Hali!
Ki mit tud ajánlani? Hol mennyiért?
Előny lenne számomra, ha a déli országrészbe tudnátok ajánlani cégeket (Pécs-Baja-Szeged-Kecskemét-stb...).
Köszi!
Sajnos vidéken nem igazán vannak padok. Pécsett van máshol nemigazán. Budapesten jelenleg az a pad amelyik a legjobban mér és bármit megtud mérni az a dynoproject padja nem nehéz megtalálni interneten ők budán vannak. a csepeli pad soha nem volt a pontosságáról híres. a pécsi pad még egész jó állítólag havassyé se rossz bár én hozzá elvből nem teszem be a lábam.
akkor van még a 17 kerületben kettő, az egyik az atc-nek de ha nem úgy méreted hogy megcsípelteted hanem csak mérés akkor nagyon drága én úgy hallottam. akkor van még egy a bökényföldi úton is. meg a csepelit meg a budakalászit hallottam én is.
én pesten sokat tudok. csonka oda jártam( asszem már 8eFtvgay 10e,de lehet már nem is mérnek mert múltkor bent voltam és húzták a szájukat a faházba.mondjuk a brigike csak mosolygót rám)
Jogos. Én úgy tudtam, hogy beköltözött a műhely a Határ útra, de ezek szerint a padot kint rakták újra össze )ugyanis a költözéskor szét lett szedve és jódarabig nem volt). Amúgy valóban tuti a dolog, adnak szárazjeget is, ha kell pl intercoolerhűtésre, log, stb... Szóval minden, ami szem-szájnak ingere.
a budakalászi pad....de nem tom miért de sokan nincsenek vele megelégedve..........................több forumban is szidják..............mondom nem voltam ott................a csepeli padon te vezetsz és addig nyomod a gázt amig nem szólnak vagy te ugy nem érzed hogy nem kinzod tovább a kocsit...................nekem is a szivem szakadt meg mikor 4 ben toltam folyamatosan fékezett padon a padlót.....................de ez van.........
ja és szarrá ültetett kocsival is rá tudtok állni.............................a csonka most 10 000/ mérés és ott nincs loggolás és nem fékezik a padot..................
te.......... ha csepelre jelentkeztem be mérésre miért költöztek volna elawd mérés nincs....korrekt a pali...az eredmény meg nekem jó mert sok lett.........igazából akkor is lismerem ha kevés mert ényleg jó pad és sokminden kiderült a kocsirol a teljesítményen kívül....pl afr.....ugy beszegényedik 4500 tól hogy csoda hogy megy......................menetben alig lehet belőle valamit érezni....az egt-m nagyon magas ezért mindig lesem de most legalább láttam konkrétan mi a szitu és ennek alapján módositjuk a programot.................persze ott a padon fogjuk írni mert az a tuti...ha nem jó akkor chip ki ,irás vissza...............
Hali!
AWD-t nem tudnak mérni, csak, ha szétkötöd a két tengelyt. A legbiztosabb forrás: az index auto tuning fórumon Keepitretro. Övé a pad. Egyébként lehet, hogy már nem Csepelen van, költözött a műhely (a Határ útra, ha jól rémlik), de nem tudom, a padot hol rakták össze.