SUZUK GARANCIA! HELP!!!
aktuális téma

Sziasztok!
Valaki tud valamit a Suzuki Garanciáról ???
Vélemények, stb..
Mert 2héten belül 2szer esett szét a váltóm és a szervíz nem akarja garanciába megcsinálni!!
Holott 2,5 éves az autó és 99300 km van benne!
A garancia pedig 3év vagy 100ezer km-ről szól, Fődarabokra!
Valaki valamit ?
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Egy kalappal hozzá!!!!! 

Azért köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!
Meglátjuk mi lesz!
Üdv!
Meglátjuk mi lesz!
Üdv!

Jaja 
egy másik szervíznek is elmondtam a problémám, azt is hogy hogy volt használva a kocsi, stb... és ők sem értették a dolgot!
Adtak egy tel.számot, hogy holnap hívjam fel az embert, aki valami garanciális nagyember és beszéljek azzal!
Meglátjuk!

egy másik szervíznek is elmondtam a problémám, azt is hogy hogy volt használva a kocsi, stb... és ők sem értették a dolgot!
Adtak egy tel.számot, hogy holnap hívjam fel az embert, aki valami garanciális nagyember és beszéljek azzal!
Meglátjuk!
Tehát innentől kezdve akkor már arról beszélünk, hogy Garancia, ami nem is garancia, hanem ha úgy gondolják, akkor fizessen az ügyfél
Mert az a lefogazás lehet anyaghiba is..
Meg azért azt a közel 100ezer km-t városban tette meg a kocsi! 1,2,3 fék.

Mert az a lefogazás lehet anyaghiba is..
Meg azért azt a közel 100ezer km-t városban tette meg a kocsi! 1,2,3 fék.

Ez is benne van a pakliba!!!
Viszont az tény, hogy a magyar autószalonok..... no comment. Van kivétel tudom de azért sajna nem a pozitív tapasztalat a több
Viszont az tény, hogy a magyar autószalonok..... no comment. Van kivétel tudom de azért sajna nem a pozitív tapasztalat a több
Pénteken éjszaka hazafele robbantam le! (pestről jöttem hazafele)
Suzuki Asistes (Mester) -> felhívom - > majdnem csak úgy kellett könyörögnöm, hogy valamit csináljon,mert nem tudok közlekedni a kocsival...
Ez a szolgáltatás is arra van, hogy ha ilyen gondom van, akkor elvigyék a kocsimat!
a végére elvitték,de került vagy 2óra telefonbeszélgetésbe
Suzuki Asistes (Mester) -> felhívom - > majdnem csak úgy kellett könyörögnöm, hogy valamit csináljon,mert nem tudok közlekedni a kocsival...
Ez a szolgáltatás is arra van, hogy ha ilyen gondom van, akkor elvigyék a kocsimat!
a végére elvitték,de került vagy 2óra telefonbeszélgetésbe

De akkor sem értem, hogy miért nem szóltak az első javítás után, hogy gáz van másik alkatrésszel!
Hacsak nem az első javításnál is ugyanaz volt a gond, csak nem csinálták meg rendesen!
de azért próbáld meg több helyen hátha..
az lenne a jó ha megcsinálnák!!
az lenne a jó ha megcsinálnák!!
De ott van hogy a nem rendeltetésszerű használatból eredendő károkat nem .....
Gondolj bele tilt a motor oszt 2-be tiltáson közlekedek..... csodálkoznék hogy kiugrik a moci

Gondolj bele tilt a motor oszt 2-be tiltáson közlekedek..... csodálkoznék hogy kiugrik a moci

Persze ezt elfogadom!
De akkor miért mondják azt, hogy Teljeskörű Garancia a főalkatrészekre??!!
3 év vagy 100ezer km-ig!
De akkor miért mondják azt, hogy Teljeskörű Garancia a főalkatrészekre??!!
3 év vagy 100ezer km-ig!
Egyébként a Barta Suzukinál vettem a kocsit fehérváron 2,5 éve 

Akárki akármit mond... én a 3.szervízbe járok most mert előzőekkel nem voltam elégedett. Itt normálisak.... s ismerős is van így azért eccerübbek a dolgok. Na de!
Egy fogaskerék csak úgy nem fogazódik le haló!!! Nem ellenetek beszélek, de mikor egy fogaskerék elfogy ott már komoly dolgok vannak ami nagggyon nem rendeltetés szerű használatra utal s NEM kötelező nekik megjavítani gariban. Hallottam hogy volt valakinek Swift /új/ s váltó kampó.... na de állóhejbe pörgette a kerekeket...stb. Nem is volt neki gariba csere.
Nameg ha nem vered a sebességet úgy hogy reccsen akkor biza nem lenne szabad lefogazódnia.
Ez csak az én véleményem!!!
Én sem panaszkodnék ha szétmenne a féltengelyem s gariba nem cserélnék! Nem verném kanyarba meg nem lenne ültetve + nagy felni......... szal akkor lehet később menne tönkre.
Egy fogaskerék csak úgy nem fogazódik le haló!!! Nem ellenetek beszélek, de mikor egy fogaskerék elfogy ott már komoly dolgok vannak ami nagggyon nem rendeltetés szerű használatra utal s NEM kötelező nekik megjavítani gariban. Hallottam hogy volt valakinek Swift /új/ s váltó kampó.... na de állóhejbe pörgette a kerekeket...stb. Nem is volt neki gariba csere.
Nameg ha nem vered a sebességet úgy hogy reccsen akkor biza nem lenne szabad lefogazódnia.
Ez csak az én véleményem!!!
Én sem panaszkodnék ha szétmenne a féltengelyem s gariba nem cserélnék! Nem verném kanyarba meg nem lenne ültetve + nagy felni......... szal akkor lehet később menne tönkre.
A 99300 biztos, hogy annyi,mert (elméletileg) 0-val vettem
Vadzsi újjan
Nem hagyom magam, hiszen teljeskörű garanciáról beszélünk!
És 2hete lett szétszedve a váltó először!!!
Akkor miért nem mondták, hogy valószinü gond lesz egy másik alkatrésszel is ???
és miután elhoztam a szervízből a javítás után, mentem vele kb. 400 km-t (munka miatt) és megint szétesett!!
Szóval valahol a szervíz körül sántít a dolog

Vadzsi újjan

Nem hagyom magam, hiszen teljeskörű garanciáról beszélünk!
És 2hete lett szétszedve a váltó először!!!
Akkor miért nem mondták, hogy valószinü gond lesz egy másik alkatrésszel is ???
és miután elhoztam a szervízből a javítás után, mentem vele kb. 400 km-t (munka miatt) és megint szétesett!!
Szóval valahol a szervíz körül sántít a dolog

semmi bajuk nincs.......
legalábbis a többségének!
legalábbis a többségének!
Hát qrvára nemígy van!
Az alkatrészből látszik h a rendeltetésszerű kopás vagy a durva használat miatt keletkezett a meghibásodás. Rakasd össze azt vidd a másik szervíbe, ha mákod van ott megcsinálják.
Andrushh
2007. április 11. 18:38
Semmi köze hozzá hogy hogyan használom a kocsit!ha én tiltásig nyomom akkor tiltásig nyomom!Elméletileg nem lehet baja mert azért van ott tiltva nem?
Andrushh
2007. április 11. 18:34
Az a 99300 nem biztos hogy annyi!A suzuki gariról meg annyit hogy az utolsó tükörnél is ugy néznek az emberre mintha a fogát huznák!Persze mindent ki lehet harcolni!Kérdd a vezérigazgatót vagy ha ez nem megy akkor lépj feljebb!PL suzuki Esztergom ha ez sem megy akkor vegyél uj váltót és vidd polgári peresre a dolgot!mondjuk ez tóbbi eltart egy ideig!Határozottság és ngy hang!Erre reagálnak a Suzuki "szakemberei"
(8hónap tapasztalat suzuki fehérvárnál)
Szarból várat és ha már az sem megy akkor kicseréljük......
(8hónap tapasztalat suzuki fehérvárnál)
Szarból várat és ha már az sem megy akkor kicseréljük......
Ez érdekes
!
az autómata válósakra már hallottam panaszt, de a manuálisra nem...
nem lehet, hogy hibás alkatrészekkel szerelték meg elöszőr a váltót?

az autómata válósakra már hallottam panaszt, de a manuálisra nem...
nem lehet, hogy hibás alkatrészekkel szerelték meg elöszőr a váltót?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!