A mainap folyamán vettem észre hogy ellopták az alvázneonomat!!
a feljelentés meg történt most meg jön a
magán nyomozgatás meg a balhézás ha gyanus at látok!!
A rendör meg mondta hogy az utabi idöben nagyon sok lopás feltörés van itt a keleti városrészben magnokat hifi cucokat!! neonokat!!!alufelniket ..stb lopnak!!
ugyhogy felhivom minden Nagykanizsai figyelmét hogy 5* jobban figyejen oda a verdájára!! én meg jártam de remálem másnak nem kell már szenvedni-e ez miatt!!!
(Ja megkérdeztem a Rendört! NE? büntetik a NEONT!!!)
hello ezzel kapcsolatba havernak kiemelték a fejegységet a gépbből rá vagy 5 hónapra keresete még mindig, elhireszteltük kellene egy fejegység mint amilyen az övé volt,)))
és lám meg is hozták, ráadásul pont az övé volt.)))) pár hónapi várakozás után már csak a zsarukat kellett értesiteni és kész. Ja a tuning ladáját ellopták később az kb 4 év mulva lett meg kiégve!
másik eset srác trabiba 146 bd s hificuccal, megállt a barátnőjénél, felment 5 percre se, mire lejött no hifi a gépbe, kivágták az ablakot, kábeleket és vittek mindent, enyit a hifis versenyekröl kinézik a géped és visz lát!!
Aha, hát az nagyon bosszantó, meg pláne a pénz miatt is.
Néha meg mekkora mázlim van!
Faterral este jöttünk haza, a kocsiban hagytam az egyik kulcsot véletlenül, ráadásul fater meg nyitvahagyta az egyik ajtót, és a kocsi kint állt, hát nem kis kő esett le a szívemről reggel.
wow....én se lennák vicces....nekem meg 2 felnim kuka....és mit csináljak vele....kiröhögöm mert ez magyarország.....és nem tehetsz semmit.....nem értem mit rágódtok ezen...EZ VAN...kell uj,vagy használt,és ennyi,olvastam sokat dolgoztál érte....most még többet kell,én se loptam a fenim meg a gumim elhiheteted!
Bizony!
Bennem azért a szar mocskos sohaéletben nem néztem milyen 100-ért is felment a pumpa kb 5 percre, hát ha még olyan tárgyat lopnak el amit szeretek!
Mondjuk a mai világ már tényleg eszement. Kis történet:
Siófokon mentem Tescoba (mert ugye az az olcsó) kocsit kerestem, alig volt, hát jött egy néni és adom kezébe 100-ast, szépen elkérem a kocsit (van aki oda se akarja adni) odaadja, aztán spurizik el, de nem tudtam miért, lépek 2-őt ,akkor látom, hogy nincs is a kocsiban pénz!!!! Gyorsan futottam a mami után, aki már a kcosiban ült, és kértem ami megillet engem, meg is kaptam. De azért képes lett volna kemény 100 Ft-tal lehúzni a mindenit!
Enegem is,nekem egyszer elvették a................. szüzességem..is...nem tőlem is sokmindent ellloptak.....de mi a faszt kezdjek vele....?Ennnyi...viszlát volt nincs!
De ha nyomozgatsz versz csak te szopod meg ennyi az egész....azt sztem már buktad....sajna ahogy mondta valaki ilyen világban élünk.....bukó....nyugtasson meg az hogy valakinek az autóját komletten ellopják....a másik meg ha meg is tudod ki volt agyonbaszod,nem biztos hogy még megvan vagy meglesz!
és lám meg is hozták, ráadásul pont az övé volt.)))) pár hónapi várakozás után már csak a zsarukat kellett értesiteni és kész. Ja a tuning ladáját ellopták később az kb 4 év mulva lett meg kiégve!
másik eset srác trabiba 146 bd s hificuccal, megállt a barátnőjénél, felment 5 percre se, mire lejött no hifi a gépbe, kivágták az ablakot, kábeleket és vittek mindent, enyit a hifis versenyekröl kinézik a géped és visz lát!!