SUZUK GARANCIA! HELP!!!
aktuális téma

Sziasztok!
Valaki tud valamit a Suzuki Garanciáról ???
Vélemények, stb..
Mert 2héten belül 2szer esett szét a váltóm és a szervíz nem akarja garanciába megcsinálni!!
Holott 2,5 éves az autó és 99300 km van benne!
A garancia pedig 3év vagy 100ezer km-ről szól, Fődarabokra!
Valaki valamit ?
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
az én storym igy alakult:
használtan vettem az autót, 43000 km-el, kereskedőtől.
azt mondták, van rá 1 év garancia.
45000 km-nél, 3 hónap múlva, a hangok alapján azt gondoltam, hogy féltengelyes az autó.
Felhivtam a kereskedőt, hogy mi van, és azt mondta, hogy sajna erre PONT NEM vonatkozik a garancia!!!
Kicsit ideges lettem, de nem hagytam annyiban.
A kocsit a Suzuki Hollóstól vettem, de kihagyva a kereskedést, felhivtam a Hollós szervizét, és elmondtam, hogy melyik kereskedésükből vettem a kocsit, és mikor.
Sikerült beszélnem a szervizvezetővel, és azt mondta, vigyem be, és majd meglátjuk.
Bevittem, és tényleg féltengelyes volt a kocsi, viszont nekem sem akarták gariban megcsinálni...
Viszont előálltam azzal a dumával, hogy egy 45000 km-t futott autónak nem lenne szabad féltengelyesnek lennie. Ezt nem tudom elfogadni. Viszont nagyon szivesen vitatkoznék tovább erről a cégtulajjal.
Azt mondták, hogy most tárgyal, de megkérdezi nekem, mi legyen, mert ő, mint szervizvezető nem dönthet erről...
2,5 órámba került a "vita", de végül kicserélték garban 20 perc alatt.
Tehát csak ne hagyd magad, legyél rámenős, de beszélj velük normálisan, mert én sem emeltem fel a hangom, csak nem hagytam magam lerázni, se lehúzni!!!!!!!
Amúgy kb. 30 ezer lett volna fizetősben!!!

használtan vettem az autót, 43000 km-el, kereskedőtől.
azt mondták, van rá 1 év garancia.
45000 km-nél, 3 hónap múlva, a hangok alapján azt gondoltam, hogy féltengelyes az autó.
Felhivtam a kereskedőt, hogy mi van, és azt mondta, hogy sajna erre PONT NEM vonatkozik a garancia!!!

Kicsit ideges lettem, de nem hagytam annyiban.
A kocsit a Suzuki Hollóstól vettem, de kihagyva a kereskedést, felhivtam a Hollós szervizét, és elmondtam, hogy melyik kereskedésükből vettem a kocsit, és mikor.
Sikerült beszélnem a szervizvezetővel, és azt mondta, vigyem be, és majd meglátjuk.
Bevittem, és tényleg féltengelyes volt a kocsi, viszont nekem sem akarták gariban megcsinálni...
Viszont előálltam azzal a dumával, hogy egy 45000 km-t futott autónak nem lenne szabad féltengelyesnek lennie. Ezt nem tudom elfogadni. Viszont nagyon szivesen vitatkoznék tovább erről a cégtulajjal.
Azt mondták, hogy most tárgyal, de megkérdezi nekem, mi legyen, mert ő, mint szervizvezető nem dönthet erről...
2,5 órámba került a "vita", de végül kicserélték garban 20 perc alatt.
Tehát csak ne hagyd magad, legyél rámenős, de beszélj velük normálisan, mert én sem emeltem fel a hangom, csak nem hagytam magam lerázni, se lehúzni!!!!!!!
Amúgy kb. 30 ezer lett volna fizetősben!!!

mond azt, hogy kérsz egy árajánlatot rá...
utána meg nem kéred...

utána meg nem kéred...

üdv!
abban a szervizben van darabokban a kocsid, ahhol nem akarják garban megcsinálni???
abban a szervizben van darabokban a kocsid, ahhol nem akarják garban megcsinálni???
Tessék!
Te honnan tudod (ahogy a szervíz is), hogy hogyan megyek vele és hova járok vele!
Őszintén megmondva nem járok minden 7végén gyorsulni vele!
Ahogy Te is és más is ki lett próbálva már a kocsi, de nem gyorulásra való!
És inkább ölöm a pénzem tuningra (zene,stb..), mint gyorsulásra! ha azt akarnám csinálni, akkor vennék valami kisebb verdát, raknék bele egy böszme motort, aztán nyomnám neki!

Te honnan tudod (ahogy a szervíz is), hogy hogyan megyek vele és hova járok vele!
Őszintén megmondva nem járok minden 7végén gyorsulni vele!
Ahogy Te is és más is ki lett próbálva már a kocsi, de nem gyorulásra való!

És inkább ölöm a pénzem tuningra (zene,stb..), mint gyorsulásra! ha azt akarnám csinálni, akkor vennék valami kisebb verdát, raknék bele egy böszme motort, aztán nyomnám neki!

sztem örüljél h nem küldenek el a vérbe, lerí a kocsidról h minden 7végén gyorsulsz vele. Különben benne van a garanciafüzetben h: rendeltetésszerű használat esetén! pl ha valaki nem nyomja be a kuplungpedált és úgy vált akkor annak is kicserélik gariba? bocs a stílusért, ilyen paraszt vagyok
én is később leszek!BYE
Most lelépek egy kicsit,de nemsokára leszek 

Terveben van az is és még sok minden..
Demoautónak akarjuk
De mondjuk ez az egész hercehurca eléggé elvette a kedvem a Suzukitól!
Pedig szeretem az autót és megbízom benne.. de ez a szervíz...

Demoautónak akarjuk

De mondjuk ez az egész hercehurca eléggé elvette a kedvem a Suzukitól!
Pedig szeretem az autót és megbízom benne.. de ez a szervíz...

Én is felraktam már a szemöldököt elöre csak még képet nem raktam fel!meg a felírtaokat eltüntetem a sárvédőgumit!
Köszike!
Csak meglesz!
Csak meglesz!
aham értem!
mértnem szeded le az5.ajtórol a felíratokat?Szerintem jobban nézne ki!
mértnem szeded le az5.ajtórol a felíratokat?Szerintem jobban nézne ki!

sajnos ez van...
ráadásul pénteken kiállításra vittem volna az egyik helyi iskolába..
a héten csináltuk volna az új kipurendszert is...
hát most csuszik minden...
Tied is jól néz ki

Soxerencsét a továbbiakhoz

Már többször hallottam, hogy gondok vannak ezzel a szervízzel! pénz meg ehez hasonlók.. lehet, hogy most is csak lehúzásról van szó...
Csak eddig normálisan álltak hozzám és nekem nem volt gondom velük!
De hát most meghazuttolták magukat!
Csak eddig normálisan álltak hozzám és nekem nem volt gondom velük!
De hát most meghazuttolták magukat!

mindig közbe lép valami hogy az ember netugya rendesen csinálgatni a kocsit!
Mongyuk énis most keztem csak el csinálgatni a kocsit!
Mongyuk énis most keztem csak el csinálgatni a kocsit!
igen ez a magyar hozzáállás!Salyna ez van nálunk!
ezen kívül semmi gondja!
Köszike!
Most rá mentem a belsőre. a zene már megvan, csak hát aznap esett szét a váltó, úgyhogy a folytatásra még várni kell
Köszike!

Most rá mentem a belsőre. a zene már megvan, csak hát aznap esett szét a váltó, úgyhogy a folytatásra még várni kell

igen igazi magyar hozzáállás... mikor én visszavittem a gumishoz az 5ezer forintos kerékőrkészletet hogy 2 kibehúzástól a leszedőkulcs lemarta a bordát a csavarfejről és majdnem lefúrni kelett aztmondta hogy nem volt rendesen rányomva a leszedőkulcs a fejre és ezért "kapott félre" és marta el... szerintem aza szar még 8as keménységű se volt nemhogy 10.9 máshol ilyenkor szónélkül kicserélik és kapsz még ajándékot is .. mégha a tehibád gyakran akkoris...

mongyuk ez így fura hibasorozat!
Persze oké énse azért mondtam csak én így selytettem!Amugy jól megcsináltad a verdát!
De gondolom ezen kívül nincs gond a kocsival!?Vagy igen?
Persze oké énse azért mondtam csak én így selytettem!Amugy jól megcsináltad a verdát!
De gondolom ezen kívül nincs gond a kocsival!?Vagy igen?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Ebbe bele tudok törödni, mert mindenki tudja, hogy mennek ezek a dolgok, de akkor legyen garos a javitás...