Opel Calibra
aktuális téma

Szeretném ha a Calibrások leírnák véleményüket az autóról, hibáiról, ezzel segítve a vásárlás előtt állóknak!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
nálam volt több is az 1,4-es fogyija, de haverom-jóbarátom (Kapitány) 2000ccm-es Focus-a 13-14 litert eszik városbaés ugyanúgy megy mint az enyém, nekem kb. 8,8-9,6l
Helloka Srácok !!!!
a Calibra igen is egy korekt jo kis autó a fogyasztása meg azt kell mondjam h kevés !!!!!!!normális közeekdésbe(néhányerösseb rajt v csak ugy cspatásssal) eszik 9 liter a ford focus 1.4es meg evett 7 -8 akat na akkor meik a gazdaságosabb?!meg azért más élményt nyujt egy cali mint egy fors,sztem leglaábbis ,vigyázni kell rá mint mindenre !!
a Calibra igen is egy korekt jo kis autó a fogyasztása meg azt kell mondjam h kevés !!!!!!!normális közeekdésbe(néhányerösseb rajt v csak ugy cspatásssal) eszik 9 liter a ford focus 1.4es meg evett 7 -8 akat na akkor meik a gazdaságosabb?!meg azért más élményt nyujt egy cali mint egy fors,sztem leglaábbis ,vigyázni kell rá mint mindenre !!
amikor kerestem kocsit, nem Calibrát kerestem, hanem 2000ccm-est, Amikor úgy döntőttem, hogy ez lesz hetekig néztem a használtautót, de úgy, hogy a húgom barájának volt net, ott letöltőtték az összeset, és cd elhozta, itthon megnéztem, és telefonáltam. Közbe vettem az újságokat, amikor megjelent csötőrtőkön az újság reggel megvettem, és néztem mi van benne. AMikor megtaláltam ezt, hívtam az embert mondta még megvan Cegléden
, ok. Elkéredszkettem benntről délbe, közbe hívom újra az embert, nem veszi fel, hazaérek, mondóm havernak megyűnk Ceglédre, de telefonáljunk neki, erre kiderül németbe van.
Majd holnap, ok. M?ásnap du. tűz le Ceglédre, és ott megnéztem teccet vasárnap megvettem, de elötte Pesten szinte az összeset megnéztem

Én csak azt nem értem, ha valaki akar venni egy 2 literes sport kocsit (CALIBRA vagy akármi, tök mindegy), akkor miért a fogyasztást kérdezgeti egyfolytában. 8V:16V, nem tök mindegy fogyasztás szempontból? Ha az egyik fél literrel kevesebbet eszik, akkor olyat kell venni?
Az állapota a lényeg! Milyen gazdálya volt! A kasztni állapota! Várható cserélendő alkatrészek száma, értéke! Elvárásaid! Mit szeretnél majd belőle! MEG ..... Pl csak 4 gumi mennyibe kerül?
Szerintem ez lenne a fontos!
Egyébként egy 2 literes kocsinál számolni kell 10 literrel. Aztán ha kint mész kevesebb, ha (nagy)városban akkor meg több, ha meg nyomod neki, meg STREET RACING, akkor mégtöbb! Normálisan vezetve 9-es átlaggal lehet járkálni.
Ha meg spórolni szeretnél, venni kell egy 1.0-ás SUZUKIT, vagy DIESEL 1-es Golfot. Az olcsó, meg keveset eszik!
Az állapota a lényeg! Milyen gazdálya volt! A kasztni állapota! Várható cserélendő alkatrészek száma, értéke! Elvárásaid! Mit szeretnél majd belőle! MEG ..... Pl csak 4 gumi mennyibe kerül?
Szerintem ez lenne a fontos!
Egyébként egy 2 literes kocsinál számolni kell 10 literrel. Aztán ha kint mész kevesebb, ha (nagy)városban akkor meg több, ha meg nyomod neki, meg STREET RACING, akkor mégtöbb! Normálisan vezetve 9-es átlaggal lehet járkálni.
Ha meg spórolni szeretnél, venni kell egy 1.0-ás SUZUKIT, vagy DIESEL 1-es Golfot. Az olcsó, meg keveset eszik!

szed le róla az összeset, és akkor nem kell pótolni 

Gyerekek nem kell senkinek 1 1995-ös 1.6i Vectra nincs szétt ütve, most cseréltem kuplung tárcsát, lengéscsillapítókat , hidrotőkéket vezérmű szíjat van benne 2 el. ablak plüss, napf. tető,szervo,jel nélkül,vonohorog, kell bele 1 új kormány mert szegényke 1 kicsit szétt van! Van hozzá 1 2.0i 8v alkatrésznek kompletten azt is oda adom 1 kis felárét!! Ár: 450e+alkatrész autó
Én láttam az autót ( ismerem )
A leirtak megfelelnek a valóságnak.
Saját tapasztalat: Az ólcsó calibrák a legdrágábbak.
Inkább egy ilyen egyben lévőt
A leirtak megfelelnek a valóságnak.
Saját tapasztalat: Az ólcsó calibrák a legdrágábbak.
Inkább egy ilyen egyben lévőt

ya es 100% rozsda es rohadas mentes!!! gyari sarvedoivekkel es kuszobbel. szinte gyari allapotban... erre tenyleg nem nagyon kell kolteni. amit igen, azokat a cuccokat meg hozza adom...
elado az en calibram is... ez legalabb egyben van... kb. 3 millio ft-nyi szervizszamlam van... az hogy mi mennyit futott koltoi kerdes. az enyem garantaltan 145 ezret.
nah fiúk lányok! alakulnak a dolgok! calibrán lévő gumicsik ami az ajtó alatt van végig az első keréktől a hátsóig! azt lehet potolni? sok calibrát láttam hol megvan hol nincs hol fel van darabolva elől hiányzik belőle hol hátul 

ez teccet! igen ez igy igaz... jah igen - gab81 vissza térve a fényezésre vagy mit is irt a srác akkor az mennyibe lenne? persze nálad akciósan mivel látod mennyit szopik az ember ien kocsival
vagy csak én vagyok ien bal f'szz...

tőkmindegy hány km, mindegyikbe sok van, és mindegyik megkimélt 

nah! itt a levél!
Szia!
Köszi az érdeklődést,a motor nagyon jó állapotú,5éve van nálam az autó,folyamatosan szervizelt,a karosszéria azért tűnik több színünek mert a felújításnál egyes elemeit újrafényezték.Hozzá kéne políroztatni a többi elemet is.
A rozsda az első és a hátsó kerék között az igazán teljesen új küszöböket jelent,amit rücsis alapozóval kezeltek le majd színrefújtak.
A hiányzó gumicsík megvan és ezt valóban jól látod,ott egy picit meg van nyomva.
Az ár természetesen irányár,érdeklődők folyamatosan vannak de az é lesz az autó aki előszö rak le foglalót.

Szia!
Köszi az érdeklődést,a motor nagyon jó állapotú,5éve van nálam az autó,folyamatosan szervizelt,a karosszéria azért tűnik több színünek mert a felújításnál egyes elemeit újrafényezték.Hozzá kéne políroztatni a többi elemet is.
A rozsda az első és a hátsó kerék között az igazán teljesen új küszöböket jelent,amit rücsis alapozóval kezeltek le majd színrefújtak.
A hiányzó gumicsík megvan és ezt valóban jól látod,ott egy picit meg van nyomva.
Az ár természetesen irányár,érdeklődők folyamatosan vannak de az é lesz az autó aki előszö rak le foglalót.
szep de a motor kulsoleg nem pik pak allapotu
kihalt a topic? senki sehol? nekem meg irt a calibrás eladó 

hm.. lecsillapodott a topic túlságosan is
van egy szép calibra! bár mostanság rájöttem hogy kép alapján nem lehet dönteni ezeket már meg kell nézni alaposan!
Calibra 2.0i 16V bár km- nélkül elég rossz a kiinduló pont!

Calibra 2.0i 16V bár km- nélkül elég rossz a kiinduló pont!

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Fogyasztás! Veszik az emberek a sok 1.4-es libakergetőket 1200kg-os autókba(OCTAVIA, H ASTRA, stb) aztán pedig lesnek, hogy méé nem csak 6 litert eszik!
Igazából szerintem tök mindegy, hogy 1.4, vagy 1.6 , ha mindekttő 100LE-körül van! Az energiához üzemanyag kell! 100LE-höz SZERINTEm ugyan annyi üzemanyag kell egy 1.4-es és 1.6-os-ban is! Ez csak az én véleményem, nem tényeken alapszik!