Felni,gumi,infó
aktuális téma

Vátóméret kalkulátor
ET kalkulátor
ET, felni és gumi kalkulátor
Gumi kalkulátor
Gumitesztek
AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO felni konfigurátor
AUTEC felniválasztó
BBS konfigurátor
BORBET felni konfigurátor
Rotiform config
Carlsson felni konfigurátor
FONDMETAL felniválasztó
LORINSER felni konfigurátor
OZ Racing felni konfigurátor
RONAL felnikonfigurátor
ROTA felni lista
TSW felni konfigurátor
Játékos felniválasztó
Letölthető ET kalkulátor
17-es felnik súlya köszönet érte lasi-nak!
Hirdetés, arénakuncsorgás moderálásra kerül!
Mindegyiknek megvan a saját helye.
Szájkarate: normális hangnemben... azon túl moderálás és 1 nap BAN.
ET kalkulátor
ET, felni és gumi kalkulátor
Gumi kalkulátor
Gumitesztek
AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO felni konfigurátor
AUTEC felniválasztó
BBS konfigurátor
BORBET felni konfigurátor
Rotiform config
Carlsson felni konfigurátor
FONDMETAL felniválasztó
LORINSER felni konfigurátor
OZ Racing felni konfigurátor
RONAL felnikonfigurátor
ROTA felni lista
TSW felni konfigurátor
Játékos felniválasztó
Letölthető ET kalkulátor
17-es felnik súlya köszönet érte lasi-nak!
Hirdetés, arénakuncsorgás moderálásra kerül!
Mindegyiknek megvan a saját helye.
Szájkarate: normális hangnemben... azon túl moderálás és 1 nap BAN.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
slowmera
2013. április 19. 06:47
1. szép az új gép
2. osztókörmódosítóval nem lehet megoldani a dolgot?

2. osztókörmódosítóval nem lehet megoldani a dolgot?

HELP ME!!!
Van egy komoly gondom. Az osztóköröm kitalálóját egy púderes f***ú négerrel tetetném boldoggá. 4x114,3.
Mivel nem az alap autók híve vagyok, ezért egyértelmű, hogy toldatok-ültetés mellé valami bitang felnit szeretnék, mert jelenlegi összkép katasztrófa.
Gond is van ezzel most: kicsit megszopat a magyar valóság... honosításra csak úgy repül a pénz, és még nem tudni hol a feneketlen kút vége (szánalmas országunk ismét megmutatja magát). Szóval van mire költeni, és a használt piacot nézegetem felnikből, mert amit kaptam hozzá az egy borbet... és azon belűl is a legrondább 5x2 küllő. De ez a 4x114,3 egy förtelmes méret ha 17-18" ban keresek, ráadásúl azt kell mondanom, hogy a felni vásárlók 90% nak foggggggggggalma sincs.... sőt rosszul írtam: stilusa NULLA. Bezzeg ha 5x114,3-at kell nézni, csak kapkodom a fejem, hogy "ohh ez kellene nagyon, és milyen jó árban van (mihez képest ugye)"
Azon kívűl, hogy kicserélem a kerékagyakat (ami marha jó móka egy olyan autónál, amiből csak gyárit tudsz rendelni, horror áron), valami egyéb megoldás? ET számra érzékeny a kicsike... a 17" 7,5 széles et40 felni az utolsó ahol még nem kell peremezni, és befér.
Ötlet? CNC-s műhely van családban....
Tehát ha létezik valami legyártható dolog, azt megoldom. Csak jelenleg lövésem sincs....
Vagy ha valakinek van 17-18" felnije eladó 4x114,3 osztókörrel... az jelezzen már akár az oldalamon is hagyhat üzentet.
Amúgy szerintetek ez a felni eladható? Kellhet valakinek lemezfelni árban? Annyira ocsmány szegény, hogy télire inkább raknék lemezt.
Van egy komoly gondom. Az osztóköröm kitalálóját egy púderes f***ú négerrel tetetném boldoggá. 4x114,3.
Mivel nem az alap autók híve vagyok, ezért egyértelmű, hogy toldatok-ültetés mellé valami bitang felnit szeretnék, mert jelenlegi összkép katasztrófa.
Gond is van ezzel most: kicsit megszopat a magyar valóság... honosításra csak úgy repül a pénz, és még nem tudni hol a feneketlen kút vége (szánalmas országunk ismét megmutatja magát). Szóval van mire költeni, és a használt piacot nézegetem felnikből, mert amit kaptam hozzá az egy borbet... és azon belűl is a legrondább 5x2 küllő. De ez a 4x114,3 egy förtelmes méret ha 17-18" ban keresek, ráadásúl azt kell mondanom, hogy a felni vásárlók 90% nak foggggggggggalma sincs.... sőt rosszul írtam: stilusa NULLA. Bezzeg ha 5x114,3-at kell nézni, csak kapkodom a fejem, hogy "ohh ez kellene nagyon, és milyen jó árban van (mihez képest ugye)"
Azon kívűl, hogy kicserélem a kerékagyakat (ami marha jó móka egy olyan autónál, amiből csak gyárit tudsz rendelni, horror áron), valami egyéb megoldás? ET számra érzékeny a kicsike... a 17" 7,5 széles et40 felni az utolsó ahol még nem kell peremezni, és befér.
Ötlet? CNC-s műhely van családban....

Vagy ha valakinek van 17-18" felnije eladó 4x114,3 osztókörrel... az jelezzen már akár az oldalamon is hagyhat üzentet.
Amúgy szerintetek ez a felni eladható? Kellhet valakinek lemezfelni árban? Annyira ocsmány szegény, hogy télire inkább raknék lemezt.
Sziasztok valaki tudna szolgálni 1-2 web lap címmel ahol van esély arra hogy kapok 13" ra valami használható gumit? értem itt pl a 155/55 öt szóval nem ballonosakat
Előre is köszönöm

Előre is köszönöm

Jó öntisztuló képesség: Nem

Hankook? Nem veletlen hagytad utoljara gondolom!
Bfgoodrich,vagy van más kérdés is?

milyen gumi ez?
sorrend:
Yokohama
Dunlop
Hankook
de alapvetően mindegyik nagyon jó
Yokohama
Dunlop
Hankook
de alapvetően mindegyik nagyon jó

tudna nekem segíteni valaki hogy egy 4x100 15" 8j et 15-ös felni hogy férne el egy golf 3 alá? a kasznitól mennyivel lenne kintebb?

persze azért nagy néha rászabaditom az 1,6 töltőnyomást de azt csak egyenesben...

185/35 az már nagyon durva lenne nem?
használhatóság szempontjából ugye meg hogy ne mindjárt zsaruk kiszedjenek a forgalomból 205/35 lehet bepróbálnám
használhatóság szempontjából ugye meg hogy ne mindjárt zsaruk kiszedjenek a forgalomból 205/35 lehet bepróbálnám
Hát ez az hogy régebben még meg-meghajtottam, de ahogy öregszem 
már mostanában csak justcruizin inkább talikra gurulni vele, úgyhogy semmi extrém igénybevétel

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1; keskenyebb felni és osztókör-módosító (ahogy előttem is ajánlották)
2; új felni... bár ez kicsit negatívba mozdíthatja a családi kasszát
vagy nagyon nyitott szemmel kell járni, elvétve elő fordulnak 17-es 4x114,3-as felnik, többnyire japós körökben