Fehér számlap a kocsiban.
aktuális téma

Sziasztok
Azért készítettem ezt a topicot bár, tudom, hogy lehet venni és készíttetni különböző cégeknél számlapokat, de nekem mégis az lenne a kérdésem, hogy tud vagy tudtok olyan internetes oldalt mondani nekem, ahol bármilyen típusú kocsihoz le lehet tölteni számlapot.
De ha gondoljátok, írjátok meg azt is, hogy érdemes otthon kinyomtatni mennyire lesz jó minőségű, ha nem sima papírra, hanem tintasugaras nyomtató papírra nyomtatom.
Ha tud vagy tudtok ebben segíteni nagyon, megköszönném.
Sziasztok
Pötty_EVO
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
nekem valós kéne!
nem ilyen humbuk ami 300-ig van kottázva!
nem ilyen humbuk ami 300-ig van kottázva!

nem akarod az enyémet is bevállalni cimbi?

ha kész leszek (a hét folyamán) belinkelem a képet!!!! 

A fórumot végigolvasva nem szarakodtam, és neki is láttam a dolognak!
Letöltöttem az oldalról egy számlapot, kicsit átalakítottam, holnap veszek fotópapírt, lézerrel kinyomtatom, párszor, hagyok magamnak esélyt, hogy elcseszhessem :)
Nem érdekel, hogy nem lesz pontos, de legalább ha viszem a npmet, és 90-el megyünk, majd csodálkozni fog, hogy milyen királyul tartja az autó a 130-at
Mindenkinek sok sikert, aki belevág ebbe az elsőre könnyűnek tűnő dologba!!!
(aki csinálta, gondolom tudja, h nem is olyan könnyű
)

Letöltöttem az oldalról egy számlapot, kicsit átalakítottam, holnap veszek fotópapírt, lézerrel kinyomtatom, párszor, hagyok magamnak esélyt, hogy elcseszhessem :)
Nem érdekel, hogy nem lesz pontos, de legalább ha viszem a npmet, és 90-el megyünk, majd csodálkozni fog, hogy milyen királyul tartja az autó a 130-at

Mindenkinek sok sikert, aki belevág ebbe az elsőre könnyűnek tűnő dologba!!!
(aki csinálta, gondolom tudja, h nem is olyan könnyű

Engem meg egy olyan emberke érdekelne, aki ezt mondja:
"Figyelj Petikém... ne szarakod a nyomtatással, ugyis elbaxod...
Tegyél ki 5 rugót, meg bökjél rá 1 sirály képre, és kiveretem Neked a fasza Astra fóliát, ami nem fog megfolyni, meg szétcincálódni"
De a fő problémám hogy nem találkoztam még ilyen emberrel.
Illetve találkoztam, de az egy vagyont emlegetett, ugyhogy részemről marad a gyári.
"Figyelj Petikém... ne szarakod a nyomtatással, ugyis elbaxod...
Tegyél ki 5 rugót, meg bökjél rá 1 sirály képre, és kiveretem Neked a fasza Astra fóliát, ami nem fog megfolyni, meg szétcincálódni"
De a fő problémám hogy nem találkoztam még ilyen emberrel.

Illetve találkoztam, de az egy vagyont emlegetett, ugyhogy részemről marad a gyári.

Sziasztok!
Olyan megoldás engem is érdekelne, amivel matt öntapadós fóliára lehetne nyomtatni!!! De nagyon! :))
EL-glow számlapokhoz adunk fóliát, ami világít, és erre érdekelne valami szép megoldás, ami nem fényes, nem tükröződik.
THX :)
Olyan megoldás engem is érdekelne, amivel matt öntapadós fóliára lehetne nyomtatni!!! De nagyon! :))
EL-glow számlapokhoz adunk fóliát, ami világít, és erre érdekelne valami szép megoldás, ami nem fényes, nem tükröződik.
THX :)
tapasztalat ...
Ne mond , hogy jó a tintasugaras is!
Ha az óra hermetikan van lezárva, akkor tényleg jó, de ilyen nincs! Télen, nedvesség , pára hatására elég ha egy kicsi bemegy és már meg is "rongyolódik" , vagy esetleg megfolyik a tinta!
Lézerrel kell az ilyet nyomtatni!
Ha az óra hermetikan van lezárva, akkor tényleg jó, de ilyen nincs! Télen, nedvesség , pára hatására elég ha egy kicsi bemegy és már meg is "rongyolódik" , vagy esetleg megfolyik a tinta!
Lézerrel kell az ilyet nyomtatni!
Nekem is elővoltak feszitve, én leszedtem a mutatokat is, hogy lássam, hogy tom leszedni a számlapokat az órárol...de nem tom leszedni...viszont azota a mutatok nem mérnek pontosan...kicsit többet mutatnak mint kéne...de ez nem nagyon érdekel...-:)
Ha beszkenneled, akkor méretazonos lesz!! Akkor csak javitani kell rajta, ahol akarsz és kikell nyomtatni...én fazek81-el akarom majd kinyomtatni...remélem megtudja oldani, hogy franko legyen!
Nekem is ilyen műszerfalam van.
Jó a tintasugaras is!
kinyomtatod aláteszed, 1 jótanács , a mutatóra vigyázz mert elő van feszítve, és ha leveszed tönkremehet!!! ( legalább is az enyémnél volt előfeszítés, az új autóknál nemtom )
Amúgy nem mondanád meg hogy nem gyári.
ui.: Ha fényeset akarsz akkor le kell lamináltatni, vagy fehér lap + fólia
Jó a tintasugaras is!
kinyomtatod aláteszed, 1 jótanács , a mutatóra vigyázz mert elő van feszítve, és ha leveszed tönkremehet!!! ( legalább is az enyémnél volt előfeszítés, az új autóknál nemtom )
Amúgy nem mondanád meg hogy nem gyári.
ui.: Ha fényeset akarsz akkor le kell lamináltatni, vagy fehér lap + fólia

Aki astrába szeretne ilyet rakni az a nyomtatásos mókát felejtse is el, mert nem egyenletesen világítja meg hátulról és sz@rul fog kinézni (legalább is sötétben)... Ha esetleg meg tudjátok oldani, hogy szemből világítsa meg (beraktok két izzót elölre - kell csinálni hozzá egy furatot a oracsoport körüli műanyagra - nekem az asconámon így volt megoldva), akkor jól nézki

Ház ezaz!!! 

Ez engem is érdekelne erősen, mert hátulról világítós műszereim vannak...hogy világít át a nyomtatványon?
Fekete-fehér lézer nyomtató megteszi? Vagy inkább színes lézer (ez ritkábban előforduló jószág)?
Milyen médiára kell nyomtatni? Papír, fólia?
Milyen médiára kell nyomtatni? Papír, fólia?
Ne tintasugarassal nyomtasd, mert nedvesség (pára) hatására oldódik a festék. Lézer nyomtatót javaslom, mert az beleégeti a festéket a médiába azaz nem tud nedvesség hatására elcssződni.
Hali!
Erre a scan dologra már én is gondoltam. Azonban lenne néhány technikai kérdésem: milyen nyomtatóval érdemes kinyomtatni? Milyen papírra (vagy fóliára) kell nyomtatni? Ha papírra nyomtadod, akkor hogyan vágod ki a réseket? Hogyan tudod méretazonosra kinyomtatni?
Asszem ennyi.
Erre a scan dologra már én is gondoltam. Azonban lenne néhány technikai kérdésem: milyen nyomtatóval érdemes kinyomtatni? Milyen papírra (vagy fóliára) kell nyomtatni? Ha papírra nyomtadod, akkor hogyan vágod ki a réseket? Hogyan tudod méretazonosra kinyomtatni?
Asszem ennyi.

amúgy ingyenesen letölthető az adobe honlapjáról
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!