Ide várjuk az új ötletek, hogy mivel fejleszthetnénk az oldalt, mivel lehetne még jobban áttekinhető, kezelhető!
Megkérnék MINDENKIT arra, hogy ne itt OFF-oljon, van arra elég topic. Ha valaki ír egy ötletet, és 100 bólogató smiley érkezik rá, akkor lehet a szerkesztők nem lapoznak vissza... Ferencz
- Fórumon a banlistát lehessen becsukni/kinyitni (///E30)
- user adatlapokról is elérhető lenne a kedvenc fórumok lenyíló füle
- fórum default listazas az 200post /page legyen -vagy 100 vagy 50 akinek az teccik
- rendszám cenzúrázó app.
- Mobilfelületet el tudnék viselni. Sokan cs-eznek már mobilról
Képnézegető dolgok - amik már működnek
- jobbra, balra gombok, és ESC használható
- galéria kép ajánlás usereknek működik
- képnév ajánlás cikk galériákhoz működik
- képlistában négyzetes és listás elrendezés működik és meg is jegyzi a kívánt beállítást
- kép kommentezés / likeolás kikapcsolása az user autós képeknél
- képváltások gyorsítása
- nem ugrik vissza az oldal tetejére bezárásnál az user autóknál
- zenelejátszási bug az user autós oldalakon (kivéve Mozzilla)
- egérgörgőgombra nyomással kép új ablakban nyitása
- régi típusú képnézegető "light" a hisztizőknek ()
folyamatban lévő dolgok
- képekhez érkezett kommentek moderálása - saját fórummotor használata
- új tipusú galériában, lapozgatás után bezárást követően nem romlik el a böngésző "vissza" gombja
- új típusú galéria bezárását követően nem ugrik az oldal tetejére a böngésző
- zenelejátszási galériás bug megoldva az user autóknál, kivéve Mozzilla esetén - sajnos az újraindulást itt egy böngésző bug okozza, reméljük hamarosan lesz rá javítás
- egérgörgőgombra nyomással kép új ablakban nyitása müxik minden galériában és az user autóknál is. IGEN, odapofátlankodtunk fölé egyetlen egy darab bannert is, reméljük ez még így elviselhető
- a régi típusú képnézegető elérhető azoknak, akik nem tudják megemészeteni az újat - a teendő mindössze annyi, hogy galéria lista nézetben a "régi felület" ikonra nyomsz, és máris oldschool lesz a nézegető. Az user autóknál eddig semmilyen nézegető nem volt, így ide ezt ne tettük be, akit zavar az új, használja a középső gombot az egerén.
Nézd, nem lesz jobb, az ember (autó) átlaga nem fog tőle változni, igazad van, de ha már van képe leretkezni (mert nem hiszem el, hogy itt van olyan autó, legyen az akármi, hogy retkezni kelljen) Ha meg az a valaki mégis úgy érzi, hogy retek a kocsim, igenis B@ssza+, Vállalja fel!!!!!
átlagfejfájás meg mégnagyobb faxság mint az aréénázás:-)))
volt már 6.5ös átlagom amikor összekaptam vkivel(télen mondta el,hogy ő volt).összehoztam véletlen egy olyan usernevet amivel soxor lehetett retkezni.oszt alkalmazták miután leugattam őket,mert rajoskodtak egy garázsban.
:-)
no átlagpara!
lesz jobb is!
egyetértek hogy az oldal csak az hogy néhány embernek mér van baja olyannal akit nem is ismer........ amugy elég lenne sztem azis ha látnánk kik retkeznek
Egy csomo helyen le lett irva mar, hogy annyi hiszti volt a zsirozas/retkezes miatt, hogy le akartuk mar szedni, csak annyira hozzanott az oldalhoz, hogy fent hagytuk.
De szerintem bele kell torodni, hogy igenis van akinek nem tetszik az autod es egyest ad. Na es akkor mi van?
Szerinted az utcan nincs olyan aki azt mondja ra hogy sz*r? Es akkor? Joga van hozza.
Miert erdekel hogy ki retkezte le es miert? Jobban erzed tole magad ha tudod a nevet? Vagy mint a dedosok szaladhatsz visszaretkezni?
Nem ertem