Innen-onnan az oldalról (TANULSÁGOS)

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Innen-onnan az oldalról (TANULSÁGOS)

Egy-két fórumról szedegetett és rátalált érdekes hozzászólás. Első részben kitalálható honnan vannak a szedett szövegek. Remélem nem sértem senkinek az adatvédelmi jogait. Kíváncsi lennék a véleményetekre az elhangzottakról. Gondolom lesz visszhangja, de öszintén szólva éppen ezért indítottam e fórumot, a Fair Play jegyében.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
6 7 8 9 10 11 12 13 14
csiatt
2004. február 16. 18:28
DonGTI
2004. február 16. 18:18
mi lenne ha külön lehetne pontozni a stylingot és a tuningot (nem optikait) és a hifit meg mittomén mit ezeknek az átlagából lenne valami sorrend a kocsik között meg lennének a kategória elsők is, igy sok tulaj megtaláná a boldogságát
kacsa
2004. február 16. 18:17
Az auto parbaj is parbaj. Minden ujonnan regelt user masnap kihivo lesz.
ZolaTeso
2004. február 16. 18:10
De összesorsoltak, nem hívtam ki senkit...
DonGTI
2004. február 16. 18:10
ment a 10-es zsir a verda :)
kacsa
2004. február 16. 17:58
ZolaTeso
2004. február 16. 17:48
Hi.

Nem tudok kihívni senkit :) Help needed :)

Köszi.
GáBor
2004. február 15. 18:17
Kacsa, remélem azok szavazatát nem felezed meg akiknek nincs fenn az autója.
hunlimo1
2004. február 15. 17:51
Nekem most nem jut eszembe semmi okos vagy olyan amit eddig ne olvastam volna itt.

De nem baj plusz egy hozzászólást ez megért
kacsa
2004. február 15. 16:20
Na valaszolgatok ugy nagyjabol:

1. kamu autokat nehez szurni, altalaban ami kamu azt leszedjuk, de nyilvan nem konnyu megitelni, hogy valakinek tenyleg az az autoja vagy sem. Nyilvan a ferrarik meg ilyenek nem valoszinuek. A forgalmis megoldas azert gaz, mert nem tudom te mennyire vagy jartas photoshop-ba de egy scanelt forgalmit szerintem kb 5 percig tart atirni egy porsche 911-re...

2. A pontokkal egyet ertek. Tenyleg nem biztos hogy jo hogy a commentek szama alapjan van, mert sok a "megy a zsir" hozzaszolas. Csak mondjuk nehez eldonteni, hogy kinek milyen kommentjei van. Ha meg valaki regen regeli magat, akkor az meg nem jelenti azt hogy tenyleg vissza is jar. Ugyhogy igen nehez helyzetben voltunk, hogy milyen legyen, majd valahogy valtoztatunk rajta, megkonzultaljuk hogy mi lenne a helyes.
De a szavazasnal szerintem meg most is sokszor befolyasolo, hogy haver/nem haver. Nem pedig hogy jol nez ki, nem nez ki jol. Igazabol amig nem ez alapjan dont az ember, addig teljesen mind1 hogy hogy sulyozunk. Persze mindenkinek van szubjektiv velemenye, ezt elfogadom...

Amugy ahogy eszre vehettetek az auktokra is csak belogolva lehet szavazni, es mi eltaroljuk hogy ki kire, mennyit. Csak arra jutottunk, hogy moralisan nem volna helyes ha ez kikerulne, es mindenki latna, de ugy gondoltuk, hogy vitas eseteknel jol johet.

Ez a szetvalasztas optikai, meg motor reszre nem tudom mennyire lenne nyero, hiszen ez egy tuning oldal, ahova mindketto belefer...

Amugy szumma szummarum orulok hogy ennyien vagytok itt, tenyleg szep gepek vannak fent, legyetek ra buszkek es ne acsarkodjunk ennyit.

koszi
csiatt
2004. február 15. 15:43
Sziasztok!

A történtekről én már kifejtettem a véleményem. Arról nem írok megint.
A hozzászólásokhoz három megjegyzés:

1. A kamu autókat szerintem pl. úgy lehetne kiszűrni hogy a forgalmi "műszaki lap"-jának fényképét is fel kell tenni a képek közé. Ez nem tartalmaz semmi személyes dolgot, viszont azonosítja az autót. (versenygépeknél nem tudom mi van, de biztos azoknak is van valami igazolólapjuk). Sőt nem is kell hogy itt az oldalon megjelenjen ez a fénykép, elég csak ha e-mail-en Quad-ék megkapják és ők igazolják. (és ezt szerintem az autókra visszamenőleg is meg kéne tenni, mert van még mindig csomó kamu gép: karton-spoiler Toyota, zöld Wartburg...)

2. Autók szétválasztása optika és motortuning csoportba. Ezt a fajta megkülönböztetést én nem tartom jónak. Ellenpélda lehetnék én is személy szerint (lehet most önzőnek tartotok emiatt, hogy hazabeszélek). De mi van egy olyan autóval amelyiken van pl. egy kis front spoiler, meg egy kis dekor, króm.. illetve egy direktszűrő, dob, felni. A maga nemében szerintem így már összességében elég komolynak mondható a gép, de ha szétszednénk optikára, meg motortuningra akkor elveszne. Elveszne, mert a motortuningok között ez kevés, de az optikai tuning között is megelőzné egy matrica+neon gép, tehát így önmagában ott is kevés, míg összerakva azért már többet mondhat magáénak.

3. Vannak itt olyan userek akik a kezdetekkor fölrakták a kocsijukat, és azóta hallani sem lehet róluk, illetve Ollah féle jó-arc tagok (csak példa, de remélem nincs harag emiatt), akik folyamatosan élnek az oldallal. Most akkor ki ér többet a közösségnek? Ezt így nem lehet eldönteni. Megoldás? 1-3 pontig érő szavazat a tagság ideje óta (meglévő userek száma / 3 és ki hanyadik csoportba tartozik) illetve 1-3 pontig a jelenlegi kommentek szerint. És ez összeadódik. Így lehetne elérni 6 pontot maximum (a tíz túl sok szerintem, aránytalanul sokat jelent). De ez is sokaknak szerintem nem tetszene. Szerintetek?
Furlong
2004. február 15. 13:57
Sziasztok, én is megpróbállok valami okosságot ide írni, bár nem lesz könnyű... Hol is kezdjem, megvan elöször is az oldal nagyon-nagyon jó, mióta megnyitott, én az első naptól látogatom, és a kedvenc honlapom lett, úgy érzem, én vagyok itt az egyik legrégebbi tag, mégha nem is vágom annyira a tuningot, de láttam már eggyet-s mást. Az oldalnak vannak hullámvölgyei, most is egy ilyneben vagyunk, régen volt a Twingó, most a clubbok és persze megjött az aréna is, ami újjab gondolkat szül. Gondoljatok bele: Egy olyan rendszert csinálni ami tökéletes, és mindenkinek tetszik LEHETETLEN, mindig lesznek bajok, és lesznek olyanok akiknek nem tetszik ez a rendszer... Az aréna egy jó ötlet volt, a csillagos szavazati pont viszont szerintem nem volt jó ötlet, elöttem már elmonták, hogy miért. Tehát a lényeg, hogy mindig lesznek bajok, mindig leszenk ügyeskedők, de ez így normális, és a lényeg, hogy ezeket meg kell oldanunk, mert mi egy csapat vagyunk a CARSYLING, és sikerülni fog... Köszönöm...
Sréc
2004. február 15. 13:53
Na ezaz,itt a lényeg,győz vagy veszít az ember de kultúráltan elfogadni!!!!
ez nem megy mindenkinek
stadi
2004. február 15. 13:42
Hi!
Jó ez az oldal!Már nem a forum hanem az egész carstyling!Elismerésem Qadnak és Qviknek!Nem csak azért mert szegediek , hanem amióta fennt vagyok én is,rengeteg arccal összeismerkedtem!Volt aki dicsért volt aki nem !De én vettem a kritikákat ha pozitiv ha negativ volt! Viszont nem igazán akartam és akarok ellenséget!Tényleg fa*ság volt ez az egész!Számomra egy a fontos!minél több emberrel összecimbizni legyen az alfás bmwés hondás suzukis stb!Egyről szóljon ez az oldal ! A tuningról!Szerintem!ÉS akkor lehet eszmét cserélni és várni a carstylingos talikat,hogy élőben is meg lehessen egymás gépét csodálni és utána egy jó pöri vagy akármi más!(hozzá teszem az első talin nem tudtam ott lenni,mert épp melóztam de igyekszem nem lemaradni semmiről!)Szóval versengjünk!Hunti legyőzött !És? Azóta is komentálgatok nála!Mert ő is fan!Tehát nagyából egy az érdeklődési körünk,mint sokan másoknak!
Már csak egy dolog!Adrenalin!A versengés a vérünkben van!
De normálisan!
Ollah
2004. február 15. 13:17
Szia Falco!

Az lehet, hogy én "csak egy post-whore vagyok, aki állandóan itt tölti az idejét", ráadásul no-tuning vasam van, de attól még lehet, hogy ismerem és elismerem a szép, igényes és jó tuningot. És ez másokkal is lehet így, illetve fordítva is müködhet... Tehát nem értek egyet azzal, hogy a "munkánk" alapján különböztessük meg egymás szavazatainak az értékét, mert az is félrevezetö lehet. Ez az egyik.
A másik: ranglistán elfoglalt hely alapján?????????? Nem hiszem, hogy jó ötlet, mert nekünk post-whore-oknak sajna igen elöl áll a gépünk, tehát, ha így rangsolorolnának bennünket, így is sokat érne a szavazatunk.
Sok sikert a váltószereléshez!
Üdv!
BGY
2004. február 15. 12:57
ja még csak annyit a szétválasztást nem tartom jó ötletnek, mert lehet úgy is pontozni és értékelni, hogy mind a kettő megléte estén érjen 10 pontot egy autó, de ez a szavazó megítélésétől függ. Egy extrém példával élve, ha belerakok az autómba egy direktszűrőt, és így a saját véleményem szerint megfelelek a motor tuningnak is. Valamint eléggé sok barátot, márkatástat tudok összetoborozni a szevazásra, akkor nyugodtan lenyomhatom, itt és virtuálisan, akár Hunlimot, akár Falcot. Ennek még kevesebb értelmét látnám. A motor erősítésre vannak a szavazástól független objektív megítélési lehetőségek ( pl:stopper, fékpad ) Így a két tuning fajta külön vállasztása, szerintem, csak még jobban megosztaná a tagságot
BGY
2004. február 15. 12:42
Hello Hungry!
Nem akarlak megbántani, de ez ategnapi "móka" szerintem azért több volt mint móka. Én ezt csalásnak hívnám, függetlenűl attól, hogy abban van valami amit a commentek számatól függő szavazati jogról írtál. Egy előző hozzászólásomban azt is leírtam, hogy nem attól függ a szememben valaki értéke, hogy mennyit mond, hanem, hogy mit. Arrol is van véleményem, hogy miképpen lehetne átalakítani a szavazati pontrendszert, és ezt szóvá is tettem. De most ez a rendszer van és e szerint illene szavazni, és tegnap ez nem így történt ennyi és erre kár több szót vesztegetni. Amúgy pedig, ha valaki nem él azzal a jogával, hogy hozzászóljon, akkor nem tehet javaslatokat az esetlges változtatásokra, és így azok az íő véleményét figyelmen kívül hagyva születnek meg. Pedig, mikor Ave ritkán, de megszólalt arra mindig oda kellet figyelni, legalábbis nekem. Ez így lett volna akkor is ha szervezeti dolgokhoz szól hozzá, és nem csak műszakiakhoz.
Qvik
2004. február 15. 12:35
Hi HungryTA!
Ez az optikai/teljesítmény szétválasztás tényleg jó ötlet. Azonban kell hozzá egy kis idő amíg megvalósul A szavazás szabályait is átbeszéljük majd
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
6 7 8 9 10 11 12 13 14
Összesen 271 találat 14 oldalon