Felni,gumi,infó
aktuális téma

Vátóméret kalkulátor
ET kalkulátor
ET, felni és gumi kalkulátor
Gumi kalkulátor
Gumitesztek
AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO felni konfigurátor
AUTEC felniválasztó
BBS konfigurátor
BORBET felni konfigurátor
Rotiform config
Carlsson felni konfigurátor
FONDMETAL felniválasztó
LORINSER felni konfigurátor
OZ Racing felni konfigurátor
RONAL felnikonfigurátor
ROTA felni lista
TSW felni konfigurátor
Játékos felniválasztó
Letölthető ET kalkulátor
17-es felnik súlya köszönet érte lasi-nak!
Hirdetés, arénakuncsorgás moderálásra kerül!
Mindegyiknek megvan a saját helye.
Szájkarate: normális hangnemben... azon túl moderálás és 1 nap BAN.
ET kalkulátor
ET, felni és gumi kalkulátor
Gumi kalkulátor
Gumitesztek
AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO felni konfigurátor
AUTEC felniválasztó
BBS konfigurátor
BORBET felni konfigurátor
Rotiform config
Carlsson felni konfigurátor
FONDMETAL felniválasztó
LORINSER felni konfigurátor
OZ Racing felni konfigurátor
RONAL felnikonfigurátor
ROTA felni lista
TSW felni konfigurátor
Játékos felniválasztó
Letölthető ET kalkulátor
17-es felnik súlya köszönet érte lasi-nak!
Hirdetés, arénakuncsorgás moderálásra kerül!
Mindegyiknek megvan a saját helye.
Szájkarate: normális hangnemben... azon túl moderálás és 1 nap BAN.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Reális áron szerettem volna gumit, nem 32 ezerért pirellit. 16-s méret, 3 gumis ismerősöm azt mondta jó ez nincsenek rossz eredmények, de fényévekkel jobb nankang és társainál. Természetesen nem pirelli, bridgeston minőség. Nem fikázásra vagyok kíváncsi, hanem alátámasztani negatív/pozitív oldalát.

kupakok is megvannak, 2nek a gyűrűből a fém kiesett meg az azt tartó fülek eltörtek, de 2 jó
sziasztok! ezekért mit kérhetnék? vw zandvoort, gumik nyári noname 185/60r14 90-95%osak.
Az, hogy kumho

Kumho ecsta ku31-es w mintázatú gumiról kinek mi a véleménye ? 205/50 r16 ?
Sziasztok, goodyear efficientgrip rol mi a velemenyetek?195/65/15 meretre van szuksegem.ha mas szoba johet a kategoriaban irjatok lecci.koszonom
205/40 nem jó?
Üdv, én keresnék 195/40 R17-es gumikat, ha valakinek lenne eladó, ne tartsa magában.
Köszi.

olyan, mint a régi miniké

Sziasztok!
A csatolt képeken látható felniket felismeri valaki? Esetleg ismertek hasonló típust?
Köszi a válaszokat.
A csatolt képeken látható felniket felismeri valaki? Esetleg ismertek hasonló típust?
Köszi a válaszokat.
Sziasztok,
tud valaki megbízható műhelyt ahol felnit javítanak (padkanyomok, horzsolás csak) Budapest XI, XXII kerület vagy a környéke előny, esetleg M0, M1 környéke.
köszönöm
tud valaki megbízható műhelyt ahol felnit javítanak (padkanyomok, horzsolás csak) Budapest XI, XXII kerület vagy a környéke előny, esetleg M0, M1 környéke.
köszönöm
Sziasztok!
2000-es ültetett Fiat Bravo alá 17" 6,5J ET49 felnire mekkora gumi ajánlott? 165/45,185/35 vagy 195/40? Köszi előre is!
2000-es ültetett Fiat Bravo alá 17" 6,5J ET49 felnire mekkora gumi ajánlott? 165/45,185/35 vagy 195/40? Köszi előre is!
ez olyan mindegy!
Már mindenki tudja, hogy az ADAC manipulálta ezeket a teszteket attól függően, melyik gyártó mennyivel honorálta a teszteket!
Egyébként pont a németek sz@rják le legjobban azt, hogy milyen gumi van az autón! A legtöbb téli abronccsal jár egész évben!
Sírni tudtam volna, mikor gumis műhelyben dolgoztam és láttam, milyen gumikat raknak fel, miket hagynak fent és hogy fogalmuk sincs, mi az a centírozás, mi az a görgőzés, bezzeg azért is kiadnak 15-20e forintot (átszámolva) hogy 4 kereket szimplán csak átszereljen egy műhely és ellenőrizze a keréknyomást!

Már mindenki tudja, hogy az ADAC manipulálta ezeket a teszteket attól függően, melyik gyártó mennyivel honorálta a teszteket!

Egyébként pont a németek sz@rják le legjobban azt, hogy milyen gumi van az autón! A legtöbb téli abronccsal jár egész évben!

Sírni tudtam volna, mikor gumis műhelyben dolgoztam és láttam, milyen gumikat raknak fel, miket hagynak fent és hogy fogalmuk sincs, mi az a centírozás, mi az a görgőzés, bezzeg azért is kiadnak 15-20e forintot (átszámolva) hogy 4 kereket szimplán csak átszereljen egy műhely és ellenőrizze a keréknyomást!

nem hiszem, hogy normál használat mellett lényeges különbségek lennének ezek között

mondjuk ezek közül az S1 EVO2-t nézegetem úgy igazán, ha lehet hinni ennek az új matricázásos témának, letojom, hogy többet fogyaszt, de A csoportot kapott esős útra.
Hankookból melyik lehet a jó?
215/40R18 méretben venném, amit találtam:
K110 Ventus V12 EVO
K115 Ventus Prime 2
K117 Ventus S1 EVO2
Parasztlogikával minél nagyobb a szám, annál újabb fejlesztés.
Kb ugyanolyan áron megy, tehát ha úgy van inkább az új/friss gumit venném, vagy franc se tudja, de semmiképp se szeretnék túltárolt 4-5 évest ugyanazon az áron, néhol meg csak webshop van...
215/40R18 méretben venném, amit találtam:
K110 Ventus V12 EVO
K115 Ventus Prime 2
K117 Ventus S1 EVO2
Parasztlogikával minél nagyobb a szám, annál újabb fejlesztés.

Kb ugyanolyan áron megy, tehát ha úgy van inkább az új/friss gumit venném, vagy franc se tudja, de semmiképp se szeretnék túltárolt 4-5 évest ugyanazon az áron, néhol meg csak webshop van...
hmmm... úgy rémlett van linglong is a tesztben, de a nankang elméletileg jobb minőség, szóval jó alanya az összehasonlításnak.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!