 év már jelentős pénz, főleg ha a semmire fizeted
Szóval nincs is semmiféle időkorlát, hogy mennyi ideig lehet ideiglenese kivonni egy autót?
2-3 évig tuti nem menne forgalomban, mert szép lassan lenne összetákolva... motor, alváz, fény, stb...
2-3 évig tuti nem menne forgalomban, mert szép lassan lenne összetákolva... motor, alváz, fény, stb...
nekem volt már ideiglenesen kivont autóm, nem kellett a mozaikba vinni, mondjuk ennek 8 eve kb.
ha 1 évnél tovább nem használnám, tuti ideiglenesen kivonnám
ha 1 évnél tovább nem használnám, tuti ideiglenesen kivonnám
pont tegnap hozta szóba haver, hogy télire miért nem vonom ki a forgalomból ideiglenesen a kocsit, és akkor nem kell érte fizetnem. fél évig ingyenes, és vissza hozatalkor nem kell újra vizsgáztatni.
Hello!
Mivel itt sokatoknak van második és/vagy harmadik autója, talán tudok nekem segíteni:
Tervezek venni egy amolyan hobby autót, érvényes magyar forgalmival, műszakival stb... De egyenlőre nem szeretném forgalomban használni.
Szerintetek ebben az esetben is kell biztosítást kötni rá?
Vagy ha nem akarom használni, inkább vonjam ki ideiglenesen? Csak nem tudom, hogy a visszahelyezésnél elég egy sima vizsgaállomásra vinnem, vagy Mozaik...
Szerintetek?
Ha megvenném 2-3 évig nem lenne forgalomban használva... V lehet h még tovább is.
Mivel itt sokatoknak van második és/vagy harmadik autója, talán tudok nekem segíteni:
Tervezek venni egy amolyan hobby autót, érvényes magyar forgalmival, műszakival stb... De egyenlőre nem szeretném forgalomban használni.
Szerintetek ebben az esetben is kell biztosítást kötni rá?
Vagy ha nem akarom használni, inkább vonjam ki ideiglenesen? Csak nem tudom, hogy a visszahelyezésnél elég egy sima vizsgaállomásra vinnem, vagy Mozaik...
Szerintetek?
Ha megvenném 2-3 évig nem lenne forgalomban használva... V lehet h még tovább is.
szép estét!valaki nem tudja hogy lehet megszabaditani a4 b5 szedánból a kalaptartót?esetleg hogy hány centis h.szóró lehet ott?alulról 16osra tippelek.

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!