Akkumulátor gondok/problémák.... KÉRDÉS??

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Akkumulátor gondok/problémák.... KÉRDÉS??

Az lenne a gondom hogy : miota elég sokmindent rákötötem az aksimra elégsokmindent azota elég sürüen nem hajlando elinditani a verdámat!!!! (vagyi hamar lemerül) Namost az lenne a kérdésem hogy nekem most egy elég pici aksim van benne egy 44amperos és szeretnék bele egy nagyobbat venni és azt szeretném meg kérdezni hogy elö van-e irva hogy max. mekkorát rakhatok bele gyárilag elövan-e irva???? én egy 66mA-oson gondolkodom.....Nos szerintetek????

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
40 41 42 43 44 45
Norbi-Tico
2006. március 12. 19:45
Nincs semmi jelentösége annak,hogy hány Ah-at teszel bele,abbol a szempontbol,hogy milyen feszt. ad le. A 44Ah annyit jelent,hogy 44orán keresztül képes 1ampert leadni.Vagyis ha nagyobb Ah-ás akksit teszel bele,akkor olyan,mintha nagyobb tankot tennél a verdába,hogy több benya menjen bele.
Magyarul nyugodtan mehet bele a nagyobb akksi!
octavia_v8
2006. március 12. 19:44
akkor masik generatort is kell tenned bele
Izom
2006. március 12. 19:44
Izom
2006. március 12. 19:42
Az lenne a gondom hogy : miota elég sokmindent rákötötem az aksimra elégsokmindent azota elég sürüen nem hajlando elinditani a verdámat!!!! (vagyi hamar lemerül)

Namost az lenne a kérdésem hogy nekem most egy elég pici aksim van benne egy 44amperos és szeretnék bele egy nagyobbat venni és azt szeretném meg kérdezni hogy elö van-e irva hogy max. mekkorát rakhatok bele gyárilag elövan-e irva???? én egy 66mA-oson gondolkodom.....Nos szerintetek????
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
40 41 42 43 44 45
Összesen 884 találat 45 oldalon