VIII. alkalommal kerül megrendezésre a Balatonfüredi Tuning Találkozó sokatoknak az egyik kedvenc autós rendezvénye.Az eddigiektől merőben eltérően másként fog zajlani az esemény. Bővített program repertoárral,részletes kategória besorsolású szépségverseny és sok minden másként lesz mint eddig. Ezúttal magasra tesszük a lécet,amit a ti segítségetekkel meg is ugrunk majd.
PROGRAMOK:
Az elmaradhatatlan AUTÓ SZÉPSÉGVERSENY több kategóriában!
Nevezni a helyszínen lehet 10.00 tól 15.30 ig.
Eredmény hirdetés: kb 17.30
Kategóriák:
- legszebb kisautó
- legszebb nagy autó
- legszebb sedan
- legszebb coupe
- legszebb felni
- legszebb belsőtér
- legszebb motortér
- legszebb csomagtér
- legszebb airbrush
- legszebb fényezés
- legszebb idős autó (1990 előtti)
- legszebb fiatal (2006-tól)
- legszebb japán
- legszebb német
- legszebb francia
- legszebb olasz
- legszebb USA
- legszebb retro
- legszebb léghűtéses
- legszebb haszonjármű
- Best of, legszebb 5
AUTÓ HI-FI HANGNYOMÁS VERSENY
A DB RACE szervezésében!
Nevezni a helyszínen lehet a DB RACE sátornál
Belépő: 1000 Ft
14 éves kor alatt és nyugdíjasoknak a belépés díjtalan!
Autóbehajtás: 1000 Ft
Ez úgy gondolom nem életkor függő....szimplán csak fel kéne nőni annyira...hogy eldöntse az ember, minek hol van a helye...gondolok itt a gyorsulgatásra a nézők(kisgyermekek) között...
Mindig is voltak, vannak és lesznek is akik nem férnek a "bugyijukba"... Amúgy szerintem is jó volt még az idő ellenére is! Remélem mihamarább láthatjuk a videókat is...
Addig is itt vannak a Képek
Jó volt a tali jól éreztük magunkat nagyon!
Azt viszont nem értem hogy miért kell "rugatni" azon a pár 10méteren miközbe nem egy kisgyerek volt és a többi ember is bármikor kiléphetett volna véletlenül eléjük....az ilyen menjen ki pályára..vagy oda kevés a lóerő?
Osztom! Független találkozóra soha többet... Az volt a szerencse, hogy találkoztam, olyan barátokkal, akikkel szinte csak talikon futunk össze. Velük jó volt egy kicsit dumálni. Aztán gyorsan le is léptünk, mert nem éreztem odavalónak magamat illetve az autómat. Sajnos ez tényleg arról szólt, hogy kinek nagyobb a lökhárítója, kinek van több láng nyelves matrica az autóján... Így tényleg ki volt nézve az én GYÁRI autóm. Nem beszélve a helyszínen való erőfitogtatásról, hogy kinek megy jobban az 1.6-osa 20méteren. Mi lett volna akkor ha kifut eléjük egy kisgyerek??? Mert voltak azért családosok is... Azt hiszem ezt az autópályán kellett volna megmutatni. Röviden ennyi a véleményem a Füredi Tuning találkozóról...
am tényleg sok volt a gyári autó... de hát ízlések és pofonok, nekem sincs egy hűűű de mekkora tuning autóm.. bár én sokat melóztam vele nincs a földig se húzva, mert azt se szeretem...
én láttam pár igényes autót, de sok volt a igénytelen megoldás... festés megfolyás repedezett festés törött dolgok.. persze amit használ az ember az ilyen,d e ha egy tuning találkozóra megy az ember... akkor valami pluszt várna...
A vicc az egészben,hogy most is,mint általában azok próbálják megvédeni a találkozó becsületét,akiknek az autójuk pont azon kevés kivétel közé tartozik.Úgyhogy relax van skacok.....
Nos ami azt illeti én utoljára voltam független találkozón... tisztelet a kivételnek , de elegem van azokból akik lenéznek mer nem húzom földig a üvegszálat....