Cikk: CSOPAKI AUTÓS kaLAND - képekben

Témakör: Címlapon
aktuális téma
CSOPAKI AUTÓS kaLAND - képekben

Amíg csapatunk Lengyelországban tengette az időt, az elmúlt hétvégén került sor a Csopak tuning találkozójára. Stryker-ék kis csapata a helyszínen járt és ismét remek képek születtek! Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
YELLOW
2013. május 24. 08:27
csak magyarázkodás.
én átlátok. köszönöm, hogy beidézed amit írtam, de kihagytál egy részletet, hogy Mo-n van ez, amit írtam. a keleti régióban (románia, jugoszlávia, stb), itthon divat ez az igénytelen tuning. mi magyraok mindenben élen járunk, ebben is. bár ez szomorú is, mert valószínű a pénzhiány az oka a gyagyiságnak. de értelmes ember inkább nem csinál semmit. szánalmas, amikor a futómű, vagy fék helyett az ember arra költ, hogy a homasita ás társainál minél több tételt vehessen. azt is írtam, olvass vissza nyugodtan, hogy a BMW-k között is van jó pár igénytelen, de jóval kisebb számban, nem úgy mint a korábban emlegetett kommersz márkák. nem csak mert több van belőlük, de sokkal több belőlük a gagyi tuning. és azt is írtam kivételek mindig vannak.
én átlátok a BMW-n, nem is tudom mire alapozod. csak mert azokat linkelgetek az arckönyvre? mert leírtam, hogy fanatikus vagyok. igen! de ugyanúgy elismerek más márkákat, bár nem lesznek a szívem csücskei. ugyanúgy leszólok egy bóvli BMW-t is. de arról nem én tehetek, hogy ezen az oldalon is, pont nem a BMW-ből van a legtöbb gagyi.

taliról meg anniyt, hogy ami most volt, volt egy srác, aki füzesgyarmatról jött el (nézd meg hol van) törött elejű autóval. beállt hátra és élvezte a talit, beszélgetett. nem autót jött mutogatni.
lehet én bmw-s álomvilágban élek, de te csak mondogatod, így-úgy bmw, de még mindig fordos vagy
mindegy leszarom, csak mostanában elég nehéz rajtad eligazodni...
Piet_
2013. május 24. 08:21
Sztem ezt "benézted" minden részrehajlás nélkül Robert9-nek adok igazat, olvastam már én is tőled ilyen és hasonló megnyilvánulásokat, és lehet utálni ezért de így egymagad megtestesíted a szemebe azt a látásmódot hogy "húzzá innen köcsög, nekem bmw-m van én vagyok az utak királya, és takaroggyá' le előlem a szaroddal mert én felsőbbrendű vagyok...
Robert9
2013. május 24. 07:17
Légy olyan jó és ne haragudj már meg rám azért, amiért nem viszem talira addig a kocsimat, amíg kívülről szépen meg nincs csinálva. Tudod, nekem nagyon is fontos, hogy egy találkozón milyennek látják az autóm és felemás lökössel, ráadásul az első még repedt is, ne mutogassam már. Tudom, le kell sz@rni, mert ez akkor is egy BMW, de kettőnk közül Te nem látsz át a kék-fehér ködön.
Azért mert BMW-m van már köteles vagyok más márkát lenézni? Te szoktál úgy nyilatkozni, hogy ha nem BMW, hanem VW, Opel, Ford, az már csak bóvlituning lehet és hülyegyerekek vezetik...
Emlékeztetlek (szó szerint írtad): "ez az opel, ford, vw, fiat és társai ilyen kis hülyéknek való".
Nyisd ki egy kicsit a szemed és rájössz, hogy Neked túlságosan a fejedbe szállt a márka és nem látsz túl azon a bizonyos ködön. Más márka is létezik, rengeted gyönyörű autó kerül ki más márkákból is (nézz Wörthi-s képeket). Attól mert valaki ízléstelenül tuningol és nem BMW-t, azért nem kell az összes többi márkát lenézni.
Remélem érted mire akarok kilyukadni. (Bár úgyis én leszek a hülye, tök mindegy mit írok...)

Használni azért nem használtam a kocsit, mert tél volt, hideg volt és nincs fűtés a kocsimban, mert a legnagyobb hidegben úgy gondolta, hogy többet nem szolgáltat meleget...

Nem sértődök be, nekem nem szokásom. Kettőnk közül nem én játszom a nagy bölcset és nem én élek álomvilágban.
(Azért mert a kedvenc márkám a BMW, én még észreveszem a többi autót is.)
YELLOW
2013. május 24. 06:47
inkább nem is mondok erre semmit, mert leírtam, csak vissza kéne olvasni.
de neked is csendbe kéne maradni, mert lenne miért, így bmw úgy bmw, erre soha semmi tali, nem is hazsnálod hónapokon keresztül, nem minden neked a bmw, csak van, hogy el tudd mondani. most se bmw-sként nyilatkozol, inkább a korábbi márkád véded, de ugyanúgy vak vagy. kivételek mindig vannak +/- oldalról, de azért a felsorolt kommersz márkákban sokkal több. kicsi költség, ócska tuning. inkább ne csinálnák. ja és ha nem BMW-m lenne is ezt mondanám erre az egészre.
nagy bölcset sem kell játszani, mert eléggé álomvilágban vagy még. most biztos besértődsz, de ez van, így látom.
stryker
2013. május 24. 01:24
Ja,még csak annyit,hogy tegnap még minden képe publikus volt,csak belinkelgették neki kommentekkel a blogjára,hogy vajon tényleg úgy kell-e fotózni.Az egyik képe olyan,hogy az ég zöld rajta,és fehér.Asszem 2 Skoda van rajta.Azon olyan magyarázatot tolt le egy srác,hogy itt vinnyogtam magamban,mint mikor itt ma visszaolvastam a hozzászólásokat.És valaki beígérte,hogy csinál neki is egy kis reklámot.Gondolom ezért lettek az alkotások "levédve".
stryker
2013. május 24. 00:58
Dehogy érdekel.Az a baj csak,hogy kitörölt mindent tegnapról,pedig lenne min röhögni!Csak azt nem értem,hogy én miért nem nézhetem meg a képeit,mikor csak gratuláltam neki face-en?A blogján nem is vagyok regelve.De tényleg,mi önbizalma lehet? Na mindegy,téma lezárva.Vicát meg legalább éjjel hagyd.Szegény még álmában is csuklik.
Pixiemat
2013. május 24. 00:38
Na,megnéztem ennek a szóban forgó gyászhuszárnak a blog-ját.Kár volt ebbe időt,meg energiát fektetnie.És azok a gyerekes kommentárok minden kép alatt.Mint valami 80-as évekbeli alámondásos német szex film.
De már a feje is perverz a gyereknek.Azt még engedélyt kell kérni,hogy megnézzem a képeit.

Ne is foglalkozz vele stryker,szerintem is irigy,mert a kutya nem kíváncsi rá.Legalább annyira,mint én Vica kupájára...vagy kupéjára.
stryker
2013. május 23. 23:31
Ha őt ezt teszi boldoggá...egészségére.
stryker
2013. május 23. 23:24
Mi sem hajolunk.Gugolunk.Legtöbbször!
stryker
2013. május 23. 23:22
Maga az,hogy a saját képeit mutatta be,hogy hogyan kell fényképezni.Indafoto-n van pár profi képe,amit még nem törölt.Biztos imádja magát,mert sokszor benne van a képben a saját árnyéka.És egy ilyen osztja az igét?Gondolom ő már profinak tartja magát.
Golf6
2013. május 23. 23:18
amúgy ő is csak irigy, nem tud lehajolni, hogy ilyen szögből csináljon képet, ezért leszólja
Robert9
2013. május 23. 23:18
Nem szeretem az ilyet... Hatalomvágy.
stryker
2013. május 23. 23:15
Ott az ő véleménye számít,neki mi tetszik.De mikor átküldték az ő kocsijáról a képet,ami olyan,mint a mieink,csak telefonnal lőve (gondolom),és ott abba köt bele...ezzel hogyan beszélgessek?Na meg úgyis kitörli. Én nem alacsonyodok le ide.
Golf6
2013. május 23. 23:12
nekem be se jön az az oldal, nagyon bedurcizhatta magát
Robert9
2013. május 23. 23:05
Az ilyet gerinctelenségnek tartom, hogy ha megmondják neked az okosat és az tényleg úgy van, akkor kitörli és ki is tilt téged onnan... egy 8 éves csinál ilyet esetleg...
Ha nem tetszik neki az általatok készített kép, akkor ne lopja! Még a logo is ott van rajta.
Tedd rá, h copyright...
stryker
2013. május 23. 23:03
Na meg az még oké,hogy minket nem ismer,de Tomi azért megfordul itt-ott.Á,fölösleges vitatkozni ezen/ilyenekkel.
stryker
2013. május 23. 23:00
Jogos!De tényleg az a vicc,hogy engem is tiltott,pedig én annyit mondtam neki,ami tény : Ha nem tetszik keressen jobbat,hisz mindig készül elég fotó.Nem kell a mi képeinket nézni.De ahogy kioktatott minket...az odavert.És hogy ezek a jó képek??? Ez olyan,mintha én mondanám SoLow Petinek,hogy szedje már össze magát! Az meg hogy az önérzetét sértő kommenteket kitörölte,az mindent visz.Ő savazhat,de őt nem lehet.
Robert9
2013. május 23. 22:53
A "jajjdecsúnya" blog nekem úgy jön le, mint amit egy sértett önérzetes carstylingos hozott létre, mert:
1: egyszer lefikázták az ő kocsiját is és ez a bosszú, vagy
2: CS-n itt van a "Le az igénytelen tuninggal" topik és mivel oda nem fér be moderátornak, inkább vezet egy blogot, amin szinte ugyanazok vannak fent, mint az imént említett itteni topikban, de ott ki tudja hajigálni azokat, akik nem szimpatikusak neki (magyarán ott ő lehet az "isten" és amit ő mond az szent és sérthetetlen), vagy
3: azt akarja, h figyeljenek rá...

A képek 80%-a nem is tőle származik, nem tudom mit pattog, hogy Ti rosszul fényképeztek, ráadásul sok köztük az olyan autó, ami meg sem érdemli, hogy ott legyen, mert igényesen van megcsinálva, de mivel nem clean hanem spoiler, az már "jajjdecsúnya"...

Majd ha neki is tuningautója lesz, akkor esetleg elolvasom, hogy mit és hogyan kellett volna másként csinálni a feltett autókkal.
Bocs!
stryker
2013. május 23. 22:33
Köszi! Ez volt a 87-ik talink,és próbálunk a bevált találkozók mellett olyan helyekre eljutni,ahol még nem jártunk.Ez persze lutri. De ezt is azok a srácok szervezték,akik a Balatonfüredit,ami tényleg nagyon jól sikerült,így nem volt kérdéses.A díjazás előtt el kellett jönnünk,így számunkra pozitív a mérce. És ha szerintem nincs ez a fiaskó,a legtöbb ember kellemesen emlékezne vissza.De gondolom így is!Ti meg ezért külön tesztek!
Pixiemat
2013. május 23. 22:22
Tudom Évikénél kicsit messzire dobtam a labdát(hozzáteszem szerintem tök jogosan),de akkor most nálad vissza is hoznám(bár nem kérted).
Tehát,ha neked ez bóknak számít(mert annak szánom),akkor itt és most,hivatalos keretek között leszögezem,hogy az egyetlen dolog(meg az a pár tényleg szép ótó,nameg a szánsájn),amiért én valaha ellátogatnék a csopaki tuning talira,annak ellenére,hogy milyen korrupt és hozzánemértő volt a zsűri és szemtelen az Évi és a kedves újdonsült lovagja(asszem Gabika),az a te képeid és az általuk bemutatott csopaki "életérzés".
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 204 találat 11 oldalon