Cikk: 9. Devil Tuning találkozó 2011. 06. 05
aktuális téma

Az idei év sem maradhatott el Debrecen vezető tuning treffenje, a Devil Tuning Találkozó nélkül. Az immáron kilencedik kiadását taposó rendezvény idén is azt nyújtotta amit elvártunk tőle: autókat, csajokat és fesztiválhangulatot, a megszokott „deviles” hangulatban Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Tudd meg, hogy beszámít a nyugdíjalapba minden szépségversenyen elért kupa! 

én az ideire el akarok menni mindenképp a vassal rem egy hangulatos talii less 

majd jönnek megint a sok román sztárok 

Nem tudom nekem egy kupám sincs, biztos azért olyan sivár az életem

hát mi másért, ha nem azért? 

jah, ön nem debreceni így ön a 2. pontot nem is értheti 

2 dolgot jelent:
-Ez amit épp látsz
-Vagy amit a Plaza buszmegállójából látsz
De Te szerinted én egy fórumon már hozzád se szólhatok. Jó

nem
pont ezaz hogy mekkora vagány hogy első két jegy a miénk
(pozitív dologként írtam)

(pozitív dologként írtam)

Inkább szó nélkül benyelni az eredményt
Brutális emberek milyen hisztit bírnak vágni egy 500 Ft-os gagyi kupáért

Sziasztok!
A rendezvényen lévő szépségversenyt, mint mindig a carstyling bírálja. Ebből adódóan bármilyen problémátok merülne fel, még ott a helyszínen le tudjátok focizni velük. REKLAMÁLNI kell még OTT a helyszínen!!!
A rendezvényen lévő szépségversenyt, mint mindig a carstyling bírálja. Ebből adódóan bármilyen problémátok merülne fel, még ott a helyszínen le tudjátok focizni velük. REKLAMÁLNI kell még OTT a helyszínen!!!
Szia!
Mi a gáz ezzel? Előtte 1 órával kaptam meg a kezembe a nyomdából a jegyeket, ráadásul még sehol se megy a reklám... Jobb lett volna, ha 3256-től indul a jegy árusítás???
Mi a gáz ezzel? Előtte 1 órával kaptam meg a kezembe a nyomdából a jegyeket, ráadásul még sehol se megy a reklám... Jobb lett volna, ha 3256-től indul a jegy árusítás???
Nem mentem a véletlenre...
mikor Balázs ide adta nekünk kicsit meglepődött arccal néztünk egymásra

mikor Balázs ide adta nekünk kicsit meglepődött arccal néztünk egymásra

Valahogy volt ismerősöm a birák közt, és a szépségverseny megvolt bundázva... Ezt konkrétan visszahallottuk. Nem értem mire teszed itt a fejedet, minden devile ott szoktunk lenni. de tudod, mikor oda jönnek, a birák, és max fél percet vannak ott, és nem kérdeznek semmit sem, akkor valószinűleg mindent látnak, ami lett csinálva a kocsin, és érdekes módon, olyanok nyernek, akiknek fele olyan igényesen nincs megcsinálva a kocsijuk, vagy fele olyan érdekes, esetleg fele olyan jó, mint sok sok más autó. Én nem az az ember vagyok, aki a fórumokon nagyszájú, és egy ilyen rendezvényen nem mer megszólalni, elhiheted hogy az első sorból fogok kiabálni. Ha meg nem tetszik valami, gyere oda, és elbeszélgethetünk élőben a dolgokról.
én tuti ott leszek tavaly is voltam nagyon jó volt
jó hogy kevés a tanya tuning

jó hogy kevés a tanya tuning
Ritkán szólok, de akkor legalább értelmeset!!!
Ellentétben Veletek, akik azt se tudják, hogy mit jelent a Fórum!
Gyengébbek kedvéért: a fórum egy adott témában azt jelenti, hogy leírhatod a véleményedet a témáról, szidhatod vagy dicsérheted...magyarul: ne engem vagy másokat köpködj itt, hanem a devil tuning találkozóról kapard le, amit éppen gondolsz róla vagy ami éppen eszedbe jut!!!
A reklámon pedig nincs mit polírozni, így is elég fényes!!!
Ellentétben Veletek, akik azt se tudják, hogy mit jelent a Fórum!
Gyengébbek kedvéért: a fórum egy adott témában azt jelenti, hogy leírhatod a véleményedet a témáról, szidhatod vagy dicsérheted...magyarul: ne engem vagy másokat köpködj itt, hanem a devil tuning találkozóról kapard le, amit éppen gondolsz róla vagy ami éppen eszedbe jut!!!
A reklámon pedig nincs mit polírozni, így is elég fényes!!!
Ugye össz-vissz 2 db kommenteddel nem gondolod ezt komolyan?
Unalmas percemben azt hinném, csak emiatt regisztráltál, hogy polírozz a reklámon

Unalmas percemben azt hinném, csak emiatt regisztráltál, hogy polírozz a reklámon

Nem értem, hogy egy tuning találkozón vajon mi lehet megbundázva...?! Állítom, hogy megjelentek és kussolva fogjátok élvezni azt a vasárnapi napot, mert hogy ordibálni nem fogtok az is biztos...attól sokkal beszaribbak vagytok és csak itt nagy a szátok...meg amúgy is ordibáljátok, hogy bunda...
szerintetek ezután kin fognak az emberek röhögni??? Rajtatok...ha nem esett volna le!!!

A deviles tuning találkozó az egyik legszínvonalasabb rendezvény az országban...a 9. pedig még jobb lesz...nagyon jó programok, IGÉNYES lányok (nem olyanok, mint tavaly ZIZI) és természetesen a családoknak is lesznek szórakozási lehetőségek, mivel a tuning találkozó nem csak egyedülálló fiatal férfiaknak szól...
A fórum azért van, hogy leírjátok a véleményeteket...lehet dicsérni és persze köpködni is, de mindezt addig műveld, ameddig ember tudsz maradni!!!

szerintetek ezután kin fognak az emberek röhögni??? Rajtatok...ha nem esett volna le!!!

A deviles tuning találkozó az egyik legszínvonalasabb rendezvény az országban...a 9. pedig még jobb lesz...nagyon jó programok, IGÉNYES lányok (nem olyanok, mint tavaly ZIZI) és természetesen a családoknak is lesznek szórakozási lehetőségek, mivel a tuning találkozó nem csak egyedülálló fiatal férfiaknak szól...
A fórum azért van, hogy leírjátok a véleményeteket...lehet dicsérni és persze köpködni is, de mindezt addig műveld, ameddig ember tudsz maradni!!!

Ott leszek és segítek kajabálniii

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!