Felni,gumi,infó
aktuális téma

Vátóméret kalkulátor
ET kalkulátor
ET, felni és gumi kalkulátor
Gumi kalkulátor
Gumitesztek
AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO felni konfigurátor
AUTEC felniválasztó
BBS konfigurátor
BORBET felni konfigurátor
Rotiform config
Carlsson felni konfigurátor
FONDMETAL felniválasztó
LORINSER felni konfigurátor
OZ Racing felni konfigurátor
RONAL felnikonfigurátor
ROTA felni lista
TSW felni konfigurátor
Játékos felniválasztó
Letölthető ET kalkulátor
17-es felnik súlya köszönet érte lasi-nak!
Hirdetés, arénakuncsorgás moderálásra kerül!
Mindegyiknek megvan a saját helye.
Szájkarate: normális hangnemben... azon túl moderálás és 1 nap BAN.
ET kalkulátor
ET, felni és gumi kalkulátor
Gumi kalkulátor
Gumitesztek
AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO felni konfigurátor
AUTEC felniválasztó
BBS konfigurátor
BORBET felni konfigurátor
Rotiform config
Carlsson felni konfigurátor
FONDMETAL felniválasztó
LORINSER felni konfigurátor
OZ Racing felni konfigurátor
RONAL felnikonfigurátor
ROTA felni lista
TSW felni konfigurátor
Játékos felniválasztó
Letölthető ET kalkulátor
17-es felnik súlya köszönet érte lasi-nak!
Hirdetés, arénakuncsorgás moderálásra kerül!
Mindegyiknek megvan a saját helye.
Szájkarate: normális hangnemben... azon túl moderálás és 1 nap BAN.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
225/45 R17 méretben elég furcsa eredmények születtek
nagy kamu ez az ADAC teszt amúgy ez tutti

Köszi!
Az biztos, hogy nem józsibácsival csináltatnám(már bocsánat akit igy hívnak)!
Szóval egy hozzáértő álltal gyártott 20-25mm vastag módosító bátran felrakható akkor is, ha gyermek utazik hátul!
Az biztos, hogy nem józsibácsival csináltatnám(már bocsánat akit igy hívnak)!
Szóval egy hozzáértő álltal gyártott 20-25mm vastag módosító bátran felrakható akkor is, ha gyermek utazik hátul!
Mennyiért adnád, bár szerintem az agyméret miatt nem lenne jó!
megfelelő vastagsággal, megfelelő anyagból tökéletes megoldás 

teljesen biztonságos profi cucc, gsrobi csinálta

szia, nekem van 5x112ről 5x130ra 2 centis módosítóm ha érdekel neked jó is lehet mozgókúpos csavarral

Sziasztok!
Porsche felnit szeretnék felrakni 5x110-es osztókörű autóra osztókör módosítóval! Nem használtam még ilyet, mennyire biztonságos megoldás ez, az autó napi használatban van!
Porsche felnit szeretnék felrakni 5x110-es osztókörű autóra osztókör módosítóval! Nem használtam még ilyet, mennyire biztonságos megoldás ez, az autó napi használatban van!
faternak is az van , jó gumi

"Hankook W442, Kumho KW23"
ez a helyes sorrend

ez a helyes sorrend

Sziasztok!
Budapesten keresek olyan fényezőt aki alufelnit fényez szépen és jó árba dolgozik?
Köszi előre
Budapesten keresek olyan fényezőt aki alufelnit fényez szépen és jó árba dolgozik?
Köszi előre
A BMW-n goodyear UG7+ volt, tetszett nagyon :)
nekem 2004-es bridgestone LM-18 van, ha lehetne ugyanezt venném, ez alapján inkább hankook-ot vennék. de a kumho sem rossz. én jobb autóra is feltenném.
az adac teszteknek meg részben adok nyomatékot, olyan ez, mint a törésteszt, a legtöbb márka arra gyúr, tipikus esetekre. gumiknál adac-nál is hasonló.
a legfontosabb tudni, hogy melyik minta mire jó, hol jó, mely márkák nagyjából milyen keménységű keveréket hazsnálnak. nem mindig a drágább a legjobb, ugye itt is aki többet fizet, azok "jobban teljesítenek"
szvsz.
az adac teszteknek meg részben adok nyomatékot, olyan ez, mint a törésteszt, a legtöbb márka arra gyúr, tipikus esetekre. gumiknál adac-nál is hasonló.
a legfontosabb tudni, hogy melyik minta mire jó, hol jó, mely márkák nagyjából milyen keménységű keveréket hazsnálnak. nem mindig a drágább a legjobb, ugye itt is aki többet fizet, azok "jobban teljesítenek"

Hát városi 90% tehát vizes latyak, de ha anyósomékhoz megyek ott lehet extrém hó, ott is mennie kell, de van hóláncom szóval...
akkor kumho?
Vennék alpin4-et, vagy conti t850-et, de azt jobb vashoz tartogatom :)
akkor kumho?
Vennék alpin4-et, vagy conti t850-et, de azt jobb vashoz tartogatom :)
a kumho nagyon hajaz a michelin alpin 4-re. ezt akkor választanám, ha többségében latyakban közlekednék, vagy hideg esős űton, de hóban is tud kapaszkodni, de oldal irányú fogása csekély.
hankook egy tipikus téli havas gumi, de jó latyakban is. kicsit hangosak lehetnek.
ha sokat mennél autópályán nagy tempóban, főleg száraz hideg aszfalton, akkro asszimetrikus gumeszok a jobb választások, mint pl ez YOKOHAMA V902A.
a másik kettőt amit írtál én kihagynám személy szerint.
hankook egy tipikus téli havas gumi, de jó latyakban is. kicsit hangosak lehetnek.
ha sokat mennél autópályán nagy tempóban, főleg száraz hideg aszfalton, akkro asszimetrikus gumeszok a jobb választások, mint pl ez YOKOHAMA V902A.
a másik kettőt amit írtál én kihagynám személy szerint.
oks, Hankook W442, Kumho KW23, Firestone Winterhawk 2 EVO, Semprit SpeedGrip2 :)
mindegy, típusa is válogatja és függ a hlyszíntől melyiket érdemes. típus függő is, mármint gumi típusa. én a semperitet választanám utoljára.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!