AUTÓS TALI AZ ARÉNÁBAN

aktuális téma
AUTÓS TALI AZ ARÉNÁBAN

AUTÓS TALÁLKOZÓ PÉNTEK ESTE
(kb 21órától) AZ ARÉNAPLAZA MÉLYGARÁZSÁBAN(NARANCSSÁRGA SZEKTOR)

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!

INGYENES FŰTÖTT PARKOLÓ
ÉJFÉLIG TESCO

Nagy tisztelettel megkérek minden kedves autó tulajdonost!

Aki lejár az Arénába legyen egyértelmű a gyengébbek kedvéért Aréna plazaba, megkérném, hogy ne csinálja a fesztivált!
Mindenkinek elmondjuk:
- Gyertek le, mert jó a társaság!
- Nem kell fagyoskodnod!
- Nem kell fizetned, hogy ott legyél!
- Ha a te autód lesz a leg gagyibb akkor sem leszel kinézve!
Nem egy társaság jár le találkoznak beszélgetnek!
EZ A HELY NEM A GUMIFÜSTÖLÉSRE ÉS A GYORSULÁSRA VALÓ!
Ha nem vagy képes normálisan viselkedni, akkor számolni kell a következményekkel!
Tisztelettel megkérek mindenkit!
Több tiszteletet Gyorsulásra van több hely nem egy parkoló, ahol ha gumit füstölsz megszólal a tűzriasztó és bezárulnak az ajtók!!!!Lehet ez neked feeling, de egy tűzoltó autó nem kettő !egy! kiállás 1.200.000Ft és még nem csinált semmit!Csak kijöttek megnézni a tűzriadó okát!
EZT PEDIG TE FOGOD ZSEBBŐL KIFIZETNI!
Gondolkodjunk és ésszel éljünk!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
kardhal007
2009. január 31. 22:47
Hali mindenkinek.
Február 6-án is lessz összeröffenés??
asziszed
2009. január 31. 22:10
hi.tegnap ám már a campi is jóság volt... sztem ott is 30-an.. izé hajnal 3ig

én léptek peace jo éjt
asziszed
2009. január 31. 22:10
de nyáron a kutyát nem érdekli hogy mit szerenének..me igazábol akkor majd ... lurdy powaaaaaaaaaaa
Tommekk
2009. január 31. 22:03
Hali mindenkinek!Hányan voltatok tegnap este?
Wackond
2009. január 31. 21:58
Nektek is azt javaslom, hogy az ilyen idiótákat ne tűrjétek meg magatok közt! Inkább fogjátok vissza őket, amennyire lehet!
Wackond
2009. január 31. 21:55
ha a kocsimat megkarcolja, az egy dolog... majdnem hogy lexarom, a nagyobb para az volt hogy bámészkodók, járókelők, "hagyományos" vásárlók közt is csinálták a dolgot. Bazz, mit művel egy kocsi segge, mikor nekicsapódik egy embernek?! Vagy agy babakocsinak?!
GaBeN_87
2009. január 31. 21:45
ajánlom is tesokám htovább maradj
Kiki_
2009. január 31. 20:29
Teljesen egyet értek Veletek!Azért jó sokan voltunk!Nem baj jövöhéten én is tovább maradok
GaBeN_87
2009. január 31. 19:28
Nagyon iagazad van tesokám!Ugyan ugy mint a többi hozzászolonak!Köszönöm mindenkinek aki kitart a társaság és atali szellemében!!KÖSZÖNET!Remélem minden pénteken ilyen jol fogjzk magunkat érezni!!!
Thöky-02
2009. január 31. 18:26
Igen így van!!

VISZONT MEGKÉRNÉK MINDENKIT AKI LEJÖN H NE RALLYZZON MEG NE KEZDJEN EL GYORSULGATNI MERT EZ AZ EGY FELTÉTELE VOLT AZ OTTLÉTÜNKNEK ILLETVE MÉG MOST IS AZ!! hANGOSKODÁSÉRT NEM SZÓLNAK DE A BIZTONSÁG NAGYON FONTOS NEKIK IS ÉS NEKÜNK IS!!

EBBEN A POFONOS DOLOGBAN IGAZAD VAN! ÉN SEM ÖRÜLTEM VOLNA HA KÖRBE CSÚSZKÁLJÁK MEG KÖRBE DRIFTELIK A KOCSIMAT!! DE SZTEM MÁS SEM!!

Peace!
Tozsi
2009. január 31. 16:39
Wackond
2009. január 31. 16:25
Nemtom, mi a széthúzás ebben, szvsz mindenki olyan talira jár, amilyenre akar. Ha úgy érzed, ott a helyed, oda mész, ha nem akkor máshova.
Nem hiszem azonban, hogy meg kéne különböztetni "Lurdy-s" vagy akár "Camponás" emberkéket. Ugyanolyanok vagyunk, mindenkiben van valami közös, valszeg mindenki okkal gyűlik össze a hozzá hasonlókkal. Mi kimentünk a Lurdyból a Camponába, de ettől még ugyanazok maradtunk. Hifisek. Az elején is az kötött össze minket, és most is zömmel a hifisek vannak a csapatban. A váltás oka nem az volt, hogy mi különcködjünk, hanem hogy a fax tele volt az önjelölt parkolóházi driftbajnokokkal, akik köztünk és az autóink közt ökörködtek. Lehet, hogy egyszerűbb lett volna néha lepofozni egyet-egyet, és a mai napig szent lenne a béke. Bár érdekes, amikor Pedro megcsinálta a Lurdy fórumot, ott is egyből megjelentek a nagytudásúak, hogy mi vagyunk a rendbontók, meg a hangosak... hát rémesen egyszerű, elmentünk onnan, és így mindenkinek jobb
Amikor feldobtuk a kivonulás gondolatát, mi is kaptuk az áldást, saját berkekből is, hogy méé kell, meg hogy messze van... egyszerű, akinek bejön az új, az oda megy, akinek nem, az meg nem.
Elég sokféle nézőpont létezik az autós társadalomban, szinte esélytelen, hogy mindenki egyetlen területen elférjen, azaz megférjen egymás mellett. A lurdyban ez sajnos bebizonyosodott...

PEACE, és mindenki érezze jól magát ott, ahol akarja
ghostship
2009. január 31. 15:54
Reméljük, nah megyek falok vmit most keltem fel
Dences
2009. január 31. 15:52
a találkozó nagyon jó volt és örülök hogy így kitaláltuk remélem a köv pénteken még több embert tudunk beszervezni
Dences
2009. január 31. 15:51
PEACE ÉS Lets get 2G4(together)!!
ghostship
2009. január 31. 15:49
Nekem is nagyon tetszett, jó volt az egész este!
K.Imi
2009. január 31. 15:47
jó a szó tesó! zsír volt a tali!! nekem tetszett
ghostship
2009. január 31. 15:44
Adjál neki Gilette
Th
2009. január 31. 15:34
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 3344 találat 168 oldalon