Felni,gumi,infó
aktuális téma

Vátóméret kalkulátor
ET kalkulátor
ET, felni és gumi kalkulátor
Gumi kalkulátor
Gumitesztek
AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO felni konfigurátor
AUTEC felniválasztó
BBS konfigurátor
BORBET felni konfigurátor
Rotiform config
Carlsson felni konfigurátor
FONDMETAL felniválasztó
LORINSER felni konfigurátor
OZ Racing felni konfigurátor
RONAL felnikonfigurátor
ROTA felni lista
TSW felni konfigurátor
Játékos felniválasztó
Letölthető ET kalkulátor
17-es felnik súlya köszönet érte lasi-nak!
Hirdetés, arénakuncsorgás moderálásra kerül!
Mindegyiknek megvan a saját helye.
Szájkarate: normális hangnemben... azon túl moderálás és 1 nap BAN.
ET kalkulátor
ET, felni és gumi kalkulátor
Gumi kalkulátor
Gumitesztek
AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO felni konfigurátor
AUTEC felniválasztó
BBS konfigurátor
BORBET felni konfigurátor
Rotiform config
Carlsson felni konfigurátor
FONDMETAL felniválasztó
LORINSER felni konfigurátor
OZ Racing felni konfigurátor
RONAL felnikonfigurátor
ROTA felni lista
TSW felni konfigurátor
Játékos felniválasztó
Letölthető ET kalkulátor
17-es felnik súlya köszönet érte lasi-nak!
Hirdetés, arénakuncsorgás moderálásra kerül!
Mindegyiknek megvan a saját helye.
Szájkarate: normális hangnemben... azon túl moderálás és 1 nap BAN.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
A nokian most nagyon jön felfelé! Téli tényleg jó, volt nekem is, már majdnem michelin minőség (de azért mégse
)! A nyári szintén semleges, lehet hogy jó, de nekem nem jött semmilyen visszajelzés (mert én mindig mindenkit kikérdeztem a szezonális átcseréléskor, hogy mik a tapasztalatok! Mert a teszteknek nem hiszek már egy ideje:1-saját rossz tapasztalat;2- pár éve olvastam egy ADAC tesztet ahol meg esküdtek az anyukra, hogy a forgásirányos téligumit a hátsó kerékre fordítva kell felszerelni, illetve a kopottabbat kell előre tenni!!!

Nekem a téli az Nokian W.Meg vagyok vele elégedve.Apunak is az van Octavia alatt.
Nokian I3-ról (nyári) viszont lebeszélt emberünk.Azt mondja amúgy nagyon jó gumi,ő télen-nyáron olyat használ,de ezt a típust valahogy nem nagyon találta el a cég.Mondjuk apunak ilyet vettünk nyárinak is a Skodri alá.
Télije Nokian W 195/65 R15
Nyári Nokian I3 205/50 R17
Eddig semmi panasz nem volt rá.
Nokian I3-ról (nyári) viszont lebeszélt emberünk.Azt mondja amúgy nagyon jó gumi,ő télen-nyáron olyat használ,de ezt a típust valahogy nem nagyon találta el a cég.Mondjuk apunak ilyet vettünk nyárinak is a Skodri alá.
Télije Nokian W 195/65 R15
Nyári Nokian I3 205/50 R17
Eddig semmi panasz nem volt rá.
Continental csoport tagja, szar nem lehet! nyáriról nem hallottam semmit (rosszat se), téli meglepően jól végzi a dolgát
jah!
ez benne a meglepő, h ygy is okés!
ez benne a meglepő, h ygy is okés!

konkrét típus? 

Hello mindenki!
Na most lett lecserélve a gumi a kocsin.A vicces az,hogy a 4 lehetőség közül (Falken,Hankook,Nokian,Kumho) egyik sem került a Punto alá.
Bementem a boltba és az én méretemben nem volt egyik sem raktáron,csak rendelni tudtak volna. Debica,Matador és Barum lett volna kéznél,de inkább vártam egy napot és felraktuk ezeket. Semperit Comfort-Life 2.
A másik 4-ről meg rengeteget olvastam a neten.Főként esős időben lévő tapadás ami érdekelt.Majdnem agybajt kaptam amikor láttam,hogy egy márkán,egy típuson belül (Hankook K425,de igaz volt a többire is) a gumiméret függvényében,hogyan változnak az abroncsok tulajdonságai.
Pl: 165/65 R14-ben a gumi volt E-E besorolású,full ugyanaz a gumma 195/65 R15 méretben A-B
Végül is örülök a Semperitnek is.Utánaolvastam és egész jónak tűnik
Na most lett lecserélve a gumi a kocsin.A vicces az,hogy a 4 lehetőség közül (Falken,Hankook,Nokian,Kumho) egyik sem került a Punto alá.
Bementem a boltba és az én méretemben nem volt egyik sem raktáron,csak rendelni tudtak volna. Debica,Matador és Barum lett volna kéznél,de inkább vártam egy napot és felraktuk ezeket. Semperit Comfort-Life 2.
A másik 4-ről meg rengeteget olvastam a neten.Főként esős időben lévő tapadás ami érdekelt.Majdnem agybajt kaptam amikor láttam,hogy egy márkán,egy típuson belül (Hankook K425,de igaz volt a többire is) a gumiméret függvényében,hogyan változnak az abroncsok tulajdonságai.
Pl: 165/65 R14-ben a gumi volt E-E besorolású,full ugyanaz a gumma 195/65 R15 méretben A-B

Végül is örülök a Semperitnek is.Utánaolvastam és egész jónak tűnik

7végén nem voltam az országban . egyszer már találkoztunk akkor írtam is rád. kb 2 hónapja.
Veled találkoztam egymás után 3x(?) a hétvégén kicsiny győr közútjain?

Ha az úton is jól viselkedik az meg még jobb lenne

ár értékben jók 

Sziasztok. Szerintetek a Hankook gumik milyenek? Kell vennem nyári gumikat és ezt néztem ki, ami most rajta van még az Conitental premiumcontact 185/60 15 felnin. Hankook nyari
3mm-es téli?! 
a 3mm már majdnem nyáriban is szlik

a 3mm már majdnem nyáriban is szlik

az én tapasztalatom gumi terén, főleg, ha téliről van szó, az a vredestein snowtrac 3!
lenyűgöző, hogy még alig 3 mm mintával is mire képes! Egyszer nem csúsztam meg vele a szezonban!
lenyűgöző, hogy még alig 3 mm mintával is mire képes! Egyszer nem csúsztam meg vele a szezonban!
a pirelli téliekből még mindig jókat gyárt, a nyáriakkal kezdtek cigánykodni... 

sorrend:
Falken
Hankook
Nokian
Kumho
Falken
Hankook
Nokian
Kumho
Én a Nokian-t javasolnám egyértelműen
. Másodikként a Hankook-ot javaslom!

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
nokian régen szinte verhetetlen volt téliben, aztán elkanászodtak... tavaly újra jók lettek, az ideieket még nem láttam... nyári szettjeik meg nem olyan jók, mint amit az áruk tükröz