AUTÓS TALÁLKOZÓ PÉNTEK ESTE
(kb 21órától) AZ ARÉNAPLAZA MÉLYGARÁZSÁBAN(NARANCSSÁRGA SZEKTOR)
MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!
INGYENES FŰTÖTT PARKOLÓ
ÉJFÉLIG TESCO
Nagy tisztelettel megkérek minden kedves autó tulajdonost!
Aki lejár az Arénába legyen egyértelmű a gyengébbek kedvéért Aréna plazaba, megkérném, hogy ne csinálja a fesztivált!
Mindenkinek elmondjuk:
- Gyertek le, mert jó a társaság!
- Nem kell fagyoskodnod!
- Nem kell fizetned, hogy ott legyél!
- Ha a te autód lesz a leg gagyibb akkor sem leszel kinézve!
Nem egy társaság jár le találkoznak beszélgetnek!
EZ A HELY NEM A GUMIFÜSTÖLÉSRE ÉS A GYORSULÁSRA VALÓ!
Ha nem vagy képes normálisan viselkedni, akkor számolni kell a következményekkel!
Tisztelettel megkérek mindenkit!
Több tiszteletet Gyorsulásra van több hely nem egy parkoló, ahol ha gumit füstölsz megszólal a tűzriasztó és bezárulnak az ajtók!!!!Lehet ez neked feeling, de egy tűzoltó autó nem kettő !egy! kiállás 1.200.000Ft és még nem csinált semmit!Csak kijöttek megnézni a tűzriadó okát!
EZT PEDIG TE FOGOD ZSEBBŐL KIFIZETNI!
Gondolkodjunk és ésszel éljünk!
Ha a zsigulim lenne még, ha trabantom ha subarum ha hondám akkor is ezt mondanám mert ebben igazad van amit leirtál... meg amugy is egy rönosnak mindig igaza van;)
Igaza van a tesónak...jol beszéltél buktaénis a saját börömöntapasztaltam a negativ megnyilvánulásokat... de ez az aréna telejsen más csak normális emberekkel van tele nem felfuvalkodott nagyképü, magasröptű beszélgetéseket folytató okosemberekkel
Köszönöm mkindenkinek aki tegnap eljött és remélem mindenki jól érezte magát és remélem legközelebb is eljöttök!!:)
Mielőtt megkapnánk az első savazásokat azért annyit leírnék,hogy ez az aréna nem azért lett létrehozva h kitoljunk a lurdysokkal és a camponásokkal!!!
De ahogy nekik is sztem nekünk is jogunk van indítani egy ilyet!! Az az ember pedig aki eddig kijárt valahova és jól érezte magát akkor az valószínű máskor is oda fog menni!! ezt a helyet nem úgy írtuk ki h kötelező hanem h aki szeretne jönni azt szívesen várjuk!!
H miért hoztuk létre??
Mivel ugye nem vagyunk egyformák ezért sok ember többnek hiszi magát másoknál és azt hiszi h ő az isten!!(tisztelet a kivételnek!). namost itt az arénába nincs olyan h főnök vezető stb.. ennek a helynek az a lényege h lehet akár M-es Bmw-d Hondád Renault-d Ladád Bármid bármilyen "Tuninggal" te akkor is ugyan olyan ember leszel mint bármelyikünk!! Ha akarsz Durrogtatsz, ha akarsz Hangosan hallgathatod a zenét (Mindent mondjuk az ésszerűség határán belül!!) Sokan a saját bőrünkön tapasztaltuk h ha nem 200 lovas vagy nem csilli villi autónk van és méghozzá esetleg nem tetszett valakinek az autónk kiröhögtek beszóltak vagy elküldtek minket és mentek a hátunk mögött a beszólások kibeszélések!! Ebből kicsit elegünk lett!!! (nem háborúzás miatt vagy vita szítása miatt írtam csak van akinek ez rosszul esik és nem biztos h tudja az az ember aki ilyeneket csinál!)
A mi társaságunkban le van szarva h króm csíkkal szépíted MAGADNAK NEM MÁSNAK az autód vagy esetleg króm Turbó van az autódon és a földön ül!! Mert ez kurvára nem számít sztem! a lényeg h van egy közös bennünk egy nagyon fontos közös az AUTÓ!!!!
a másik nagyon fontos dolog h ez az autós társaság ebben a kibaszott "autóépítők,gyorsulók" elleni világban összefogjanak és segítsenek egymáson!! honnan tudja bárki h mior kellhet éppen a "krómtuningosnak" a segítsége!!!??? Már elnézést a kifejezésért senkit nem akarok megsérteni!!
Egyszóval nem prédikáció nem megsértés nem konkurencia hanem az összetartás miatt indítottuk ezt az arénát!!
TUDOM SOK BESZÓLÁST MEG LEHÚZÁST FOGOK KAPNI!!! DE IGAZÁBÓL HIDEGEN HAGY MERT TUDOM H AKINEK EZ NEM TETSZIK AZ TÖBBRE TARTJA MAGÁT BÁRMELYIKÜNKNÉL!!
NEM AKARTAM MEGSÉRTENI SENKIT AKI ELMONDJA NORMÁLISAN A VÉLEMÉNYÉT,HOZZÁFŰZÉSÉT SZÍVESEN FOGADOM!!!
Legyünk már egy normális nagy család aki kitart egymás mellett és segít mindenki mindenkinek és nem kiutállja mert más mint a többi!!
Grat a szervezöknek nagyon jol sikerült a tali...remélem sokan átszoknak majd ide... kicsit jobb hely mint a lurdy..és itt még durrogtatni si lehenah az a lényeg h mindenki aki fontos ott volt