Amíg csapatunk Lengyelországban tengette az időt, az elmúlt hétvégén került sor a Csopak tuning találkozójára. Stryker-ék kis csapata a helyszínen járt és ismét remek képek születtek! Bővebben
"nem kell járni ilyen rendezvényre" sokan így is tesznek az olyan bojlerszökevények miatt mint amik néhány képen szerepelnek ezért az a szinvonal ami...
Téged se kell hogy ismerjelek ahhoz hogy megállapítsam hogy troll vagy és csak az irigység beszél belőled... ha nem tetszik Uhrin Benedek, nem kell hallgatni, nem pedig habzó szájjal kell ugatni rá... Ugyanez a helyzet a díjjal is: ha nem tetszik hogy ő nyert nem kell járni ilyen rendezvényre, vagy meg kell próbálni óvni... aki ott volt annak tetszett és kész.
stryker--Köszönöm a face-es képet is megkaptam, az lenne a kérdésem esetleg nagyobb felbontásban is megtudnám kapni? Mert a monitorra szeretném kirakni és hát 1920x1080 :) Előre is köszönöm ;)
Nem "azért is",hanem AZÉRT! Amúgy persze,örülj neki,gratulálok is hozzá. Ha rám hallgatsz,akkor legközelebb benevezel minden kategóriában,mint például a legszebb oldalkocsis motor,és egy halom kupával térsz haza.
Meg a sok tapsot. Öröm látni,hogy vannak még ilyen egyszerű emberek,akiknek ennyi elég a boldogsághoz.
Majd pár év múlva az ő adatlapján is olvasható lesz a közismert "ezeket sem a szél fújta össze" szállóige.
Tisztâban vok vele hogy azért is kaptam. Nem volt ismerősöm a zsürik között. Attól függetlenül remèlem azért örülhetek a nyereményemnek és jelentem még nem nőtt szàrnyam tőle!
Jelen esetben csak a találkozóról(zsűrizés) és az autódról formáltak(tunk) véleményt. Nem kell ahhoz ismerni személyesen Uhrin Benedeket sem,hogy megállapítsuk,szar a hangja.
mások bíztatására? mennyé csajee, té gogod megnyörni a kupát, el vagyon intéződve kislány. víalahogy így tudom elképzelni... gondolom a szervezők közül is volt ismerős azért mert téged nem ismerünk, nem is téged minősítünk, hanem a szervezést, annak miylenségét, meg max a kocsid...
Vica, azt ne vedd magadra. Az egész vita onnan indult, hogy egy viszonylag férfias hobbiban, egy autós találkozón széttapsoltak, amit te itt nyilvánosan megköszöntél.
A dolog miértjét hamar kitalálták, hogy miért is tapsoltak annyian.
Vélhetően egy hímző-horgóló-varró találkozón engem is körbeszopkodnának a 60-as nénik a lábbal hajtott vacak Singeremmel, ha lenne
Ne nekem hidd el, de törődj bele, hogy az nem az autónak szólt..ez ilyen
Csak feldühìt,hogy olyan alkot rólam véleményt aki nem is ismer aki ismer tudja h nem szálltam el és tudja hogy a kupa sem érdekel. :) ja és cikkben sem szeretnék szerepelni :)
Én nem szálltam el és leszarom,hogy nem tetszik az autóm aki nem ismer ne pofázzon rólam! Be sem neveztettem az autóm mássok bíztatására álltam oda a legvégén...az ültetés pedig már megvan!úgyhogy üzenem minden kedves engem minősítő hozzászólónak leszarom ki mit gondol nem volt kötelező tapsolni :)