Na szoval valami paraszt megszüntette a forumot!
Elöször is még mindig nincsen lökháritóm, és geci csunyán beszopatott a mátyás úr! Multhéten persze nem lett kész, mindig ragasztás elött volt... Tegnap közli, hogy készlesz estére mert az enyémet és Daniel71-ét csinálja, nosza este 6 után beállitok hozzá Daniel már ott van matyi sehol, megjön majd mondja, hogy holnapra (azaz mára) 1000%, hogy készen lesz. Este 9-ig ott voltam, Danielét csinálta majd ugy váltunk el, hogy mára készen lesz a lökös és vagy 4 elött vagy 6 után mehetek. Hivom 3 felé szarik felvenni, 4-ig melozok itthon volt egy kis melom, persze közben hivogatom szarik felvenni. Fél 7 körül kimegyek hozzá persze belakatolva... Szoval megint megszopatott mint a torkosborzat... Tudja basszameg, hogy kellene az a kibaszott lökös mert lejárt a müszakim és lökös nélkül nem tom elintézni a müszakit... És persze az a szép az egészben, hogy szombaton kellene egy horgos autó most kérhetek valakitöl kölcsön bassza meg...
Ha ugy nézem, hogy több mint 2 honapja miatta nem tudom használni az automat meg most szombaton is szopni fogok miatta akkor kb idáig 100eFt kárt okozott nekem, mert ö nyaralni volt többek között amiröl elfelejtett szolni...
Szoval ekkora fasza gyerek a matyi... Részemröl befejeztem vele bekaphatja...
Na most néztem meg 9e egy uj lökös a kocsimra, meg bele 1-2 müanyag kb 2e, meg a rohangálások szoval kb 20-25e-ret buktam konkrétan sztárteches bulin... Meg ugy 2 honapot amig nem tudtam használni a kocsimat, legyen ez intö példa mindenkinek...
De nem is ez a lényeg! Vagy igen?
Amikor én megvettem az autómat, a környezetem nagy része óvva intett tőle!
Drága és minek, már egyből azon sopánkodtak, hogy hangos lesz a kipufogólya, stb..
MEgkértem Őket, hogy állítsák le magukat mielőtt én teszem, hiszen még meg sincs!
A vége az lett, hogy megvettem és a mai napig szerelmes vagyok bele! : ))
Persze fikázások folyamatosan mentek, míg meg nem ismerték a Jolly Jocker kérdésemet!
"KI ÁLLT ÉS HÁNYAN ÁLLTAK A KASSZÁNÁL AMIKOR FIZETNI KELLETT, TOVÁBBÁ KI VOLT AZ AKI AZT MONDTA, HOGY ITT VAN MÉG LÓVÉ, VEGYÉL EGY MAGASABB KATEGÓRIÁSAT!?"
Persze erre mindenki bekussolt!
"Na? NINCS JELENTKEZŐ? Akkor el lehet menni szépen csendben a ..bal fenékre! KÖSZIKE!"
Szóval SZERINTEM NE EZZEL FOGLALKOZZ!
A Kedvesedet mindenki bombázónak tartja?
..Csinos és kedves, de nem hinném, viszont Te Őt választottad, meg van ennek az oka és ez éppen elég!
SZERINTEM!
A tuningolásnak nem az a célja, hogy (ha már optikai-ról beszélünk) az ember ÖNMAGÁT valósítsa meg az autójába?
A SAJÁT KÉPÉRE FORMÁLJA? NEM ETTŐL LESZ EGYEDI?
Ha a különböző részei harmóniába vannak egymással akkor azt mondhatjuk, hogy szép!
Ha ez sokaknak tetszik, akkor pedig azt, hogy jó! : )
Tévednék?
Tudod nem csak toldatokat lehet fel szerelni Mert szerintem itt látszik igazán a tuningolás külső része mikor látványos lesz a dolog És persze egyolyan lökössel amit nem sok autón láthatsz
Szerintem de ez csak egyvélemény