Akkumulátor gondok/problémák.... KÉRDÉS??
aktuális téma

Az lenne a gondom hogy : miota elég sokmindent rákötötem az aksimra elégsokmindent azota elég sürüen nem hajlando elinditani a verdámat!!!! (vagyi hamar lemerül)
Namost az lenne a kérdésem hogy nekem most egy elég pici aksim van benne egy 44amperos és szeretnék bele egy nagyobbat venni és azt szeretném meg kérdezni hogy elö van-e irva hogy max. mekkorát rakhatok bele gyárilag elövan-e irva???? én egy 66mA-oson gondolkodom.....Nos szerintetek????
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
a generátor annyit ad le amennyit a fesszab beállít... nem az akku kapaciitása határoazza meg hogy mennyivel tölt... ha 10 napig jár a motor vagy 2 percig is ugyanannyival tölt...

és az hogy pl. a verda áll 2 napot meleg ben (nyáron9 és áll 2 napot télen az befojásolja megint a lemerülést az az a hideg???

Nekem is volt ilyen problémám amig le nem cseréltem egy drágább silver akksira a régi noname akksit. 

termeszetessen a fesz szabalyzo szabalyozza, de minden generatornak van egy megadott max feszültsége amit ha sokaig lead eleg gyorsan tönkre is megy.

nekem 74-es akksi van benne.és semmi gondom nincs vele tolto rendesen.
Maximum nem tudom mekkora mehet bele, de ha eggyel nagyobbat beleteszel, azt még birnia kell a generátorodnak! Amúgy javasolni szoktam mind az A8, A6, TT, C-S-es merciken, hogy ha városban használják, 2 hetente legalább töltsenek utánna az aksinak! Az újjabb autókban ugyanis annyi elektromos berendetés van, amit a generátor rövid távin (városban) nem tud rendesen utántölteni!
Szóval szerintem próbálj ki eggyel nagyobb aksit ha belefér, és ha még akkor is gáz, akkor leállítás elött pár percel kapcsold le a fogyasztókat a kocsiról pl. fűtőmotor!
Szóval szerintem próbálj ki eggyel nagyobb aksit ha belefér, és ha még akkor is gáz, akkor leállítás elött pár percel kapcsold le a fogyasztókat a kocsiról pl. fűtőmotor!

ez igy van!!4 van ojan hét hogy reggel megyek vele kb 2-3km ert a dogzoba majd este vissza ....ezeken a héteken ki is fekszik az aksi de ha pl. be iktatok ezen a héten egy hosszabb utat kb. 20-30km-rt akkor faszán töltrá az aksira!!!!!

Ne haragudj,de ez butaság!
Egyrészt nem a generátor szabályozza a feszt,hanem a fesz.szabályzo! Meg a generátorban nincs érzékelö,hogy ha meg volt a 45,akkor lezár és kész!
A generátor folyamatosan tölt,még megy a motor és elnem szakad az ékszij! A többi már a fesz.szabályzo dolga.Ha nagyobb akksi kerül bele,akkor annyi van,hogy több ideig tart majd feltöltenie a generátornak. Szoktak nagyobb generátort beletenni az autoba,ha nagy hifit tesznek be az autoba,meg mittomén miket aggatnak rá.

Egyrészt nem a generátor szabályozza a feszt,hanem a fesz.szabályzo! Meg a generátorban nincs érzékelö,hogy ha meg volt a 45,akkor lezár és kész!
A generátor folyamatosan tölt,még megy a motor és elnem szakad az ékszij! A többi már a fesz.szabályzo dolga.Ha nagyobb akksi kerül bele,akkor annyi van,hogy több ideig tart majd feltöltenie a generátornak. Szoktak nagyobb generátort beletenni az autoba,ha nagy hifit tesznek be az autoba,meg mittomén miket aggatnak rá.
namár most 1, van már akkus topik amit melessleg én indítottam
2, akár kamionakkut is tehetsz bele...
3, szerintem nemfügg a generátortól egy hartárig mert nekem gyárilag 76 Ah a generátorom meg 45 amperes..

2, akár kamionakkut is tehetsz bele...
3, szerintem nemfügg a generátortól egy hartárig mert nekem gyárilag 76 Ah a generátorom meg 45 amperes..

Akku Plussz akkumulátor aktivátor áramkör
Hogy autója sokáig és könnyen indítható legyen!
Az Akku Plussz képes jelentősen csökkenteni az akkumulátor öregedését, feljavítani a leromlott, cserére ítélt darabokat, és télen a mostoha időjárási körülmények között javítani a hidegindítást.
Kérj részletes tájékoztatót: [email protected]
Hogy autója sokáig és könnyen indítható legyen!
Az Akku Plussz képes jelentősen csökkenteni az akkumulátor öregedését, feljavítani a leromlott, cserére ítélt darabokat, és télen a mostoha időjárási körülmények között javítani a hidegindítást.
Kérj részletes tájékoztatót: [email protected]
Attol függ,hogy hol használja a verdát!
Lehet,hogy csak az akksija rossz már és azért merül le folyamatosan. Ha hosszabb távon van használva a kocsi,akkor feltudja tölteni a gyári generátor is,de ha csak ilyen napi 10km-t megy vele,akkor a 44Ah-at se tudja rendesen feltölteni.
Lehet,hogy csak az akksija rossz már és azért merül le folyamatosan. Ha hosszabb távon van használva a kocsi,akkor feltudja tölteni a gyári generátor is,de ha csak ilyen napi 10km-t megy vele,akkor a 44Ah-at se tudja rendesen feltölteni.
a generator birja, de a max feszültseget nem az aksi adja le hanem a generator, es ha a 55-ös aksit 45-el töltöd akkor ugyanugy csak 45 lessz benne
Egyszerű a megoldás ne csinálj karácsonyfát a kocsiból.Amugy meg akármekkora akksit tehetsz bele.
tehát akkor lenne értelme nem?? nem meritenéle??? vagyis nem olyan hamer!!! ugye???
akkor mivan a generátoral???

de ha nem tesz bele nagyobb generatort akkor ugyanannyit er mint a regi aksi

Attol függ. Nem biztos.Ha birja a generátor,akkor no problem.
igen???
mért is???? és szerinted akkor max mekkorát rakhatok bele?? 55-öset???

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!