Fehér számlap a kocsiban.

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Fehér számlap a kocsiban.

Sziasztok Azért készítettem ezt a topicot bár, tudom, hogy lehet venni és készíttetni különböző cégeknél számlapokat, de nekem mégis az lenne a kérdésem, hogy tud vagy tudtok olyan internetes oldalt mondani nekem, ahol bármilyen típusú kocsihoz le lehet tölteni számlapot. De ha gondoljátok, írjátok meg azt is, hogy érdemes otthon kinyomtatni mennyire lesz jó minőségű, ha nem sima papírra, hanem tintasugaras nyomtató papírra nyomtatom. Ha tud vagy tudtok ebben segíteni nagyon, megköszönném. Sziasztok Pötty_EVO

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
7 8 9 10 11 12
Norbii
2004. október 17. 20:08
engem is érdekelne, de aki illletékes az baszik válaszolni!
Tázsi
2004. október 17. 20:06
www.vwgolfklub.hu -:))))
bár nem hiszem, hogy itt fogsz magadnak találni...-:)

mondom...vedd ki és scanneld be...-:)
BIGIMI
2004. október 17. 20:02
NA NEM TUD SENKI SEGÍTENI PÖTTY BARÁTOMNAK?

MERT ENGEM IS ÉRDEKELNE EZ A DOLOG.
Pötty_EVO
2004. október 17. 13:48
Nagyon köszike az infót de ha megtennéd hogy leírod azért az oldal címét mert megnézném azt is.

Tázsi
2004. október 17. 13:37
Én most csináloom a sajátomat...én találtam számlapot a neten...-:)
mivek amugy is szét kell majd szedned a km-órát, nem is kell hozzá letölthetQ számlap...
kapd szét az orát, szedd le a számlapot és szkenneld be...az ugyis a tuti méret lesz és utána akármit lehet vele csinálni...vidd el pl. fazek81-hez, ö kinyomtatja és már csak fel kell ragasztani...nekem már csak a nyomtatás van hátra...-:)
liteon2
2004. október 17. 13:08
nekem is kénem, de mondjuk nem muszáj fehérbe....
Pötty_EVO
2004. október 17. 12:16
Sziasztok

Azért készítettem ezt a topicot bár, tudom, hogy lehet venni és készíttetni különböző cégeknél számlapokat, de nekem mégis az lenne a kérdésem, hogy tud vagy tudtok olyan internetes oldalt mondani nekem, ahol bármilyen típusú kocsihoz le lehet tölteni számlapot.

De ha gondoljátok, írjátok meg azt is, hogy érdemes otthon kinyomtatni mennyire lesz jó minőségű, ha nem sima papírra, hanem tintasugaras nyomtató papírra nyomtatom.

Ha tud vagy tudtok ebben segíteni nagyon, megköszönném.

Sziasztok

Pötty_EVO
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
7 8 9 10 11 12
Összesen 227 találat 12 oldalon