Felni,gumi,infó
aktuális téma

Vátóméret kalkulátor
ET kalkulátor
ET, felni és gumi kalkulátor
Gumi kalkulátor
Gumitesztek
AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO felni konfigurátor
AUTEC felniválasztó
BBS konfigurátor
BORBET felni konfigurátor
Rotiform config
Carlsson felni konfigurátor
FONDMETAL felniválasztó
LORINSER felni konfigurátor
OZ Racing felni konfigurátor
RONAL felnikonfigurátor
ROTA felni lista
TSW felni konfigurátor
Játékos felniválasztó
Letölthető ET kalkulátor
17-es felnik súlya köszönet érte lasi-nak!
Hirdetés, arénakuncsorgás moderálásra kerül!
Mindegyiknek megvan a saját helye.
Szájkarate: normális hangnemben... azon túl moderálás és 1 nap BAN.
ET kalkulátor
ET, felni és gumi kalkulátor
Gumi kalkulátor
Gumitesztek
AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO felni konfigurátor
AUTEC felniválasztó
BBS konfigurátor
BORBET felni konfigurátor
Rotiform config
Carlsson felni konfigurátor
FONDMETAL felniválasztó
LORINSER felni konfigurátor
OZ Racing felni konfigurátor
RONAL felnikonfigurátor
ROTA felni lista
TSW felni konfigurátor
Játékos felniválasztó
Letölthető ET kalkulátor
17-es felnik súlya köszönet érte lasi-nak!
Hirdetés, arénakuncsorgás moderálásra kerül!
Mindegyiknek megvan a saját helye.
Szájkarate: normális hangnemben... azon túl moderálás és 1 nap BAN.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Ez érdekelne
Hali.Ki tud segíteni.
205/40 17es gumiról van szó.
Érdekelne több márka mérete.
A dunlop sp sport 205/40 17 es gumi futófelülete 190mm széles az oldalfala a peremvédő éléig pedig 48 mm.
Valakinek van ilyen méretű gumija?
205/40 17es gumiról van szó.
Érdekelne több márka mérete.
A dunlop sp sport 205/40 17 es gumi futófelülete 190mm széles az oldalfala a peremvédő éléig pedig 48 mm.
Valakinek van ilyen méretű gumija?
rendben. köszi. ennyire voltam kíváncsi

szar, ennyi. fel nem raknám.
Sziasztok!
A marangoni zeta gumiról van valakinek valamiféle tapasztalata?
A marangoni zeta gumiról van valakinek valamiféle tapasztalata?
nem tudom, lehet az már beleérne
én most vettem Kumho-t 2013 42. heti. 19e/db ha jó a 205/45r17 is neked, akkor még lehet van belőle.
akkor várok, tavaszig van még idő
az van, hogy ugyanott vagyunk, mint eddig. Ha szarul tárolták szar, ha nem, akkor jó

akkor most mi van?

Úr isten!
Akkor mi van ha 2011 es ,de vatta új. Gyakorlatilag ha teli 2014 es áron adná azért sem lehetne szólni, mert 5 éves koráig újként kell kezelni és tekinteni.
Én vettem tavaly 2003 as gumikat, nem kicsit volt túltárolt... semmi bajuk nem volt, és nincs is. Száraz hűvös helyen elvannak, mint a befőtt!

Akkor mi van ha 2011 es ,de vatta új. Gyakorlatilag ha teli 2014 es áron adná azért sem lehetne szólni, mert 5 éves koráig újként kell kezelni és tekinteni.
Én vettem tavaly 2003 as gumikat, nem kicsit volt túltárolt... semmi bajuk nem volt, és nincs is. Száraz hűvös helyen elvannak, mint a befőtt!

oké
valami javaslat
valami javaslat

Először is mert sz@r a honlap!!
Másodszor meg ha jól látom ezek 2011-es gyártású túltárolt abroncsok!

Másodszor meg ha jól látom ezek 2011-es gyártású túltárolt abroncsok!

Hát nekem nem kell ekkora méret én ezt találtam FEDERAL
Én most rendeltem új 235/35R19 et Federal 595EVO-t, kíváncsi leszek én is.
Ár érték arányban ezt találtam legjobbnak, és ismerősi körbe is erősebb autókon ezt használják Yokohama és Toyo utcai sport gumik helyett, 17-18-19 ben.... (skyline, SX, impreza stb.) Szeretik utcán és pályán is.
Ár érték arányban ezt találtam legjobbnak, és ismerősi körbe is erősebb autókon ezt használják Yokohama és Toyo utcai sport gumik helyett, 17-18-19 ben.... (skyline, SX, impreza stb.) Szeretik utcán és pályán is.
tavaly voltam tökölön a drift rendezvényen és ott sok federal gumi volt. Akkor ott azért használják mert jobban csúszik?

itt a carstylingon nagyon dicsérik, sztem forgalmazzák is ezt a federalt

Akkor azt mondod hogy nem érdemes ilyen gumit venni. Előtte nankangom volt de vizes úton elég gáz volt vele menni. 165/50 15-ös méretben. Most a federalt árulnak 15000 Ft/db áron. Kumho most nekem a téli szettem
szerintem nem jó. és ahhoz képest drága.
ha nem a nagy megszokott márkákat szeretnél az áruk miatt, akkor a Kumho, Hankook lehet nagyon jó választás. függ attól is, hogyan vezetsz, merre, mert lehet egy még olcsóbb gumitípus is megteszi neked. sokan megveszik a nagy gumikat, de nincs kihasználva. felesleges. persze lehet jönnél azzal, hogy ha kell, akkor azért a fékút.... annyira nagy difi incs köztük. most nem a kínai gumikról van szó.
ha nem a nagy megszokott márkákat szeretnél az áruk miatt, akkor a Kumho, Hankook lehet nagyon jó választás. függ attól is, hogyan vezetsz, merre, mert lehet egy még olcsóbb gumitípus is megteszi neked. sokan megveszik a nagy gumikat, de nincs kihasználva. felesleges. persze lehet jönnél azzal, hogy ha kell, akkor azért a fékút.... annyira nagy difi incs köztük. most nem a kínai gumikról van szó.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!