Sziasztok!
Már tudom hogy társaságok tömkelege van színen, de egyel gyarapítani szeretném ezt!
Tervezek egy olyan Team-et amiben főleg optikai tuningos autók szerepelnek, szigorúbb szabályok mellett.
Ahhoz hogy elkerüljük a nézeteltéréseket és azt hogy esetleges barátok, ismerősök kerülnének a csoportba, két részre osszuk a Team-et.
Az egyik csoport lesz az optikailag megfelelően tuningolt verdák csoportja, a másik az általunk leírt szabályoknak nem elég megfelelő autók.
Ezeket el fogjuk nevezni, egyik haver megállapítása szerint legyenek az első kategóriában az „extrémek”, a másikban a „sejtek”.
Ezen még lehet változtatni, akinek nem tetszik.
Az elképzelés az a következő:
- Egy jó hangulatú baráti társaság megalapítása
- Találkozókra kijárás
- Saját találkozók szervezése
- Stb.
Képzeljétek el, hogy egymás mellett áll egy pár optikailag egész szép autó! Az nem lenne rossz…hogy a kistesók se maradjanak ki a jóbol, magunkmögé állítjuk őket is!
Remélem az ötlet tetszik és sokan leszünk a csapatban!
És elnézést ha kifejezetten optikára megyünk, de külső szemlélőnek ez mond vmit (persze olyannak aki nem ért az autókhoz).
Megértéseteket köszönöm, ötleteiteket várom, megbeszéljük, jelentkezéseteket az oldalamra adjátok le.
Mindenki fog kapni majd egy logót! Remélem tetszeni fog! Mindjárt idelinkelem!
Üdvözlettel: KócI (drjones)
(Ui.: Remélem mihamarabb létre tudjuk hozni rendesen és elérni a céljainkat!)
Képzeld voltam attól hogy még nincs jogsim még nem mehetek ki haverral vagy mi a fasz? Apám kocsiját feltettem hogy legalább kicsit úgy érezzem van amúgy meg ki a fasznak hiszed te magad?
MOst mit basztatjátok egymást he ez má szánalmas mindannyian ugyan azt szeretjük akko mit kell egymást fikázni, mindenkinek meg van a saját véleménye azé nem kell megszóli
ez csak egy kósza 5let, de mi lenne, ha nem csak az számítana, h ki mennyire tuningolta az autóját hanem az is h gyárilag myieln... mondjuk ha csak az optikát nézzük akkor izlések és pofonok(ha valakinek nem tetszik az F-esem akkor jön a pofon), de ha mondjuk a teljesítmény is számítana, de a gyári dolgok is... mert minden tuning oldalon csak az számít, h mit változtatott a motoron jó tom, h az számít tuningnak, de én úgy csinálnám, h a gyári teljesítmény is számítana. Mert pl nem mind1, h mondjuk van egy 1.0-ás Swift amin van direkt szűrő, sportkipuf, sportgyertya meg minden apróbb tuning cucc és úgy is alig haladja meg a gyári 55-t neke meg sportbetétet illetve gyujtókábelt leszámítva minden gyári, de mégis 128 lóerős a paripám... szal azért nem mind1 sztem. Persze ha ez nem jó 5let én nem ragaszkodom hozzá csak egy kósza 5let.
minden hétvégén kint vagyunk a gyorsulásin, és most kint leszek az autóshown, tavaly is kint voltam, a debrecenin is, idén is kint leszek, a sárospatakin is kint voltam, megyek tökölre is hangnyomásra...szal jobb ha leállítod magad
[/B]Döntöttem...két kategória marad, members és extreme members! Táblázat dönt és az csatlakozik aki csak akar...a motortunerek meg ne haragudjanak, de ez Optical team, de nekik is itt a helyük ha egy jó társaságra vágynak!!![B]
Hallod nem kötelezünk senkit mert az tag aki az akar lenni! Most attól hogy nem tuningolod annyira mert nem akarod.... ki nem szarja le? aki meg tuningolja az meg megy nagyon kategóriába amúgyis a talik a lényegesek!
Ne haragudj, de nekem van mit és lesz mit felmutatnom!
Az tény, hogy mindenki magának csinálja, de az optika az optika marad, akárhogy néz ki az a lökös pl...
És nem kértünk senkit arra hogy csatlakozzon, se arra, hogy nekünk feleljen meg
Érted???