Felni,gumi,infó
aktuális téma

Vátóméret kalkulátor
ET kalkulátor
ET, felni és gumi kalkulátor
Gumi kalkulátor
Gumitesztek
AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO felni konfigurátor
AUTEC felniválasztó
BBS konfigurátor
BORBET felni konfigurátor
Rotiform config
Carlsson felni konfigurátor
FONDMETAL felniválasztó
LORINSER felni konfigurátor
OZ Racing felni konfigurátor
RONAL felnikonfigurátor
ROTA felni lista
TSW felni konfigurátor
Játékos felniválasztó
Letölthető ET kalkulátor
17-es felnik súlya köszönet érte lasi-nak!
Hirdetés, arénakuncsorgás moderálásra kerül!
Mindegyiknek megvan a saját helye.
Szájkarate: normális hangnemben... azon túl moderálás és 1 nap BAN.
ET kalkulátor
ET, felni és gumi kalkulátor
Gumi kalkulátor
Gumitesztek
AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO felni konfigurátor
AUTEC felniválasztó
BBS konfigurátor
BORBET felni konfigurátor
Rotiform config
Carlsson felni konfigurátor
FONDMETAL felniválasztó
LORINSER felni konfigurátor
OZ Racing felni konfigurátor
RONAL felnikonfigurátor
ROTA felni lista
TSW felni konfigurátor
Játékos felniválasztó
Letölthető ET kalkulátor
17-es felnik súlya köszönet érte lasi-nak!
Hirdetés, arénakuncsorgás moderálásra kerül!
Mindegyiknek megvan a saját helye.
Szájkarate: normális hangnemben... azon túl moderálás és 1 nap BAN.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Sziasztok!
Pirelli SnowControl-lal valakinek van tapasztalata?
Pirelli SnowControl-lal valakinek van tapasztalata?
felkenről azt mondják, hogy hamar kopik. Nekem is most az van, tény, h jól tapad. Régebben kumho volt (hátul még most is az van) az is elég jól fogja az utat és nem is kopik olyan gyorsan. A másik kettővel nincs tapasztalatom.
Sziasztok!
Egyik pillanatról a másikra szálszakadásos lett a gumi a kocsim alatt.Az is igaz,hogy nem mai gumiról van szó.Holnap mennék venni másikat.Neten körbenéztem,hogy nálunk milyen gumikat lehetne venni és milyen árakon.
Amik szóba jöhetnének:
165/65R14 Falken SN 828 10271,-
165/65R14 Hankook K425 13210,-
165/65R14 Kumho KH27 12328,-
165/65R14 Nokian I3 13402,-
Az nem számít,hogy 10 vagy 13ezer,hanem esetleges saját tapasztalat.
A kocsi ami alá menne egy 96-os Fiat Punto 1.2 60LE tehát nem versenyautó.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Egyik pillanatról a másikra szálszakadásos lett a gumi a kocsim alatt.Az is igaz,hogy nem mai gumiról van szó.Holnap mennék venni másikat.Neten körbenéztem,hogy nálunk milyen gumikat lehetne venni és milyen árakon.
Amik szóba jöhetnének:
165/65R14 Falken SN 828 10271,-
165/65R14 Hankook K425 13210,-
165/65R14 Kumho KH27 12328,-
165/65R14 Nokian I3 13402,-
Az nem számít,hogy 10 vagy 13ezer,hanem esetleges saját tapasztalat.
A kocsi ami alá menne egy 96-os Fiat Punto 1.2 60LE tehát nem versenyautó.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Az lesz az köszönöm

sztem mattig ssf
Üdv valaki lenne szives megmondani,hogy a szürke Clion a felnik mifélék? előre is köszi

2.2-2.4...
az előbbi kicsit komfortosabb (de/40-nél azért óvatosan, mert hamarabb találkozik az aszfalttal/padkával a felni)
utóbbi kicsit "sportosabb", pattogósabb...
az előbbi kicsit komfortosabb (de/40-nél azért óvatosan, mert hamarabb találkozik az aszfalttal/padkával a felni)
utóbbi kicsit "sportosabb", pattogósabb...

arra kell ügyelned, hogy jóval kijjebb lesz a felni, mint a gyári
tehát ha ültetve van, akkor nehogy beleérjen a sárvédőbe, illetve nagyon extrémen ne lógjon ki, mert a rend éber őrei és az NKH előszeretettel kéri meg az embert, hogy látogasson el egy szigorított műszaki ellenőrzésre

tehát ha ültetve van, akkor nehogy beleérjen a sárvédőbe, illetve nagyon extrémen ne lógjon ki, mert a rend éber őrei és az NKH előszeretettel kéri meg az embert, hogy látogasson el egy szigorított műszaki ellenőrzésre

Hello!
Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy 8J széles felnimen a 205/40 -es gumit mekkora nyomással használjam? Előre is köszönöm.
Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy 8J széles felnimen a 205/40 -es gumit mekkora nyomással használjam? Előre is köszönöm.
Nos van nekem egy '97es 6. generácós 4ajtós civicem és hát a gyári kerekei nem túl esztétikusak, így váltani tervezek. Annyira viszont ne mvagyok jártas a témában, ezért írok. A kérdés hogy egy 15x7 ET13-as felnit hogy tudok ráerőszakolni? Kell vele valami extrát művelnem, vagy rámegy simán? Ha mégsem akkor milyen extra kell hozzá?
Előre is köszi
Előre is köszi
Wanli S1097 -ről valakinek vélemény? Mennyire gatya?
mindenképpen megmutatom a helyi szakinak...köszi
Én azért elvinném egy hozzáértőhöz (felnijavítóhoz, nem gumishoz), nekem azt mondta egy ilyen szaki hogy peremet lehet javítani, küllőt már nem...
mert egy kicsit be vagyok kaksizva h menet közben valami komolyabb baja lesz és esetleg szétszakad az egész

szóval akkor ezzel nem nagyon lehet/érdemes kezdeni semmit....elfáradt és lehet kidobni?
Minden egy részes felni 1db-ból van/készül, de ez nem jelenti azt hogy ha elfárad nem lesz belőle "több részes"

azt én is észrevettem...csak nemtudom hova tenni a dolgot....elfáradt? azt hittem ez egy darabból van megcsinálva...de ezek szerint mégsem
hááát izé, ez így nagyon nem néz ki jól

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Nekem SnowControl van. Igaz, kis méretben (175/65 14"). Teljesen elégedett vagyok vele, szépen fog hóban és a vizet is elég jól kivezeti. Minimális hátránya, hogy nem a leghalkabb.