Opel Calibra
aktuális téma

Szeretném ha a Calibrások leírnák véleményüket az autóról, hibáiról, ezzel segítve a vásárlás előtt állóknak!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Kosz! Irtam emailt :) A Privire nem jöttem rá... lehet kicsit fáradt vagyok :D
Üdv Mindenkinek.
Eladnám Calibra Turbó verdámat.
194-es évjárat, C20LET, 4*4 (osztómű még benne van)
méáregzöld metál fényezés, sárga bőrkárpit, el. ablak, el. tolótetőtő,
toronymerevítő.
4 db acélfelni van rajta, alig használt téli gumival.
Hozzá adok 4db alufelnit is. nyári gumikkal (a gumik nincsenek rászerelve)
Állapot:
Karosszéria nincs átrohadva, relatíve jó állapotban van.
5 éve használtam utoljára az autót (hosszass külföldi tartózkodás
és családi okok miatt).
OSztómű akkor működőképes volt, de mivel 7 év a szavatossága,
nem tudom garantálni a működőképességét.
Műszerfal és az utastér első fele szétszedett állapotban van.
A jármű nem menetképes.
Egyben kívánom eladni, nem alkatrészenként.
Az autót Dunakeszin lehet megtekinteni, előre egyeztetett időpontban.
Kérésre fényképet küldök.
Hiperpigmentáltakkal nem üzletelek.
Mobil: +36702806059
Eladnám Calibra Turbó verdámat.
194-es évjárat, C20LET, 4*4 (osztómű még benne van)
méáregzöld metál fényezés, sárga bőrkárpit, el. ablak, el. tolótetőtő,
toronymerevítő.
4 db acélfelni van rajta, alig használt téli gumival.
Hozzá adok 4db alufelnit is. nyári gumikkal (a gumik nincsenek rászerelve)
Állapot:
Karosszéria nincs átrohadva, relatíve jó állapotban van.
5 éve használtam utoljára az autót (hosszass külföldi tartózkodás
és családi okok miatt).
OSztómű akkor működőképes volt, de mivel 7 év a szavatossága,
nem tudom garantálni a működőképességét.
Műszerfal és az utastér első fele szétszedett állapotban van.
A jármű nem menetképes.
Egyben kívánom eladni, nem alkatrészenként.
Az autót Dunakeszin lehet megtekinteni, előre egyeztetett időpontban.
Kérésre fényképet küldök.
Hiperpigmentáltakkal nem üzletelek.
Mobil: +36702806059
Hali!
Van egy ismerősöm, aki csinál erősített osztóműveket és egyelőre elég jól működnek.
Ha érdekel, írj privit.
Ha csak elsőkerekesre akarod átalaktani, akkor abban is tudok segteni.
Van egy ismerősöm, aki csinál erősített osztóműveket és egyelőre elég jól működnek.
Ha érdekel, írj privit.
Ha csak elsőkerekesre akarod átalaktani, akkor abban is tudok segteni.
Ha jól emlékszem van polcon nekem
ez egy LET... lamellasor?? olyat hol lehet kapni? Igazabol a lamellak fele kaputt...
Ha nem tört el semmi az osztóműben akkor, lamellasor kb40e, nyomásgömb kb60e + javítás. De ha xe-ből csináltatok LET motort akkor teljesen felesleges, mert tönkre fog menni, nem erre a nyomatékre van tervezve. hagyd meg elsőkerekesre.
Nos, lenne nekem is egy kapitális gondom és hátha tud valaki segiteni :
OSZTÓMŰ!!!! Az enyém bekrepált, sajna igy vettem. Par lamella (3-4 ) kopott, mint a fene.. a szervoolajat tolja ki magából..meg már a fene se tudja mit...
Itt délen ( Csongrád m. ) nem nagyon tudnak vele mit kezdeni a szakik, az összes csak hummogott. Azon agyaltam, hogy nem lehet beépíteni pl egy EVO6 osztóművét? ( az van raktáron :) ) Esetleg valakinek valami építő jellegű ötlete?
Előre is kösz!!
Ja igen, C20XE bontás! Ha valakit érdekelne, akkor ezen a számon lehet érdeklődni : +36 20 480 0148. ( a hengerfej pl most jött ki egy teljes generálból.. csak LET lett helyette :) )
OSZTÓMŰ!!!! Az enyém bekrepált, sajna igy vettem. Par lamella (3-4 ) kopott, mint a fene.. a szervoolajat tolja ki magából..meg már a fene se tudja mit...
Itt délen ( Csongrád m. ) nem nagyon tudnak vele mit kezdeni a szakik, az összes csak hummogott. Azon agyaltam, hogy nem lehet beépíteni pl egy EVO6 osztóművét? ( az van raktáron :) ) Esetleg valakinek valami építő jellegű ötlete?
Előre is kösz!!
Ja igen, C20XE bontás! Ha valakit érdekelne, akkor ezen a számon lehet érdeklődni : +36 20 480 0148. ( a hengerfej pl most jött ki egy teljes generálból.. csak LET lett helyette :) )
Helo!Tudna valaki segitteni olyan akinek fekete Calibrája van?Müszakihoz kellene!Privibe a választ köszi!
Valahol ,valami kis zárlat lehet,elképzelhető hogy meleget kapott 1 kábel vagy összeszerelésnél odacsíptek 1 kábelt!Szisztematikusan végig kel nézni a kábelezést!

jelenségedre az a válasz hogy ebböl tudod hogy müködik az abs
ha kiiktatod akkor hülye vagy

igazából nemtom mivan nem értek hozzá úgyhogy egykis gyors tanácsadás kéne:)
Jahm és pénzem már nincs

Jahm és pénzem már nincs

Hali Cali! :)
Tegnap leált a verdám miútán visszajőttem a műszakiról..:D
Tünet a következő: Új aksit full leszívta kb 2óra alatt SE! 1hónapja vettem a verdát azóta lakatosnál volt, szerelőnél, és az első 15km ünket tettem vólna meg azzal hogy elvittem müszakira és haza hoztam(volna)
Mondtak nekem olyat hogy "a trafóm áthúz" nahm ezzel mit kezdjek?!

Tegnap leált a verdám miútán visszajőttem a műszakiról..:D
Tünet a következő: Új aksit full leszívta kb 2óra alatt SE! 1hónapja vettem a verdát azóta lakatosnál volt, szerelőnél, és az első 15km ünket tettem vólna meg azzal hogy elvittem müszakira és haza hoztam(volna)
Mondtak nekem olyat hogy "a trafóm áthúz" nahm ezzel mit kezdjek?!

olajnyomásméröhöz megfelelö gombát kell venni!gyári opelt!és a régi helyére kell betekerni!nem kell semmiféle közbetét meg adapter!
sajnos gyári számot nem tudok adni,mert nincs fent epc a gépen,de a lényeg hogy nem kell semmiféle adapter,bemész a boltba,kérsz olajnyomásmérös olajnyomás gombát opel calibrához (készülj fel nem olcsó),hazaviszed,régit kitekered,az ujat betekered,huzol be hozzá plussz kábelt az órához,meg a régit is rádugod,és müxik is!ez ilyen 2 az egyben nyomásgomba,és mondom a lényeg gyári,nem kell mókolni!
sajnos gyári számot nem tudok adni,mert nincs fent epc a gépen,de a lényeg hogy nem kell semmiféle adapter,bemész a boltba,kérsz olajnyomásmérös olajnyomás gombát opel calibrához (készülj fel nem olcsó),hazaviszed,régit kitekered,az ujat betekered,huzol be hozzá plussz kábelt az órához,meg a régit is rádugod,és müxik is!ez ilyen 2 az egyben nyomásgomba,és mondom a lényeg gyári,nem kell mókolni!

sziasztok!én keresnék opel calibrához tetőablak kárpitot!ha valakinek van írjon lécci! másfél éve csak keresgélem! S.O.S
msn:[email protected]
msn:[email protected]
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!