5letek az oldalhoz
aktuális téma

Ide várjuk az új ötletek, hogy mivel fejleszthetnénk az oldalt, mivel lehetne még jobban áttekinhető, kezelhető!
Megkérnék MINDENKIT arra, hogy ne itt OFF-oljon, van arra elég topic. Ha valaki ír egy ötletet, és 100 bólogató smiley érkezik rá, akkor lehet a szerkesztők nem lapoznak vissza... Ferencz
Továbbra is várjuk az ötleteket!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
na meg kinek van erre enrgiája ideje? 5letnek persze marha jó, csak bele kellene gondolni, hogy lehetetlen

Az a baj, hogy ki dönti el ki a szarházi? A moderáció elég veszélyes fegyver, egy igazi fanatikus hülyét meg úgysem lehet megállítani. Egy jó közözsség viszont automatikus szűrő szerintem.
Az az ötlet nekem is tetszik, hogy bekellene x-ni hogy kire/kikre szavazunk és egyszuszra nyomni egy szavazást és akit beixeltünk azt mindet egyszerre tolnánk! Mert ez tényleg egyszerübbé tenné a dolgot, főleg mikor bevan lassúlva a styling! Persze ha igy marad akkor is jó, de ez az ötlet tényleg KIRÁLY!

Dénes
2004. november 16. 11:02
Akkor azt is törölni, aztán majd megunja. Vagy az oldal szerkesztői úgyis látják, hogy honnan, milyen címről próbálkozik az ipse, így hiába jönne más néven, nem engedik fel, vagy mittomén...
és micsinál a user? beregel más néven és folytatja... nagy az úr állatkertje gondolom tisztában vagy vele...
Dénes
2004. november 16. 10:51
Dehogynem. Akit meglátnak az oldal szerkesztői így kommentezni, azonnal törlik a nyítvántartásból és kész. Vagy keményen vagy sehogy. Így hamar kiszűrnénk a selejtet!

dis iz da demokrácia. nem tucc velük mit kezdeni...
Dénes
2004. november 16. 10:40
Kiírtani az oldalról az anyázókat, és hasonszőrű társaikat, mert csak feszültséget keltenek... Vagy kúltúráltan vagy sehogy.

Sőt kellene egy gomb, ami automatikusan megtolja az összes kedvencet, és szavaz az arénában
Lustaság rulez 

Nekem is lenne egy öteletm, nem tudom mit szólna hozzá a szerkesztőség! Ha például rákattintanánk valakire az arénában, automatikusan kommentelne a gép az adott verdához akire szavaztál: PL: toltalak az arénában!
Sokkal gyorsabban le lehetne rendezni az arénát ezzel a módszerrel szerintem! Mit szólnátok hozzá

Sokkal gyorsabban le lehetne rendezni az arénát ezzel a módszerrel szerintem! Mit szólnátok hozzá

Nekem nagyon tetszik az oldal úgy ahogy van. A fake autók ellen nem sok mindent lehet tenni, smsért viszont szerintem jóval kevesebben fogják feltölteni a vasakat.
Viszont a topikok nyitása brutális kavarodásokba tud vezetni... Ugye nem 1 élő példa van, hogy több topiknak még a címe is maj'nem ugyanaz.... ezen lehetne fogni vmit!
respect
Viszont a topikok nyitása brutális kavarodásokba tud vezetni... Ugye nem 1 élő példa van, hogy több topiknak még a címe is maj'nem ugyanaz.... ezen lehetne fogni vmit!
respect
Szerintem az arénába nem kellene megmutatni a pontokat addíg, amíg nem szavaz valaki. Elég lenne csak maximum, hogy ki vezet. Egyébként valamit ki kellene találni az arénázás gyorsítására, mert nagyon lassú így, minden nap fél-3/4 órát elvesz a reggelemből. Pl egy oldalon előre be "X"elhető legyen az összes, aztán egy gombbal jóváhagyom és akkor rögzítse a szerveren és ne egyesével.
A másik meg, hogy szerintem minden user jó lenne, ha megnézhetné kitől (,mikor) milyen pontot kapott. Így fény derülne mindenre, pl ki retkezett, ki az aki beírta hogy ZSÍR, és mégsem 10est adott, stb...
A másik meg, hogy szerintem minden user jó lenne, ha megnézhetné kitől (,mikor) milyen pontot kapott. Így fény derülne mindenre, pl ki retkezett, ki az aki beírta hogy ZSÍR, és mégsem 10est adott, stb...
Nem rossz ötlet de pl. a netscape az megjegyzi a dolgokat....
Az is jó lenne, ha egyes topicokat kedvencként le lehetne tárolni, mint a usereket. Sokat segítene.
A másik, meg egy cookie-s belépés. Olyan rossz, hogy naponta 50szer be kell jelentkeznem, ha valakihez hozzá akarok szólni. Legyen havi vagy heti lejáratú, de ha napi lenne az sem gáz, csak ne kelljen naponta már ennyiszer belépni
THX!
A másik, meg egy cookie-s belépés. Olyan rossz, hogy naponta 50szer be kell jelentkeznem, ha valakihez hozzá akarok szólni. Legyen havi vagy heti lejáratú, de ha napi lenne az sem gáz, csak ne kelljen naponta már ennyiszer belépni
THX!

A hozzászólás szerkeztése utólag jó 5let lenne szvsz kb 5percig lehetne szerk.

Értem...
Többire mi a vélemény? (utólagos hozzászólás szerk., ritkább loginolás)
Többire mi a vélemény? (utólagos hozzászólás szerk., ritkább loginolás)
Teljes mertekben mashogy mukodik a tulajnal a hozzaszolasok szama. Hidd el eleget szivtunk mar azzal hogy legalabb ennyire gyors legyen az oldal.
Tény, hogy nem egy sebes vonat. Ha a net kapcsolat a szűk keresztmetszet, a lekérdezéssel nem lassulna az oldal. Ha a szerver a lassu alapban, akkor igen. Egy ilyen lekérdezés ugyan olyan, mint amikor egy tulajnál lekéred a különböző hozzászólásokat, csak ott más szempot alapán vannak leválogatva a dumák.
Na mind1, csak ajánlottam valamit.
Na mind1, csak ajánlottam valamit.
Remélem az oldal készítője(készítői) nem veszi(k) rossz néven az 5leteimet 

De igy is eleg lassu a forumos dolog a k. sok hozzaszolas miatt, es ezt meg tetoznenk ezzel...
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!