VIII. alkalommal kerül megrendezésre a Balatonfüredi Tuning Találkozó sokatoknak az egyik kedvenc autós rendezvénye.Az eddigiektől merőben eltérően másként fog zajlani az esemény. Bővített program repertoárral,részletes kategória besorsolású szépségverseny és sok minden másként lesz mint eddig. Ezúttal magasra tesszük a lécet,amit a ti segítségetekkel meg is ugrunk majd.
PROGRAMOK:
Az elmaradhatatlan AUTÓ SZÉPSÉGVERSENY több kategóriában!
Nevezni a helyszínen lehet 10.00 tól 15.30 ig.
Eredmény hirdetés: kb 17.30
Kategóriák:
- legszebb kisautó
- legszebb nagy autó
- legszebb sedan
- legszebb coupe
- legszebb felni
- legszebb belsőtér
- legszebb motortér
- legszebb csomagtér
- legszebb airbrush
- legszebb fényezés
- legszebb idős autó (1990 előtti)
- legszebb fiatal (2006-tól)
- legszebb japán
- legszebb német
- legszebb francia
- legszebb olasz
- legszebb USA
- legszebb retro
- legszebb léghűtéses
- legszebb haszonjármű
- Best of, legszebb 5
AUTÓ HI-FI HANGNYOMÁS VERSENY
A DB RACE szervezésében!
Nevezni a helyszínen lehet a DB RACE sátornál
Belépő: 1000 Ft
14 éves kor alatt és nyugdíjasoknak a belépés díjtalan!
Autóbehajtás: 1000 Ft
Mit bírnak remegni egyesek ezen a szépségversenyen.....voltam nem egy találkozón aki ismer tudja és még egy olyan találkozó se volt ahol mindenki meg lett volna elégedve a díjazással és nem is lesz soha illetve aki azért megy talira hogy kapjon egy kupát az már rég rossz szerintem!!
Ennyi erőből öregapám rozsdás 100-as skodája is kaphatott volna díjat! Ezért indulok a decibel versenyeken! Ott a műszer dönt és valljuk be pontosabb is mint az ember!
Áhh vicc volt az egész, mondják hogy pickup kategóriában nincs senki és erre a srác pont a sátornál megy, és megkapja a kupát... Ugyanmár... Nem sajnálom tőle csak azokat akik neveztek kifejezetten zavarja az ilyen...Jó volt a tali, de inkább hagyták volna ki a versengést, mert csak feszültséget okozott komolyan, énis úgy felhúztam magam hazáig idegeskedtem
Női autó: nagy nehezen a páromat elrángattam, mondván tök jó lesz, ugyse volt még ilyen autós banzájon. Leértünk, rendező csapatot ismertem már. Párom noszogatott hogy nevezzek a szépségversenyre, mondom hogy én nem, minek ugy se ugy mennek a dolgok ahogy kellene. Neki nagyon megjött a kedve és nevezte az autót, izgult.... mondanom se kell hogy 5x kérdeztük mikor lesz, csak annyi volt a válasz hogy 5 perc és kezdik...aztán ez ment pár órán keresztül, párom még soha nem csinált ilyet stb.....bíztatgattam meg minden, végig maradtunk csak ezért hogy hátha lesz pozitív élménye és a legközelebbire már nem kell noszogatni.... erre a végén közlik... bocs de erre SE készültek.... akkor minek kellett hírdetni. Mondanom se kell hogy ugy el lett cseszve az egész nap és a kedve is hogy ezek után még egy tankkal se tudom majd elvinni találkozóra... Annyi igazán lehetett volna hogy legalább a pontszámokat bemondják hogy első lett vagy második még ha kupát nem is tudtak volna adni.... bezzeg a pick-up-os srac csak ugy arra kocsikázgatott és megkapta, és semmi nevezés semmi zsürízés... nah mind1
Számomra is eléggé lehuzó volt az egész.