Na szoval valami paraszt megszüntette a forumot!
Elöször is még mindig nincsen lökháritóm, és geci csunyán beszopatott a mátyás úr! Multhéten persze nem lett kész, mindig ragasztás elött volt... Tegnap közli, hogy készlesz estére mert az enyémet és Daniel71-ét csinálja, nosza este 6 után beállitok hozzá Daniel már ott van matyi sehol, megjön majd mondja, hogy holnapra (azaz mára) 1000%, hogy készen lesz. Este 9-ig ott voltam, Danielét csinálta majd ugy váltunk el, hogy mára készen lesz a lökös és vagy 4 elött vagy 6 után mehetek. Hivom 3 felé szarik felvenni, 4-ig melozok itthon volt egy kis melom, persze közben hivogatom szarik felvenni. Fél 7 körül kimegyek hozzá persze belakatolva... Szoval megint megszopatott mint a torkosborzat... Tudja basszameg, hogy kellene az a kibaszott lökös mert lejárt a müszakim és lökös nélkül nem tom elintézni a müszakit... És persze az a szép az egészben, hogy szombaton kellene egy horgos autó most kérhetek valakitöl kölcsön bassza meg...
Ha ugy nézem, hogy több mint 2 honapja miatta nem tudom használni az automat meg most szombaton is szopni fogok miatta akkor kb idáig 100eFt kárt okozott nekem, mert ö nyaralni volt többek között amiröl elfelejtett szolni...
Szoval ekkora fasza gyerek a matyi... Részemröl befejeztem vele bekaphatja...
Most lépek alukálni, csak felnéztem, hogy mi volt ma az esemény! : ))
Reggel vizsgázik a Szerelmem!
Tényleg olyan!
Szép és kívánatos, jó Vele lenni, ígényli a törődést, jó vele MEGJELENNI, szórakoztató, nem eszik sokat, könnyen fel lehet "mérgesíteni" és akkor PÖRÖG 1000-el, sokba kerül és sokat kell rá várni amíg elkészül!
Jó éjt Neketek!
Nem csinálok lököst többet, van még pár darabom eladó, azt eladom és annyi. A sablonjaimat is elajándékoztam, ami volt. Komplett autókat építek, Ferrari replikákat. Nézd meg az autóm képeit...
Nem értem, hogy mit zúgolódtok... Nem hallottatok még olyanról, hogy "sztárallür" Egyébként én is müanyagozok, de teljesen elvették a kedvem attól, hogy spoilereket gyártsak. Egy példa, hogy miért: bemegyek az "autoextra boltba" mondom kellene lökös BMW-re, erre az ember 65 ropi, 2-3 hét várakozás. Mondom én, itt van a csomagtartómban, kell 25-ért? Erre a boltos, majd még megrágom... Ebben az országban mindenki úgy szeret lavírozni, hogy ne kelljen dolgozni, vagy befektetni, csak döljön a lé magától...
na hy all! benn voltam ma Matyinál, kivételesen volt időm ,bemenni, éppen Japmas lökösét toldotta-foldotta! aztán mondta, hogy ugorjak be du-tán 6 körül, 6-tól 7-ig vártam, de Ő sehol , így haza jöttem, telefon kicsöng, de nem vette fel!!! na mind1......................
Itt járt!
Most ment el!
A régi lököst hozta vissza kijavítva.
Hát, a "lyuk"(törés) nincs ott, be lett foltozva!
Az újat még nem sikerült elkészítenie. Talán holnap! : )))
Na igen valaki irta, hogy ki vett 2 nap szabit és ott ült a nyakán... Na nekem pl ez nem megy én reggel 7-töl 16-ig nem tok elszabadulni, de szerintem nem ez a korrekt, hogy valaki csak ugy melozik ha basztatják...
Reggel vizsgázik a Szerelmem!
Tényleg olyan!
Szép és kívánatos, jó Vele lenni, ígényli a törődést, jó vele MEGJELENNI, szórakoztató, nem eszik sokat, könnyen fel lehet "mérgesíteni" és akkor PÖRÖG 1000-el, sokba kerül és sokat kell rá várni amíg elkészül!
Jó éjt Neketek!