SUZUK GARANCIA! HELP!!!

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
SUZUK GARANCIA! HELP!!!

Sziasztok! Valaki tud valamit a Suzuki Garanciáról ??? Vélemények, stb.. Mert 2héten belül 2szer esett szét a váltóm és a szervíz nem akarja garanciába megcsinálni!! Holott 2,5 éves az autó és 99300 km van benne! A garancia pedig 3év vagy 100ezer km-ről szól, Fődarabokra! Valaki valamit ?

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3
vektorka
2007. április 11. 18:19
Ja, azt elfelejtettem, hogy úgy mondtam, hogy egy 45000 km-t futott autónak nem lenne szabad féltengelyesnek lennie, vagy nem annyi van a kocsiban, mint amit az óra mutat.
Ebbe bele tudok törödni, mert mindenki tudja, hogy mennek ezek a dolgok, de akkor legyen garos a javitás...

vektorka
2007. április 11. 18:16
az én storym igy alakult:

használtan vettem az autót, 43000 km-el, kereskedőtől.
azt mondták, van rá 1 év garancia.

45000 km-nél, 3 hónap múlva, a hangok alapján azt gondoltam, hogy féltengelyes az autó.
Felhivtam a kereskedőt, hogy mi van, és azt mondta, hogy sajna erre PONT NEM vonatkozik a garancia!!!

Kicsit ideges lettem, de nem hagytam annyiban.
A kocsit a Suzuki Hollóstól vettem, de kihagyva a kereskedést, felhivtam a Hollós szervizét, és elmondtam, hogy melyik kereskedésükből vettem a kocsit, és mikor.
Sikerült beszélnem a szervizvezetővel, és azt mondta, vigyem be, és majd meglátjuk.
Bevittem, és tényleg féltengelyes volt a kocsi, viszont nekem sem akarták gariban megcsinálni...

Viszont előálltam azzal a dumával, hogy egy 45000 km-t futott autónak nem lenne szabad féltengelyesnek lennie. Ezt nem tudom elfogadni. Viszont nagyon szivesen vitatkoznék tovább erről a cégtulajjal.
Azt mondták, hogy most tárgyal, de megkérdezi nekem, mi legyen, mert ő, mint szervizvezető nem dönthet erről...

2,5 órámba került a "vita", de végül kicserélték garban 20 perc alatt.

Tehát csak ne hagyd magad, legyél rámenős, de beszélj velük normálisan, mert én sem emeltem fel a hangom, csak nem hagytam magam lerázni, se lehúzni!!!!!!!

Amúgy kb. 30 ezer lett volna fizetősben!!!
vektorka
2007. április 11. 18:04
mond azt, hogy kérsz egy árajánlatot rá...

utána meg nem kéred...
vektorka
2007. április 11. 18:02
üdv!

abban a szervizben van darabokban a kocsid, ahhol nem akarják garban megcsinálni???
Jes-c27
2007. április 11. 17:59
Tessék!

Te honnan tudod (ahogy a szervíz is), hogy hogyan megyek vele és hova járok vele!

Őszintén megmondva nem járok minden 7végén gyorsulni vele!
Ahogy Te is és más is ki lett próbálva már a kocsi, de nem gyorulásra való!

És inkább ölöm a pénzem tuningra (zene,stb..), mint gyorsulásra! ha azt akarnám csinálni, akkor vennék valami kisebb verdát, raknék bele egy böszme motort, aztán nyomnám neki!
nemkedves
2007. április 11. 17:47
sztem örüljél h nem küldenek el a vérbe, lerí a kocsidról h minden 7végén gyorsulsz vele. Különben benne van a garanciafüzetben h: rendeltetésszerű használat esetén! pl ha valaki nem nyomja be a kuplungpedált és úgy vált akkor annak is kicserélik gariba? bocs a stílusért, ilyen paraszt vagyok
Pötyke
2007. április 11. 17:43
Jes-c27
2007. április 11. 17:43
Most lelépek egy kicsit,de nemsokára leszek
Jes-c27
2007. április 11. 17:42
Terveben van az is és még sok minden..
Demoautónak akarjuk

De mondjuk ez az egész hercehurca eléggé elvette a kedvem a Suzukitól!
Pedig szeretem az autót és megbízom benne.. de ez a szervíz...
Pötyke
2007. április 11. 17:41
Én is felraktam már a szemöldököt elöre csak még képet nem raktam fel!meg a felírtaokat eltüntetem a sárvédőgumit!
Pötyke
2007. április 11. 17:40
Pötyke
2007. április 11. 17:39
aham értem!
mértnem szeded le az5.ajtórol a felíratokat?Szerintem jobban nézne ki!
Jes-c27
2007. április 11. 17:39

sajnos ez van...
ráadásul pénteken kiállításra vittem volna az egyik helyi iskolába..
a héten csináltuk volna az új kipurendszert is...
hát most csuszik minden...

Tied is jól néz ki
Soxerencsét a továbbiakhoz
Jes-c27
2007. április 11. 17:38
Már többször hallottam, hogy gondok vannak ezzel a szervízzel! pénz meg ehez hasonlók.. lehet, hogy most is csak lehúzásról van szó...

Csak eddig normálisan álltak hozzám és nekem nem volt gondom velük!

De hát most meghazuttolták magukat!
Pötyke
2007. április 11. 17:37
mindig közbe lép valami hogy az ember netugya rendesen csinálgatni a kocsit!
Mongyuk énis most keztem csak el csinálgatni a kocsit!
Pötyke
2007. április 11. 17:36
igen ez a magyar hozzáállás!Salyna ez van nálunk!
Jes-c27
2007. április 11. 17:36
ezen kívül semmi gondja!

Köszike!

Most rá mentem a belsőre. a zene már megvan, csak hát aznap esett szét a váltó, úgyhogy a folytatásra még várni kell
Zolman
2007. április 11. 17:34
igen igazi magyar hozzáállás... mikor én visszavittem a gumishoz az 5ezer forintos kerékőrkészletet hogy 2 kibehúzástól a leszedőkulcs lemarta a bordát a csavarfejről és majdnem lefúrni kelett aztmondta hogy nem volt rendesen rányomva a leszedőkulcs a fejre és ezért "kapott félre" és marta el... szerintem aza szar még 8as keménységű se volt nemhogy 10.9 máshol ilyenkor szónélkül kicserélik és kapsz még ajándékot is .. mégha a tehibád gyakran akkoris...
Pötyke
2007. április 11. 17:33
mongyuk ez így fura hibasorozat!
Persze oké énse azért mondtam csak én így selytettem!Amugy jól megcsináltad a verdát!
De gondolom ezen kívül nincs gond a kocsival!?Vagy igen?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3
Összesen 49 találat 3 oldalon