Ilyen még nem volt! Lépj olajra velünk és készülj az idei nyár legnagyobb autós-motoros fesztiváljára!
Augusztus 9-10-én, a Statoil szponzorálásban, tuning autók, épített motorok, repülők, helikopterek, hadijárművek, hőlégballonok és egyéb járműkülönlegességek népesítik be egy hétvége erejéig az ország nyári fővárosát – mindezt számos ismert hazai sztár szereplésével, rendkívül színes, folyamatos programokkal, extrém látványosságokkal, versenyekkel, koncertekkel, és egy hatalmas szombat esti bulival teszik még felejthetetlenebbé a szervezők!
Carstyling.hu Summer Festival - ahogy még sohasem!
A jeles rendezvényen helyt kapott portálunk, a Carstyling.hu is, célunk pedig nem más, mint egy minden eddiginél nagyobb szabású tuning autós szépségverseny levezénylése: mind a verseny menetében, mind pedig az értékelésben és a verseny körüli felhajtásban merőben új vizekre merészkedünk. Nagyon sok meglepetést tartogatunk erre a műsorszámra, annyi biztos, hogy aki eljön, és benevezi autóját, igencsak új, és nagyon kellemes élményekkel fog gazdagodni!
látom stílusváltás volt cska ez így utólag inkább röhelyes nah de mind1 így leglább lehet beszélni....... h nekem mire futná arról fogalmad sincs de nem kezdme el magyarázni h melyik hobbi mennyibe fáj, az h azokat a százezreket nem az autóra költöm megvan az oka ehez megintcsak nincs közöd
még jogsim se volt amikor megvoltak a kezdő dolgok még anno a corsához de szte mfölösleges lenne neked magyarázni mi az a momo jet vagy egy abt alufelni mer olyat tescoba nme találsz
újságban? majdnem talált, ismerek olyna autót is ami újságban is szerpelt már, ültem olyanba amiért ti könnyezdő szemekkel sírnátok ilyen talin h csak meginthessétek de ők többre tartják a kocsijukat mintsem h ilyenek közé vigyék, nah ők azok az emberek akiket első pár mondat után jobban tudok tisztelni mint azt akivel évek óta beszélek mer kiállítottak már magukról egy tanusítványt ami árulkodik róluk
Én tudod mit nem értek a kocsidban? Egyszerű kérdés... ha kiveszed a jelet, lemorcosítod a géptetőt, egyedi löklapot varázsolsz, akkor miért teszel rá egy nagy SUZUKI feliratot a szélvédő tetejére?... na ez az ami üti egymást... meg ilyenek ezek nálam valahogy ellentmondó kérdések amiket soha nem fogok megérteni... mert akkor bennhagyhattad volna a suzuki jelet is hagy lássa mindenki hogy milyen márka... érted ugy mit akarok fejtegetni? De most mondom el nem fikázás képp írtam, csak hogy lásdd mire irtam az előtt az irányzatokat...
meg érdemes megnézni egy gyári suzuki első lökőt és az enyémet, lehet nem feltűnő de nem kevés munka volt lefalazni és az íveket átalakítani, de az a baj hogy aki leveszi a boltba a bojlerelemeket az ezt nem veszi észre(igaz hogy a beömlő bolti és 5000Ft volt, de nekem teccik)
igen ez korrekt de nem mind1 h velem vagy rajtam röhögnek ezért inkább semmit, egyedivé lehet tenni kisebb változásokkal is rajoskodni meg akkor akarjon ha van is rá pénze, nekem jelen pillanatban nem erre van szánva de ráérek még vele de ez egy külön téma amihez az ittlévők nagyrészének semmi köze
azmeg h mit tesz fel az autójára minősíti a gazdáját is és az értékrendjét, beszólni énsem fogok ok nélkül ittsem tettem pedig lett volna kinek de az biztos h erős hátrányból indulnak az ilyenek nálam
még jogsim se volt amikor megvoltak a kezdő dolgok még anno a corsához de szte mfölösleges lenne neked magyarázni mi az a momo jet vagy egy abt alufelni mer olyat tescoba nme találsz
újságban? majdnem talált, ismerek olyna autót is ami újságban is szerpelt már, ültem olyanba amiért ti könnyezdő szemekkel sírnátok ilyen talin h csak meginthessétek de ők többre tartják a kocsijukat mintsem h ilyenek közé vigyék, nah ők azok az emberek akiket első pár mondat után jobban tudok tisztelni mint azt akivel évek óta beszélek mer kiállítottak már magukról egy tanusítványt ami árulkodik róluk