Ellopták az alváz neonomat!!

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Ellopták az alváz neonomat!!

A mainap folyamán vettem észre hogy ellopták az alvázneonomat!! a feljelentés meg történt most meg jön a magán nyomozgatás meg a balhézás ha gyanus at látok!! A rendör meg mondta hogy az utabi idöben nagyon sok lopás feltörés van itt a keleti városrészben magnokat hifi cucokat!! neonokat!!!alufelniket ..stb lopnak!! ugyhogy felhivom minden Nagykanizsai figyelmét hogy 5* jobban figyejen oda a verdájára!! én meg jártam de remálem másnak nem kell már szenvedni-e ez miatt!!! (Ja megkérdeztem a Rendört! NE? büntetik a NEONT!!!)

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
8 9 10 11 12 13
OZ
2005. november 09. 21:01
Ez a feltöréses dolog sajnos máshol is előfordul, ezen a környéken ahol lakom, a múltkor 12 autót nyomtak fel reggelre, ma reggelre meg csak a ház előtt 5-öt.
FIATalos
2005. november 09. 20:55
, hogy száradna le a keze az iennek...
Izom
2005. november 09. 20:54
nem tom! sok köcsög! dolgozon meg magának érte!! igy könyem mi??! más majd hogy nem vért izzad a pénzért amibö a verdájára költ!!!ezek meg sec/perc allat el loják ez undorito....
baer
2005. november 09. 20:52
Gryf
2005. november 09. 20:50
Ja gondolom hogy kiszurtak maguknak akkor szervezett bűnözés van nállatok.
Izom
2005. november 09. 20:49
Gondolom vagy tipp re mendtek vagy csak látták a disz kivilágitásomat a városban!!
Gryf
2005. november 09. 20:48
Honnan tudták hogy van neonod?
Izom
Vala hogy nagyon magam allat vagyok!!! ezért güriztem..???
Lez
Basszus bemászik a kocsi alá a köcsög.
Eskü áramot kéne vezetni a kocsiba, hogy aki illetéktenen hozzáér bassza agyon...
Fákkkk
Izom
2005. november 09. 20:45
A mainap folyamán vettem észre hogy ellopták az alvázneonomat!!
a feljelentés meg történt most meg jön a
magán nyomozgatás meg a balhézás ha gyanus at látok!!

A rendör meg mondta hogy az utabi idöben nagyon sok lopás feltörés van itt a keleti városrészben magnokat hifi cucokat!! neonokat!!!alufelniket ..stb lopnak!!

ugyhogy felhivom minden Nagykanizsai figyelmét hogy 5* jobban figyejen oda a verdájára!! én meg jártam de remálem másnak nem kell már szenvedni-e ez miatt!!!

(Ja megkérdeztem a Rendört! NE? büntetik a NEONT!!!)
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
8 9 10 11 12 13
Összesen 253 találat 13 oldalon