Opel Calibra

aktuális téma
Opel Calibra

Szeretném ha a Calibrások leírnák véleményüket az autóról, hibáiról, ezzel segítve a vásárlás előtt állóknak!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Dogeba
2009. november 28. 11:18
evildragon
2009. november 28. 11:15
Á dehogy. Írtam, békével jöttem.
orgyi
2009. november 28. 11:13
hááááááááááááááá
mivan itt??? karate?????
Dogeba
2009. november 28. 11:11
Ja ja mindenek van előnye. A ladámnak is sok sok előnye van.
-olcsó
-olcsó a fenntartása
-olcsó az alkatrész.
-megbízható
-terepezésre is alkalmas
-nem kell féltenem
-mindig itt van az ajtó előtt
-mindenki barátsággal gondol rá
-minden átalakítás nélkül üzemel E85 el (210 ft/l)
-nem kell aggódnóm hogy a párom 200al száguldozik vele.
- jól áll a neki a téli gumi
Mégsem tartom jobb autónak mint a Bagirát.
De az új autók kb 80 % át sem.
Mint autószerelő és lakatos technikai megoldások és karosszéria terén is elsírom magam némelyik új láttán. Régebben az élt a köztudatban hogy a suzuki a leggyengébb autó, hát a kalóz übereli. tudom mert volt már nálam törött..
evildragon
2009. november 28. 10:28
Mondjuk egyszer vezettem 1gen Thaliát, na bazzeg, egy balatoni csónakban nagyobb biztonságban éreztem magam. De a többivel nem volt bajom.
Na ne offoljuk szét a totyikot.
kornél1
2009. november 28. 10:22
ja ammás...
nekem a rönóval is van bajom. mindegyik egy szar már. azon gondolkodom, ha lesz fölös zsém, amit már teszek félre, hogy veszek valami láncos omegát, ráverek egy valag lovét, hogy jo legyen, aztán kész. (nyilván a clio mellé)
evildragon
2009. november 28. 10:21
Na most nem tudom, hogy ebből mi a poén, mi nem, meg amit írtam az is poén volt.

Amúgy igazad van. Nekem a PSA típusokkal volt sok bajom, Renault-val is jártam, de arról nem tudok rosszat mondani. Ismétlen magam, poén akart lenni.
kornél1
2009. november 28. 10:18
na igen erröl van szó amit most irsz, ez a gáz. nekem az volt a lényeg, hogy az adott büdzséböl nekem a legjobb legyen, ha uj autoban kell gondolkodni... 70lovas dizel vw polo kösz nem kell. 90lovas corsa sem kellett. 70 lovasd dizel 207 se.. akkor legyen 106lovas clio. a többi meg kindertojás. ennyi.

mindensetre jó, hogy itt korteskedsz, de te ugyanolyan vagy
evildragon
2009. november 28. 10:16
Aki francia autót vesz, egyéb aljasságokra is képes. De legalább van egy pina az elején, ami maximálisan pozitív.
evildragon
2009. november 28. 10:14
Én emlékszem kölyökkoromból, amikor először láttam. Valami lagziban. Pezsgőmetál volt asszem, ha volt ilyen, hülyeséget nem akarok írni. Tetszett. Sőt nincs olyan márka, amiből ne tetszene legalább egy típus (na jó vannak kivételek). Abban egyetértek, hogy a bojler nélküli Calibrák szépek. És abban is igazad van, hogy az autó semmiről sem tehet, mert azt anno legyártották, a gazdáik meg elbaszták (itt is tisztelet a kivételnek). És ez igaz minden típusra. A márkaháború az ami igazán felbasz.
kornél1
2009. november 28. 10:12
üdv. nyilván, de a nagy átlag.... ha vw-m lenne, akkor is ezen a véleményen lennék. mielött még jön vki,és elkezdi szidni az 1,4es 60lovas góffal a rönyómat
evildragon
2009. november 28. 10:10
kornél1
2009. november 28. 10:08

vw-s körökben most ez a divat.. majd lecseng..
Snec
2009. november 28. 10:06
én modnjuk nem háborúzom, sőt semmi bajom a Suzukival, apámnak volt régi, most új van, soha nem volt gond vele. Vannak is sokan vw-sek, akik lenéznek mindenkit, nekem pl. van sok vw ami tetszik. Nekem a gazdájukkal van inkább gondom, nem az autóikkal. Az autó nem tehet róla, hogy egy fasz a tulaja. Aki ismer az tudja, hogy nekem sem tetszenek azok a Calibrák, amelyek ocsmányul vannak spoilerezve. A gyári, és gyárias jellegű tuning tetszik. A Calibrám se véletlenül maradt, szinte gyári. ha tehetném én pl. BMW-be ülnék bele, mert nekem az a kedvenc márkám. A Calibrát egyáltalán nem bántam meg, nekem 3 évig volt, saját hibájából egyszer sem hagyott cserbe, szerettem azt az autót. Hal enne egy makulátlan, ami sajna itthon nem, vagy csak 1-2db létezik, még vettem is volna.
evildragon
2009. november 28. 09:59
Először is tisztázzunk valamit. Tudom, hogy utálat tárgya vagyok itt, de most nem háborúzni vagyok itt. Békés szándékkal jöttem.

Annak, hogy Suzukim van kb. tíz előnye van számomra. Nem részletezem...
Ültem már Calibrában, sőt vezettem is...
Ebben téved.

Ha pillázol egyet az adatlapomra, láthatod, hogy nem az álomautóm.

Lehetne más kocsim is, de mint már említettem, sok előnyöm van ezzel a szarral, ami nem is olyan szar.

Más: én már unom ezt az egész háborút...
Dogeba
2009. november 28. 09:53
Snec
2009. november 28. 09:07
csak belelestem egy kicsit. Van ott jó pár suzuki-s, szerintem egy olyan embernek, aki azt az autót megveszi, a szájára se kellene venni a Calibra szót. De láttam ott golf-ot is, ami nyugodtan bekerülhet a topicba is, 1,6-os gusztustalan spoilerezésű, Ezek az emberek életükbe nem is ültek Calibrába, csak be lettek hülyítve.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Összesen 2061 találat 104 oldalon