Cikk: CSOPAKI AUTÓS kaLAND - képekben
aktuális téma

Amíg csapatunk Lengyelországban tengette az időt, az elmúlt hétvégén került sor a Csopak tuning találkozójára. Stryker-ék kis csapata a helyszínen járt és ismét remek képek születtek! Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Azt gondolom így kis idő múltán a véleményeket olvasva,hogy nincsen olyan szakács a földön aki mindenki szája íze szerint tud főzni:-) A feladat adott aki tud csináljon jobbat:-) Mi nem fogjuk a hibákat keresni más munkájában,hisz az a legkönyebb:-)
Te hol mentél be hogy 1500-at kértek per koponya?A belépő egy ezres volt:-)
nananananaaa 
én pont, hogy tudom, mi a dörgés.. pedig mondom, ott sündörögtem, de fogadjunk direkt nem kiabáltál rám, hogy "hé te, gyere zabálni" pedig a kis bélbolyhaim igen díjazták volna..

Öreg vagy te már ahhoz hogy felismerd a jó rappereket
Ahhoz is lusta voltál hogy gyere enni faca grill husit ami végül a kukában kötött ki mert mindenki pukkanásig ette magát.
A zsűrizést nem értettem én sem hogy az a göthös corsa miért lett a legszebb kisautó és 2db fél literes mentes víz miért 600

Ahhoz is lusta voltál hogy gyere enni faca grill husit ami végül a kukában kötött ki mert mindenki pukkanásig ette magát.
A zsűrizést nem értettem én sem hogy az a göthös corsa miért lett a legszebb kisautó és 2db fél literes mentes víz miért 600

azt de szeretem én is, meg mikor az autót is emberszámba veszik ilyenkor és még lehúznak rá 800al vagy egy ezressel.... eddig amiken voltam ott is csak a társaság miatt volt jó...eddig legjobb tavaly kakucs, "drink" after dark...beugró + fagyott gyros 900ért...

De azért a dobozos Soproni öccázé is okozott egy bájos szívszélhűdést nálam... miután tarkón nyomott a felismerés, hogy a beugró meg 1500 per koponya... cserébe viszont volt valami igggen jóféle repmuzsika 
Viszont jó volt tényleg kicsit összegurulni pár arccal... Nekem jó szájízzel ért véget a nap.. főleg a csopaki velős pirítós után 

mit nem értesz?
az igentisztelt zsűrire célzok, nem csak ott hanem kb az összes ilyen falunapon

bár ezt most nem értem 

de azt már megtanultam hogy mindegyik kurvára előtudja magát adni, de hozzáértés a 0
Mind műszakilag mint kinézetre 

hát tudod nekem így díj nem is kellene, pofám nem lett volna átvenni.
nincs díjam, és nem is elsz valószínű, mert nem nevezek. mert van szemem. én tudom, hogy nem tökéletes. azt sem engedem meg, hogy a zsűri esetleg egy kis dolgon si elmosolyodjon. de ehehz ész kell, és nem nevezni.
de már értem miért beszéltek itt a tapsikolós dologról. hát csodálatos. közönségdíjas, amit nem az autó nyert hanem a tulaj. egyszerűbb lett volna ha szépsegg verseny van inkább a tulajok között.
nincs díjam, és nem is elsz valószínű, mert nem nevezek. mert van szemem. én tudom, hogy nem tökéletes. azt sem engedem meg, hogy a zsűri esetleg egy kis dolgon si elmosolyodjon. de ehehz ész kell, és nem nevezni.
de már értem miért beszéltek itt a tapsikolós dologról. hát csodálatos. közönségdíjas, amit nem az autó nyert hanem a tulaj. egyszerűbb lett volna ha szépsegg verseny van inkább a tulajok között.

Azért mx-zoli coupéja nem gyengén jobb lett volna,sőt... de udvariasan tapsolt inkább Ő is... Amúgy meg ha nincs meg a megfelelő létszám egy ilyen versenyre, amit persze már jóval a verseny előtt ki lehet deríteni, pl. nevezési lista alapján akkor érdeklődés hiányában hanyagolni kellett volna.. Nem ilyen "no hamán megvettük a kupát vágjukmá' hozzá valakihez" stílusban lebonyolítani... Elég langyi volt az egész tali sajna.. Sebaj, mi kiépítettük a Japán-Német barátságokat legalább meg jól leégtünk a napon

A tied talán egy kifogástalan állapotú autó azzal a jószággal aki pózol mellette ?
Ha nem voltál ott akkor miért húzod a szád?
Fáj az hogy rajtad kívül más is kaphat valamire díjat feltéve ha te már kaptál valamiért .........
Ha ott lettél volna tudnád kiért kapta .
Coupe kategóriába nem volt nevező ez az eredményhirdetésnél derült ki, kértek egy coupés emberkét menjen oda. Felmentek 3-an és el kellett dönteni ki nyerjen a közönség a taps mellett döntött hogy akinél többen tapsolnak az nyerjen. Így lett Vicaa autója a nyertes, nincs ebben semmi trükk és furmány sem. De ha ezt a piciny agyacskád nem képes felfogni adunk egy értelmező szótárt amiből talán kitudod silabizálni a számodra megfelelő értelmezési módot!
További szép napot mindegy kinek!
Ha nem voltál ott akkor miért húzod a szád?
Fáj az hogy rajtad kívül más is kaphat valamire díjat feltéve ha te már kaptál valamiért .........
Ha ott lettél volna tudnád kiért kapta .
Coupe kategóriába nem volt nevező ez az eredményhirdetésnél derült ki, kértek egy coupés emberkét menjen oda. Felmentek 3-an és el kellett dönteni ki nyerjen a közönség a taps mellett döntött hogy akinél többen tapsolnak az nyerjen. Így lett Vicaa autója a nyertes, nincs ebben semmi trükk és furmány sem. De ha ezt a piciny agyacskád nem képes felfogni adunk egy értelmező szótárt amiből talán kitudod silabizálni a számodra megfelelő értelmezési módot!
További szép napot mindegy kinek!

kíváncsi elnnék, miylen gép volt a másik 3.
nem kell meghunyászkodni, de látva a kocsid, szerintem mindenkiben jogos merülnek fel a kérdések. kár erről többet beszélni. de ott a rozsda az autón, oké, hogy 4x4 de túl magas, oszt rajta valami bodí kitt féleség, ami első és hátsó lökös, oszt kész. ha ezzel nyertél, akkor el nem tudom mik neveztek még, de egy trabi 601-re is inkább szavaztam volna coupe katban, mint a tiédre.
persze örülj neki, hogy nyertél, én nem tenném, mert nem díjnyertes autód van. fogadd el.
remélem részemről lezárhatom a témát.
nem kell meghunyászkodni, de látva a kocsid, szerintem mindenkiben jogos merülnek fel a kérdések. kár erről többet beszélni. de ott a rozsda az autón, oké, hogy 4x4 de túl magas, oszt rajta valami bodí kitt féleség, ami első és hátsó lökös, oszt kész. ha ezzel nyertél, akkor el nem tudom mik neveztek még, de egy trabi 601-re is inkább szavaztam volna coupe katban, mint a tiédre.
persze örülj neki, hogy nyertél, én nem tenném, mert nem díjnyertes autód van. fogadd el.
remélem részemről lezárhatom a témát.
Mert nem foglalkoztam vele
meg ebből latszik h vki nyer vmit akkor egyböl meg kell hunyaszkodni meg bizonygatnia h nem bunda volt

jah jó lenne, kössz má.
címem: megyei elmegyógyintézet, bivajbasznád
a serleg kis tábláján legyen rajta a "kibaszott mérés" címú szám szövege
címem: megyei elmegyógyintézet, bivajbasznád
a serleg kis tábláján legyen rajta a "kibaszott mérés" címú szám szövege
már az elején írkáltuk miért nyerhettél, akkor miért nem cáfoltad meg? vagy mostanra lett kész a történet? 

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!