Statoil Verda Napok & Carstyling.hu Summer Festival!
aktuális téma

Ilyen még nem volt! Lépj olajra velünk és készülj az idei nyár legnagyobb autós-motoros fesztiváljára!
Augusztus 9-10-én, a Statoil szponzorálásban, tuning autók, épített motorok, repülők, helikopterek, hadijárművek, hőlégballonok és egyéb járműkülönlegességek népesítik be egy hétvége erejéig az ország nyári fővárosát – mindezt számos ismert hazai sztár szereplésével, rendkívül színes, folyamatos programokkal, extrém látványosságokkal, versenyekkel, koncertekkel, és egy hatalmas szombat esti bulival teszik még felejthetetlenebbé a szervezők!
Carstyling.hu Summer Festival - ahogy még sohasem!
A jeles rendezvényen helyt kapott portálunk, a Carstyling.hu is, célunk pedig nem más, mint egy minden eddiginél nagyobb szabású tuning autós szépségverseny levezénylése: mind a verseny menetében, mind pedig az értékelésben és a verseny körüli felhajtásban merőben új vizekre merészkedünk. Nagyon sok meglepetést tartogatunk erre a műsorszámra, annyi biztos, hogy aki eljön, és benevezi autóját, igencsak új, és nagyon kellemes élményekkel fog gazdagodni!
Infók itt:
http://www.carstyling.hu/prog_shower.php?id=703
http://www.verdanapok.hu

Augusztus 9-10-én, a Statoil szponzorálásban, tuning autók, épített motorok, repülők, helikopterek, hadijárművek, hőlégballonok és egyéb járműkülönlegességek népesítik be egy hétvége erejéig az ország nyári fővárosát – mindezt számos ismert hazai sztár szereplésével, rendkívül színes, folyamatos programokkal, extrém látványosságokkal, versenyekkel, koncertekkel, és egy hatalmas szombat esti bulival teszik még felejthetetlenebbé a szervezők!
Carstyling.hu Summer Festival - ahogy még sohasem!
A jeles rendezvényen helyt kapott portálunk, a Carstyling.hu is, célunk pedig nem más, mint egy minden eddiginél nagyobb szabású tuning autós szépségverseny levezénylése: mind a verseny menetében, mind pedig az értékelésben és a verseny körüli felhajtásban merőben új vizekre merészkedünk. Nagyon sok meglepetést tartogatunk erre a műsorszámra, annyi biztos, hogy aki eljön, és benevezi autóját, igencsak új, és nagyon kellemes élményekkel fog gazdagodni!
Infók itt:
http://www.carstyling.hu/prog_shower.php?id=703
http://www.verdanapok.hu

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
nem baj azért így is megnéztük
Bessenyei is jókor jött meg, esőben...

Nekem szombaton volt dolgom Siófokon! Nem csodálom, hogy a legtöbben felhúzták magukat a bejutáson! Hiszen akik Siófok felől közelítették meg a rendezvényt azoknak már megvolt az alaphangulata a belvárosi dugó miatt!
Akárki akármit mond én egyre jobban bánom, hogy nem tudtam ott lenni!
Akárki akármit mond én egyre jobban bánom, hogy nem tudtam ott lenni!

láttuk a te gépped is !

pedig hamar elállt
Hy! szerintem tök jók volttak a programok , sőt jó volt az egész!! egy dolog nem tetszett a bejutás de miután jól kimérgelődtük magunkat jóra fordult!
szombaton délután fél ötös eső üldözött el minket!

Köszi mindenkinek a segítséget igazán leköteleztetek...

Szerintem jó volt!
A bejutás kicsikét kényelmetlenül érintett sokmindenkit a földút miatt, de végülis milyen legyen egy reptér?? Hisz nem ferihegyről beszélgetünk!!!!
Voltak szééép autók, különleges bemutatók, autómosás lányokkal a férfiak nagy örömére, mindenfélét tudott nyerni a nagyérdemű, volt mindenféle zenés megmozdulás is... aki ott volt az tudja hogy nem volt egy rossz program, ugyhogy blindmouse, szerintem pont te ne fikázd ezt az egészet!!!

A bejutás kicsikét kényelmetlenül érintett sokmindenkit a földút miatt, de végülis milyen legyen egy reptér?? Hisz nem ferihegyről beszélgetünk!!!!
Voltak szééép autók, különleges bemutatók, autómosás lányokkal a férfiak nagy örömére, mindenfélét tudott nyerni a nagyérdemű, volt mindenféle zenés megmozdulás is... aki ott volt az tudja hogy nem volt egy rossz program, ugyhogy blindmouse, szerintem pont te ne fikázd ezt az egészet!!!

rákattintasz az elözményre és odavisz

csak egy kattintás, amúgy winkler feje a subject :D
segítek:
-Bandi-
2008. augusztus 10. 22:15 | Válasz erre | #1115
[Előzmény: #1114 spzoli 2008. augusztus 10. 22:08]
nezzük a jó oldalát is má ennek az eseménynek, megvolt, végre nem lesz ennek a Winklernek a feje itt jobbra a reklámban...
-Bandi-
2008. augusztus 10. 22:15 | Válasz erre | #1115
[Előzmény: #1114 spzoli 2008. augusztus 10. 22:08]
nezzük a jó oldalát is má ennek az eseménynek, megvolt, végre nem lesz ennek a Winklernek a feje itt jobbra a reklámban...

OMG 1115-ös kommentre válaszoltál... bocs ,de nem lapozom vissza mi volt az előzmény...

Még mindig itt van!!!Olajra léphetne már

szombat délután voltam ott, de sajnos egyből nekiállt esni az eső.
1 kör séta után én a következőt tapasztaltam: volt elég tuning autó, de inkább találkozó jelleggel, tehát nem annyira fan-oknak.
viszont egy családi programnak meg nagyon jó, játékok, autók, repülők, stb a gyyyyerekek tutira élvezték.
enni nem ettem, de jó volt látni, hogy sok árus van, nem pedig egyet túszkolnak az emberre!
röviden nekem ennyi a véleményem.
1 kör séta után én a következőt tapasztaltam: volt elég tuning autó, de inkább találkozó jelleggel, tehát nem annyira fan-oknak.
viszont egy családi programnak meg nagyon jó, játékok, autók, repülők, stb a gyyyyerekek tutira élvezték.
enni nem ettem, de jó volt látni, hogy sok árus van, nem pedig egyet túszkolnak az emberre!
röviden nekem ennyi a véleményem.

Nem jöhet be mindenkinek ugyanúgy egy rendezvény se! De aki ott se volt annak nincs joga más negatív véleménye alapján lejáratni a rendezvényt, főleg ilyen módon! Én se tudtam sajnos ott lenni! És mégse mondok róla se jót, se rosszat! Mert így nem lehet eldönteni, hogy milyen volt! 

Mondom, akinek nem inge.. te meg magadravetted, ergo engem miért kellene hogy izgasson az hogy kinek az oldalára hányszor írtál, és mit? :)
Első pontban igazad van... nyereményed. egy darab széntabletta:D
második pontban nincs igazad, márcsak azért sem mert nem lejáratókampány, csak észrevélemény, az alapján amit másoktól olvastam eddig, erről, és az eddigi tuningtalálkozókról, mondhatni, nyersen fogalmazott építő kritika.. :D
előző pontban megszerzed nyeremény ezennel visszavonva EEEE. :)
második pontban nincs igazad, márcsak azért sem mert nem lejáratókampány, csak észrevélemény, az alapján amit másoktól olvastam eddig, erről, és az eddigi tuningtalálkozókról, mondhatni, nyersen fogalmazott építő kritika.. :D
előző pontban megszerzed nyeremény ezennel visszavonva EEEE. :)
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!