Minden eddiginél több látnivalót, programot és érdekességet tartogat a hétvégi Autó, Motor és Tuning Show, ami a rendezvény történetének eddigi legkomolyabb durranása lesz! Bővebben
Gondolom Te is jó szívvel hagyod ott a kocsit 3 napig egyedül, úgy hogy nem vagy mellette ? ! Benti kiállítókra gondolok, nem azokra akik hátul a kavicson álltak a homsaitasból tuningolt gépekkel.
nem egészen értem miért kéne 3 napot rááldoznia, pénteken alapból nincs semmi találkozó, szombaton aki indulni akar show&shine-on és visszahívják vasárnapra az alapból ingyen mehet be következő nap, aki meg mind2 nap részt akar venni a találkozón de csak úgymond "nézelődni" megy az miért is ne vegyen belépőt?
Nem tudom mi miatt nem életképes a dolog, minden esetre NAGYON nem frankó, hogy pont ők nincsenek ott a legnagyobb hazai rendezvényen. Kiindulva abból, hogy a márkatalálkozókon sem túl aktívak már, gondolnám nem az AMTS lehet a felelős a szitu miatt. Minden esetre ha ők "fentebb tették a lécet" én azt is maximálisan megértem mondjuk más kérdés, hogy ha jó páran más országból megtiszteltek minket akkor ők is átcuccolhattak volna 3 utcányira.
Osztom Lasi véleményét, sajnos van olyan ismerös aki ennek okán nem vitte fel a szép autóját, és sok olyan aki nem nagyon lát már fantáziát ebben a dolgoban, na meg a másik, a rend bátor örei persze hogy vadásznak rájuk mert mért ne nekik sincs jobb dolgok csak basztatni az tuner kocsikat,... .....
A mocsárszínű Corrado kint volt a B pavilonba! Tavaly a Devilre(Debrecenbe) hoztak 3 autot! Én is furcsálom ezt a dolgot! Itt szerintem valami más dolog lehet a háttérben(rs-tuning részről!) Gondolom a CS csapata szívesen fogadná őket.....sőt ha az rs-tuning úgymond társulna ehhez a rendezvényhez meg ahol most a 819-ek voltak azt fullossan meg tudták volna tölteni!(ha visszaemlékszek anno a Tuning&Stereo fesztiválra Kiskunlacházán...)
De más magyar rendezvényekre sem járnak az utóbbi időben. Régen azért kint voltak a Depo talin, elhoztak pár autót Zánkára, stb. Viszont a külföldi találkozókon folyamatosan képviselik magukat!
Pedig ez így olyan mint a nemzetközi csúcstalálkozó Putyin nélkül. Ők azok akik ÉRZIK is miről szól a nóta, nem csak locsolják ész nélkül a pénzt mert éppen ma jól megy a szekér, mint a sok taknyos akik X milliós mutatványokkal kint vigyorognak, kilógó alsógatyában...
Nekem ami szembe tűnt, hogy sokkal több volt a szép hostess
Amit miatt meg sok kiállító nem megy el, és ezt több helyről hallottam vissza....hogy: Meghívják , mert esetleg olyan autoja van mely igényes, és kilóg az átlag közül... de az ember saját költségén hozza fel, saját költségén 3 napot áldozzon rá és még + ba fizesse be a saját belépőjét.
Szia!
Mint írtam, tavaly kint voltam, szóval azt gondolom, hogy van viszonyítási alapom...és azt véltem felfedezni, hogy nem változott semmi. Konkrétan sötét van a pavilonokban! (Igaz nem mindegyikben.) És szerintem ez a hely gyengesége... Tudom, hogy nem kell számodra/számotokra bemutatni, hogy ez van, nincs más ilyen jellegű helyszín. Csak akkor ebből kellene valami mást kihozni. Kötve hiszem, hogy nem lehetséges változtatni ezen. Elgondolásom szerint van akkora média értéke az AMTS-nek, hogy akár csak erre a 3-4 napra, de szponzori segítséggel ez megvalósítható legyen.
Egyébiránt a programok, a látnivaló hibátlan, évről-évre hozza azt, amit kell. Ezt nem is kifogásoltam sehol.
Benti kiállítókra gondolok, nem azokra akik hátul a kavicson álltak a homsaitasból tuningolt gépekkel.