5letek az oldalhoz

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
5letek az oldalhoz

Ide várjuk az új ötletek, hogy mivel fejleszthetnénk az oldalt, mivel lehetne még jobban áttekinhető, kezelhető!

Megkérnék MINDENKIT arra, hogy ne itt OFF-oljon, van arra elég topic. Ha valaki ír egy ötletet, és 100 bólogató smiley érkezik rá, akkor lehet a szerkesztők nem lapoznak vissza... Ferencz

EDDIG REGISZTRÁLT ÖTLETEK

ÖTLETEK AZ ÚJ KÉPNÉZEGETŐHÖZ

LEGFRISSEBB DOLGOK (aug. 24)

Továbbra is várjuk az ötleteket!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
ZED
2004. november 18. 11:36
ezt a pontozás dolgot Díjaznám,föleg hogy 56 k val nyomom otthonról
1816V
2004. november 18. 10:33
Lehet olyat megoldani, hogy a User-ek között pl. lakóhely szerinti keresést lehessen végezni (persze figyelembe véve, hogy nem mindenki írja be ezt az infót)?
kacsa
2004. november 17. 09:49
Suncee
2004. november 17. 09:22
Ok, csak klátod mivel nem írtok semmit a fórimba így senki nem tud semmit és mint én is nagy senkiházi írom az ilyen lebaszó kommenteket.
Bocsánat és várjuk a változtatásokat.

Kb. mikorra várhatóak??
ChPh
2004. november 17. 06:31
Quadnak igaza van, már hetek óta nyugtat minket, hogy Kacsa nyomja az újat :)

Quad:
bár nem tudom hány fős team dolgozik a dolgokon, de szerintem rajtam kívül van még pár "mahinátor" és szívesen besegítene az oldal fejlesztésébe :)
JiM
2004. november 17. 00:18
Roger!
Akkor ezek szerint nem hiába nyitottam ezt a topicot és írtam az 5leteket!
Quad
2004. november 17. 00:13
Hi
nem jól látod.
Hamarosan sokminden meg fog változni, hetek óta ezen dolgozunk. Ha feltűnt kevesebb hír is van fent mostanság, ez sem véletlen, hanem emiatt van. Ezeket a topicokat meg nem szarjuk le, vissza fog köszönni jópár ötlet ami itt felvetődött már - persze a saját elgondolásainkkal ötvözve.

Csak legyetek türelemmel még egy kicsit.
Suncee
2004. november 16. 23:18
Hello, hello...

Azt veszem észre, hogy okoskodunk, meg adjuk az ötleteket, csak éppen leszar minket mindenki. Mármit mindenki írogat és olvassa ezt és a hasonló topicokat, csak éppen azok nem akik tudnának is tenni valamit e témában.
Hol vannak azok a userek akik karbantartják és csinálják ezt az oldalt. Én már az ők véleményükre is kíváncsi volnék, nem csak az ilyen senkikre mint én is vagyok, akinek csak ötletei vannak, de szart se tud tenni ez ügyben.
Akárhányszor jön vissza ez a topic annyiszor nem történik semmi.
Ezért érzem úgy, hogy kezd unalmassá és egysíkúvá válni az egész syte. Tele faszkalapokkal akik egy csokor retekkel fikáznak embereket és adják az 1 pontokat. De még ez a jobbik eset, mert rengetegen név nélkül nyomják ugyanígy és csak azt látja a szerencsétlen user, hogy némááá, esik az átlagom mint a bux index.
Szóval várnám és azt hiszem beszélhetek a többiek nevében is, hogy várjuk, hogy jöjjön valami komment felsőbb körökből is és ha nem is lesz ezekből az ötletekből megvalósítva semmi, akkor is írjanak valamit, hogy miért is nem lehetséges vagy esetleg meg is csinálnák...

Píísz mindenkinek és kívánom, hogy jó irányba fejlődjön itt minden.
V-spec
2004. november 16. 22:14
Mint máshol, a srác a tuningcégen keresztül csinálja tovább a kocsiját, és akkor ott lesz a kocsiján a matrica, ill. matricák! Szerződéskötés? Hmm...Biztos van megoldás! NEhogy már ebben a szar országban még azt se lehessen megoldani, hogy vki egy tényleg pöpec verdát össze tudjon fabrikálni!!!!!! Hogy lehetünk ennyire szerencsétlen ország, áhhhhh!
1816V
2004. november 16. 15:51
Szerinted melyik cég fogja ezt finanszírozni? Ki fogja velük ezt elintézni (tárgyalások, szerződéskötés, felelősségvállalás, stb.)
Az ötlet nem rossz, de szerintem kivitelezhetetlen.
V-spec
2004. november 16. 15:29
Mivan? Szted ennyire xar ötlet? Hogy fognak előkerülni a rejtett tehetségek? Vagy hogy fognak esélyt kapni azok akik már egy jó alappal rendelkeznek??
V-spec
2004. november 16. 15:20
Amit írok az persze csak egy fikció, aminek semmi realitás alapja nem lesz, mert soha a büdös életbe nem fogja ezt senki emgcsinálni, de azért csak leírom!
Előszöris! A User autók közül mi lenne ha például havonta kiválasztana egy-egy nagyobb tuning cég a legjobbat (akár szavazás alapon vagy tudomisén) és annak a további fejlesztését támogatná!
A másikmeg, hogy lehetne egy olyan rész, hogy rajzokat küldünk be vagy akár Photoshop, Paint shop pro, vagy vmivel megcsinált, megtervezett, feltunnolt kocsikat valósítanának meg a tuning cégek, persze ez is szavazás alapon vagy ilyesmi!
(PIMP MY RIDE!)
mert tuti, hogy így születhetnének olyan kocsik is amelyek megállnák a helyüket egy kontines "viadalon"!
DavidV8
2004. november 16. 15:08
Oké terjesszük fel a szerkesztőknek!!!
Lusták előre!!!

1816V
2004. november 16. 15:06
Ez tényleg jó ötlet, ha lehetne én is támogatnám!
Kukma
2004. november 16. 15:03
Sztem kéne egy olyan gomb, hogy:
MINDENKIT ZSÍROZOK ÉS TOLOK ARÉNÁBAN! És akkor mindenki megkapná a 10 pontját meg az aréna pontját.

Ez lenne a leggyorsabb!
Lez
2004. november 16. 14:46
Szerintem ha nem foglalkozunk a szar emberekkel egy idő után úgy is megunják a dolgot és letipliznek
Sréc
2004. november 16. 14:16
,, Szerintem az arénába nem kellene megmutatni a pontokat addíg, amíg nem szavaz valaki. Elég lenne csak maximum, hogy ki vezet. Egyébként valamit ki kellene találni az arénázás gyorsítására, mert nagyon lassú így, minden nap fél-3/4 órát elvesz a reggelemből. Pl egy oldalon előre be "X"elhető legyen az összes, aztán egy gombbal jóváhagyom és akkor rögzítse a szerveren és ne egyesével. ,,

ez 1 nagyon jó ötlet,sztem!!!
támogatom!!

ChPh
2004. november 16. 13:09
de ez nem kissé terhelné meg a gépet :(
Suncee
2004. november 16. 13:02
Ezzel 100%-ig egyet értek.
Ezt kellene megvalósítani először, már mióta mondom én is. Látni lehessen ki kinek és mennyit ad...
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 6072 találat 304 oldalon
-->