Sziasztok!
Már tudom hogy társaságok tömkelege van színen, de egyel gyarapítani szeretném ezt!
Tervezek egy olyan Team-et amiben főleg optikai tuningos autók szerepelnek, szigorúbb szabályok mellett.
Ahhoz hogy elkerüljük a nézeteltéréseket és azt hogy esetleges barátok, ismerősök kerülnének a csoportba, két részre osszuk a Team-et.
Az egyik csoport lesz az optikailag megfelelően tuningolt verdák csoportja, a másik az általunk leírt szabályoknak nem elég megfelelő autók.
Ezeket el fogjuk nevezni, egyik haver megállapítása szerint legyenek az első kategóriában az „extrémek”, a másikban a „sejtek”.
Ezen még lehet változtatni, akinek nem tetszik.
Az elképzelés az a következő:
- Egy jó hangulatú baráti társaság megalapítása
- Találkozókra kijárás
- Saját találkozók szervezése
- Stb.
Képzeljétek el, hogy egymás mellett áll egy pár optikailag egész szép autó! Az nem lenne rossz…hogy a kistesók se maradjanak ki a jóbol, magunkmögé állítjuk őket is!
Remélem az ötlet tetszik és sokan leszünk a csapatban!
És elnézést ha kifejezetten optikára megyünk, de külső szemlélőnek ez mond vmit (persze olyannak aki nem ért az autókhoz).
Megértéseteket köszönöm, ötleteiteket várom, megbeszéljük, jelentkezéseteket az oldalamra adjátok le.
Mindenki fog kapni majd egy logót! Remélem tetszeni fog! Mindjárt idelinkelem!
Üdvözlettel: KócI (drjones)
(Ui.: Remélem mihamarabb létre tudjuk hozni rendesen és elérni a céljainkat!)
Sztem nem ezen kéne vitatkozni mert ha már itt az elején ezzel probléma van akkor az már nem jó. Nekem mind1 hónap múlva már úgyis a jobb kategóriába lennék, de amúgy ezek a kategóriák hol számítanak? Mert csak itt lenne ez a fórum és kész meg találkozók? Mert akkor nem sokat jelent, h ki hol van. És ennyire nem kéne ezzel problemázni.
de egy optikailag agyontuningolt fejletlen motorú állatot ergo enyém, ne tegyünk már össze egy motorisztikusilag agyoontuningolt vadállattal, amin nincs semmi optika...
Ne haragudjtaok de ez ugy marhaság ahogy van!Most szerintetek mindenki ugy fog tunerolni hogy ide bekerülhessen?Sztem mindenki ugy tunerol ahogy azt ö maga jónak látja és nem pont nektek fog megfelelni!Meg ne haragudjatok legalább az csinálná aki fel is tud vmit mutatni!na mind1!Ez miskolc
de tudod mi a gáz...ha ez egy optikailag tuningolt társaság...aki szeretne csatlakozni és a motorja van szarrá tuningolva, kívülről meg semmi, mert nem tetszik neki, saloonba nem írhatjuk...optikailag módosítottba sem...akkor mi legyen??? vagy jó ahogy én elgondoltam, vagy a két kategóriás...és csak optikai truning számít!
És így kicsit jobba szép lehetnbe osztani a népet és nem lennének viták mert ezek közé is kikötnénk a korlátokat! És a topba meg úgy lehetne kerülni ha anép megszavazza hogy igen az már brutál gép!
5 pontot érnek (ebből 2 kötelező):
- első lökös vagy toldat
- hátsó lökös vagy toldat
- küszöb
- alufelni
- egyedi fényezés
3 pontot érnek (ebből 3 kötelező):
- igényes csomagtér beépítés
- egy oldalablaknyinál nagyobb matrica
- szárny
- sötétítés
- króm kipufogóvég
- rácsozás
- motortéroptika
1 pontot érnek:
- elfogadható csomagtérbeépítés (ergo hifi van, tyúkbelek nem lógnak szanaszét, stb)
- alsóneon
- stroboszkóp
- lexus vagy más optikás első lámpa
- lexus vagy más optikás hátsó lámpa
- szemöldök
- maszk
- hátó lámpamaszk
- festett féknyereg, fékdob
0,5 pontot érnek
- flokkolás
- bőrözés
- kárpitozás
- gyáritól eltérő üléshuzat
- sportkormány
- sportpedálok
- gyáritól eltérő váltószoknya
- kézifékszoknya
- gyáritól eltérő műszerfalvilágítás
- lábtérneonok
- egyéb világítóeszközök
- sportülések
- aluszőnyeg
- alutaposó
- váltógomb
- kézifékkar
- gyáritól eltérő számlapok
- stb. (ha még van vmi extra, írtok, felírhatom)
Kiszámítva, optikailag extrém csoportba kerülnek: 2*5+3*3=19+ pontos autók! De a kötelezőket be kell tartani, kivételek lehetnek, de csak kirívó esetben!!!
És így kicsit jobba szép lehetnbe osztani a népet és nem lennének viták mert ezek közé is kikötnénk a korlátokat! És a topba meg úgy lehetne kerülni ha anép megszavazza hogy igen az már brutál gép!