Cikk: Minden rekord megdől az idei AMTS-en!

Témakör: Címlapon
aktuális téma
Minden rekord megdől az idei AMTS-en!

Minden eddiginél több látnivalót, programot és érdekességet tartogat a hétvégi Autó, Motor és Tuning Show, ami a rendezvény történetének eddigi legkomolyabb durranása lesz! Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Black M7
2014. március 25. 04:58
Hopp! Ott a megbujó airride-os 750 long is
Audioswift
2014. március 25. 00:03
Igazából van egy házirend amit elvileg mindenki tudomásul vett és ebbe benne volt az is, hogy 80decibelnél hangosabban nem lehet zenélni... az más kérdés, hogy mi amikor rámértünk 120fölött volt. Erről nem a szervezők tehetnek, hanem azok akik nem tartották be (szerintem). A másik amit egy két ember nem vett komolyan, hogy az autókat a kiállítás ideje alatt és után sem lehet beindítani, túráztatni stb. Valamiért volt olyan aki ezt sem tudta feldolgozni (erről sem a rendezők tehetnek). Nekem is lemerült az aksim a 4nap alatt (fény, hifi stb.), de feltalálták az autós töltőt ami beindítás nélkül is képes tölteni Igazából a fény is egy olyan probléma, ami engem sem zavart, de a fotóst sem. Vannak formatervek amik nekem sem tetszenek másnak sem, valakinek azonban igen. Én ezzel úgy vagyok
fujisawa
2014. március 24. 23:47
Pár kép tőlem - a teljesség igénye nélkül.

Nálam volt gép, és fotóztam is, de annyi volt az érdekesség (autók, motorok, csajok, programok, műsorok), hogy nem hogy mindent, de a töredékét sem fotóztam le annak, amit érdekesnek találtam, mert akkor nem lett volna időm nézelődni. Pedig kint voltam kb. 10:30-tól zárásig. Volt nálam állvány is, de elő se vettem, mert ha nekiállok azzal szórakozni, akkor szerintem végig se értem volna... Főleg, hogy a legérdekesebb autók körül annyian voltak, hogy akár perceket kellett volna várni, hogy ne álljon elé senki.

Már arra is gondoltam, hogy visszamegyek még egy napra rendesen fotózni. Ha lenne "bérlet" (2-3 napos belépő olcsóbban, mint 2-3 napijegy), akkor azt hiszem, meg is csináltam volna.

Az utóbbi pár évben nem jutottam ki, de korábban voltam néhányszor, és akkor is jó volt, de szerintem most még jobb volt a felhozatal mindenből.
Csak a Tattoo Expo részen soha nem az volt a színpadon, ami a programban szerepelt.
YELLOW
2014. március 24. 22:14
ebeb legalább, volt egy pár autó is.
ez a RAT style meg nem tom hova tenni. kevés van, ami tetszik, de azok a szolidabbak. ez a túl RAT már nem bejövős nekem. ezé ne öljetek meg

köszi amúgy a képeket, mindenkitől, tényleg örülök neki amúgy, legyen akármilyen.
YELLOW
2014. március 24. 22:09
hát nekem a nyíregyi állatkert, nyitástól majdnem zárásig tartott, és szinte futottam és a képek készítésével nem is nagyon bíbelődtem, csak kattingattam, amit tudtam. hát lehet ez a rendezvényis hasonló lett volna akkor
mondjuk engem már annyira nem vonz a hűde nagy csiri-csáré tuning, pedig régen bolondja voltam, de azt hiszem látszik, hogy csak öregettem
gthomas2
2014. március 24. 22:02
Van pár kép itt is

Képek
Wanax
2014. március 24. 22:00
Nekem bő 4 óra kellett úgy hogy nem fotóztam...
YELLOW
2014. március 24. 21:55
végülis megértelek, mások vagyunk, én jobb szeretek mindent megnézni... bár biuztos lett volna oylan verda ami meleltt nem időztem volna, és az ott nyert időt máshol hazsnálom el
volt aki írta, hogy 1-1,5 óra altt körbe járt... nekem ez biztos elzz volna, egy 4-5 óra
Kka
2014. március 24. 21:51
*remus*
2014. március 24. 21:39
Engem csak az olyan dolgok zavartak mint a kevés fény és a több irányból jövő hangos zene. Mintha el akarták volna egymást nyomni. De ezek sem voltak mindenhol jellemzőek. Pl. a motoros rész teljesen jó volt
*remus*
2014. március 24. 21:35
Azért van ez a fórum, hogy aki akarja beteszi ide a képeit. Így megnézhetel sok képet. Az, hogy kinek mi teszik egyéni szoc. dolga. Azért nem fogok olyan márkával foglalkozni, hogy képet csináljak róla ami nem érdekel. Simán el is sétáltam a többi mellett
YELLOW
2014. március 24. 21:29
mondjuk én ha elmennék egy ilyen vegyesvágott show-ra, és ha már fotózok, akkor legalább minden autóról egy képet lőnék. nekem ez kicsit olyan, nem is tudom mi rá a megfelelő szó, de na... mintha én csak BMW-t fotóznék és semmi mást. egy márka találkozó más.
csak azé vagyok kicsit morci, mert így nincs full betekintésem, ha már nem mentem el.
(pl állatkertben, szinte 1-2 kivétellel, vagy el volt bújva, vagy nem látszott semmi belőle, lefotóztam az összeset, lett is majd 500 kép. na én ezeket fel is töltöttem.)
szóval remélem más is van ilyen beteg és lefotózta az összes verdát, és fel is tölti valahova.

nem követelőzök, nem bántás
lasi
2014. március 24. 21:27
Én találtam benne legyet is máskor, + husi
hobizoli
2014. március 24. 21:20
kiskunlachazan akkor meg nem jartal mi?
lacikonyha egy adag sult hus+ 2 szelet kenyer 2k
hozza par koviubi meg egy uccsi es mar 3k szia

es gyakorlatilag nem ettel semmit
mert abbol az "adagbol", en a kákabélű is kettot betolok ebedre
csery406
2014. március 24. 20:54
Az a ződ 1 golf.....
Ducatifun
2014. március 24. 20:35
Nem sok autóban hallottam a zenét, de ez a Peugeot megfogott. Szépen muzsikált!
Audioswift
2014. március 24. 20:18
Ezzel több kiállító is szerintem egyetért a B pavilonból Azonban ez szerintem simán, könnyen orvosolható pár táblával jövőre Nekem tetszett az egész, ráadásul valahol tartottam az emberek véleményétől az autóm márkája miatt, de talán pont ez miatt rengetegen megnézték, fotózták és kérdezgettek róla Egyszóval én csak élményekkel távoztam
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Összesen 177 találat 9 oldalon