Cikk: 9. Devil Tuning találkozó 2011. 06. 05
aktuális téma

Az idei év sem maradhatott el Debrecen vezető tuning treffenje, a Devil Tuning Találkozó nélkül. Az immáron kilencedik kiadását taposó rendezvény idén is azt nyújtotta amit elvártunk tőle: autókat, csajokat és fesztiválhangulatot, a megszokott „deviles” hangulatban Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Üdv Magyarországon

Úgy látom, itt minden évben megy a szardobálás.......
Tiszta szánalom.....

Tiszta szánalom.....

Most nézem, mi az, hogy ORSZÁGOS DEVIL Tuning Találkozó?
ORSZÁGOS????
Kurvajók vagytok, komolyan mondom, szánalmas...
Neked meg, Kukurikú, ne úgy kelj fel reggelenként, hogy sz*rizű az arcod...
ORSZÁGOS????

Kurvajók vagytok, komolyan mondom, szánalmas...
Neked meg, Kukurikú, ne úgy kelj fel reggelenként, hogy sz*rizű az arcod...

+#51:
Te egy ISTEN vagy
Te egy ISTEN vagy

Ebből is látszik, hogy nem értetted meg azt, amit írok, pedig elég világosan fogalmaztam...nem baj...
azért aranyos vagy, hogy próbálkozol...

azért aranyos vagy, hogy próbálkozol...

Ne keverjétek össze a júniusi és a júliusi rendezvényeket!
JÚNIUS 05 (vasárnap): 9. ORSZÁGOS Devil Tuning Találkozó, Nagyerdei Stadion
Július 10 (vasárnap): Autó Tuning Fesztivál
Két különböző színvonalú rendezvény...
JÚNIUS 05 (vasárnap): 9. ORSZÁGOS Devil Tuning Találkozó, Nagyerdei Stadion
Július 10 (vasárnap): Autó Tuning Fesztivál
Két különböző színvonalú rendezvény...
Szerintem mivel sok ilyen autó lesz,biztos el lehet majd közlekedni 

Nem tudjátok most milyen állapotban van az a rész ahol be lehet állni? Mert úgy gondoltam,letekerem földig a futóművet,de ha olyan állapotban van,akkor inkább hagyom ahogy van

Megbeszéljük személyesen...
a júliusi a Gázvezeték utcai lesz?
Két külön találkozót említettél főnök!
a június.5=Devil Tuning találkozó
a július.10=Auto Tuning Fesztivál
a június.5=Devil Tuning találkozó
a július.10=Auto Tuning Fesztivál

Most akkor hanyadikán lesz "hát"?
a facebookon július 10-e terjed. Itt most június 5. van. Akkor most mi a szitu? Na mizu mizu mizu? 

Tehát egy elkapott félmondatot hallottál, ez volt az úgymond "ismerősöd a bírák közt", és ez alapján "konkrétan visszahallottad", hogy a verseny meg volt bundázva? Na ne vicceljünk már... minden versenyzőt pontoztunk az átalakítások szerint, összesítettük a pontokat, így lettek kiosztva a díjak. A különdíjak azok, ahol több mozgástér van, itt igyekeztünk olyan autóknak adni akik az adott kategóriában tényleg valamit letettek az asztalra, de még véletlen sem azért, mert külföldiek vagy mert a jóskájé!
Nagy üvegszál cuccosok... komolyan nem értem miért ezen lovagol még mindenki, meg honnan veszitek hogy nekünk kifejezetten ez a menő. Az én kocsimon hol van pl. üvegszál? Már legalább öt éve túl van a szcéna ezen a korszakon és hidd el, elég rendezvényen járunk itthon és külföldön is, és mélyülünk el a témában ahhoz, hogy tudjuk mi a trend, és mi az ami igényes - ha üvegszál, ha nem!
A részletekbe szívesen beavatlak, vagy bárki megkérdezheti mit miért és hány ponttal értékeltünk, ez mindig is így volt. De ha gondolod, gyere és zsűrizz velünk nyugodtan, hátha mi is tanulunk valami újat. A lehetőség adott!
Nagy üvegszál cuccosok... komolyan nem értem miért ezen lovagol még mindenki, meg honnan veszitek hogy nekünk kifejezetten ez a menő. Az én kocsimon hol van pl. üvegszál? Már legalább öt éve túl van a szcéna ezen a korszakon és hidd el, elég rendezvényen járunk itthon és külföldön is, és mélyülünk el a témában ahhoz, hogy tudjuk mi a trend, és mi az ami igényes - ha üvegszál, ha nem!
A részletekbe szívesen beavatlak, vagy bárki megkérdezheti mit miért és hány ponttal értékeltünk, ez mindig is így volt. De ha gondolod, gyere és zsűrizz velünk nyugodtan, hátha mi is tanulunk valami újat. A lehetőség adott!
Alig várom már a talit
viszem a falusi ASTRÁMAT is 

Érdekes, ott álltam a szinpadnál, mikor szó volt róla, hogy hány külföldi versenyző kap dijat, ha már eljöttek,mert ők olyan nagy külföldiek. Meg egy tuning cég autója is kap...
az én autóm alapból meg sem lett kérdezve hogy milyen toldqat van rajta, annyi volt a kérdés a kocsival kapcsolatban, hogy csak toldatok? mondom igen, meg a belsejét had nézzük már meg.. amire mondtam, hogy átépités alatt van, mert a fehér bőr széthullott benne, és mondtam h. flokkolt lesz lehet, és erre megkaptam, hogy az nem jó... nem is lett az, ennyit hallgattam rátok,mert kapott egy elég ritka gyári kárpitot, ami át lett épitve nagyobb hangszórókhoz.. Egy ilyen találkozón, ha jösztök most is, légyszives keress meg, és elmondhatnád, hogy mik a szempontjaitok, és miket néztek, és mi a lényeges, és mérvadó szempontotok, mik alapján pontoztok.. Hogy tudjam már, hogy mi a menő... Mert elvileg a gyári sport cuccok, meg a ritka gyári cuccok ugymond a trendik, nem a nagy üvegszál cuccosok, meg stb... Szal majd ha jösz 5.-én, akkor szivesen váltanák veled pár mondatot...
az én autóm alapból meg sem lett kérdezve hogy milyen toldqat van rajta, annyi volt a kérdés a kocsival kapcsolatban, hogy csak toldatok? mondom igen, meg a belsejét had nézzük már meg.. amire mondtam, hogy átépités alatt van, mert a fehér bőr széthullott benne, és mondtam h. flokkolt lesz lehet, és erre megkaptam, hogy az nem jó... nem is lett az, ennyit hallgattam rátok,mert kapott egy elég ritka gyári kárpitot, ami át lett épitve nagyobb hangszórókhoz.. Egy ilyen találkozón, ha jösztök most is, légyszives keress meg, és elmondhatnád, hogy mik a szempontjaitok, és miket néztek, és mi a lényeges, és mérvadó szempontotok, mik alapján pontoztok.. Hogy tudjam már, hogy mi a menő... Mert elvileg a gyári sport cuccok, meg a ritka gyári cuccok ugymond a trendik, nem a nagy üvegszál cuccosok, meg stb... Szal majd ha jösz 5.-én, akkor szivesen váltanák veled pár mondatot...
Nagyon örülnék ha ezt részletesen, nevekkel együtt kifejtenéd mit "hallottál vissza" konktrétan, ki volt az ismerősöd és hogy ez melyik talin volt, mielőtt ekkora baromságokat leírsz!
Már csak azért is érdekelne, milyen "bírák" közt volt ismerősöd, mivel a tavalyi Devilen pl. én zsűriztem az autókat egyedül, max még Joe segített be... tehát érdekelne, konktrétan melyikünktől hallottál ilyet? Már ne is haragudj, de emlékszem rád is és az autódra is, és 100% hogy nem fél percet, és szó nélkül voltunk ott, ahogy egyik autónál sem! Majdnem 6 órát zsűriztünk folyamatosan!
Már csak azért is érdekelne, milyen "bírák" közt volt ismerősöd, mivel a tavalyi Devilen pl. én zsűriztem az autókat egyedül, max még Joe segített be... tehát érdekelne, konktrétan melyikünktől hallottál ilyet? Már ne is haragudj, de emlékszem rád is és az autódra is, és 100% hogy nem fél percet, és szó nélkül voltunk ott, ahogy egyik autónál sem! Majdnem 6 órát zsűriztünk folyamatosan!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!