Ide várjuk az új ötletek, hogy mivel fejleszthetnénk az oldalt, mivel lehetne még jobban áttekinhető, kezelhető!
Megkérnék MINDENKIT arra, hogy ne itt OFF-oljon, van arra elég topic. Ha valaki ír egy ötletet, és 100 bólogató smiley érkezik rá, akkor lehet a szerkesztők nem lapoznak vissza... Ferencz
- Fórumon a banlistát lehessen becsukni/kinyitni (///E30)
- user adatlapokról is elérhető lenne a kedvenc fórumok lenyíló füle
- fórum default listazas az 200post /page legyen -vagy 100 vagy 50 akinek az teccik
- rendszám cenzúrázó app.
- Mobilfelületet el tudnék viselni. Sokan cs-eznek már mobilról
Képnézegető dolgok - amik már működnek
- jobbra, balra gombok, és ESC használható
- galéria kép ajánlás usereknek működik
- képnév ajánlás cikk galériákhoz működik
- képlistában négyzetes és listás elrendezés működik és meg is jegyzi a kívánt beállítást
- kép kommentezés / likeolás kikapcsolása az user autós képeknél
- képváltások gyorsítása
- nem ugrik vissza az oldal tetejére bezárásnál az user autóknál
- zenelejátszási bug az user autós oldalakon (kivéve Mozzilla)
- egérgörgőgombra nyomással kép új ablakban nyitása
- régi típusú képnézegető "light" a hisztizőknek ()
folyamatban lévő dolgok
- képekhez érkezett kommentek moderálása - saját fórummotor használata
- új tipusú galériában, lapozgatás után bezárást követően nem romlik el a böngésző "vissza" gombja
- új típusú galéria bezárását követően nem ugrik az oldal tetejére a böngésző
- zenelejátszási galériás bug megoldva az user autóknál, kivéve Mozzilla esetén - sajnos az újraindulást itt egy böngésző bug okozza, reméljük hamarosan lesz rá javítás
- egérgörgőgombra nyomással kép új ablakban nyitása müxik minden galériában és az user autóknál is. IGEN, odapofátlankodtunk fölé egyetlen egy darab bannert is, reméljük ez még így elviselhető
- a régi típusú képnézegető elérhető azoknak, akik nem tudják megemészeteni az újat - a teendő mindössze annyi, hogy galéria lista nézetben a "régi felület" ikonra nyomsz, és máris oldschool lesz a nézegető. Az user autóknál eddig semmilyen nézegető nem volt, így ide ezt ne tettük be, akit zavar az új, használja a középső gombot az egerén.
Hat ha valóban több ezer, akkor oké... Én kiváncsi lennék, akkor legalább arra, hogy mennyi online user van..., de lehetne akkor mondjuk úgy, hogy azt nézze, hogy a kedvenceid közül ki on-line és akkor az nem több ezer név! ;)
az, hogy az összes hozzászólás között keresni! Ez igen jól jönne, amikor egy régebbi dlgot keresek...így nem kellene végigolvasni adott esetben akár 4-5000 kommentet.
Az hülye ötlet, hogy kiírja valahol, hogy mennyi online és mennyi bejeletkezett user van éppen, meg esetleg azt is, bár azt csak bejelenkezve lehessen látni, hogy ki van on-line????
Sztem az jo lenne ha a nick nevet lehetne változtatni, de a kommentek és a rangok megmaradnának!
Amugy semmi bajom az oldallal, nagyon jó, további jó munkát srácok az oldalhoz! Super ugy ahogy van!
ez érdekes dolog,nekem van,hogy egymás után megy a komment 2 ablakból,de van hogy 1 ie van nyitva,és káromkodok,mert eltelik vagy fél perc,és mégis visít
mondjuk azt is lehetne kontrollálni, hogy van ez a "nem telt le a 2 komment közötti idő..." vagymi.
Szal én speciel több oldalt nyitok meg és amikor irnám be a szöveget, akkor soxor írja ki ezt...
Na az ötlet az, hogy mondjuk akinek 2 kiscsillagja van, vagy mittom én 3-400 komment, annál ne legyen ez a flood védelem, mondjuk ez egyfajta bizalmi elven működik, de hát nekem személyszerint jobb lenne :)
hanem beírsz pár szót, és amelyikben benne van mind, oda ugrik..., vagy csak azokat listázza 100asával...