SUZUK GARANCIA! HELP!!!

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
SUZUK GARANCIA! HELP!!!

Sziasztok! Valaki tud valamit a Suzuki Garanciáról ??? Vélemények, stb.. Mert 2héten belül 2szer esett szét a váltóm és a szervíz nem akarja garanciába megcsinálni!! Holott 2,5 éves az autó és 99300 km van benne! A garancia pedig 3év vagy 100ezer km-ről szól, Fődarabokra! Valaki valamit ?

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3
Jes-c27
2007. április 11. 17:30
Voltam bent másik Suzuki szervízben is érdeklődni és ott is azt mondták, hogy a garancia az garancia!

Mert ott is mondtam, hogy használva volt a kocsi, 95%-ban városban (1,2,3-as sebesség), igénybe volt véve, stb...

Pötyke
2007. április 11. 17:29
Pötyke
2007. április 11. 17:28
Persze hogy már van ilyen is!Nem véletlen!Azért van ilyen emberke hogy pár gart kitugyanak védeni!
De ha nem rendesen haszáltad a verdát akkor nem kötelesek kicserélni igen persze ezt ők nemtugyák vagy tudhatják igazábol!De hát ez van!
Jes-c27
2007. április 11. 17:26
Az első probléma, difi lefogazott.. állítólag!
most meg a 2es fogaskerék fogazott le!
1hét elteltével

Nagyon gyanítom, hogy a multkor sem a Difi volt, hanem lehet már akkor is a úgyan az volt a probléma, csak valahogy megcsinálták, hogy jó legyen, aztán arra számítottak, hogy elmegyek még vele egy 6-700 km-rt és akkor már le is van a gond a garanciáról,mert úgyis lejár...
Jes-c27
2007. április 11. 17:24
Hol látszik rajta ?

a 2es fogaskereke van lefogazva..

és valami ilyesmi probléma volt 2hete is, amikor először vittem be!

a Garnaciális szakember (mert már ilyen is van ) azt mondta gúnypsan, hogy az autó nem a rendeltetésének megfelelően volt használva!
Ő honnan tudja, hogy én (vagy Mutterom,mert ő si megy az autóval) hogyan miként használom az autót!
Másik szervízben azt mondták, hogy teljesen mindegy hogy használom, garanciás!

Egyébként már szét van szedve a kocsi.. nem tudom máshova vinni
Pötyke
2007. április 11. 17:23
ez így van!
De elég komoly hogy már szét is ment!
Amugy mi a baja?
tommy13
2007. április 11. 17:21
De érdekes mert egy váltónak sztem nem 100ezret kéne bírnia!
tommy13
2007. április 11. 17:20
vidd másik helyre! másik szalonba!

De ha szétbarmoltad a váltót kis gumiégetés stb stb akkor az látszik rajta!!!! S nem fogják gariban javítani!!!!!

Ha ez nem áll fent akkor viszont kötelesek.
Jes-c27
2007. április 11. 17:15
Sziasztok!

Valaki tud valamit a Suzuki Garanciáról ???

Vélemények, stb..

Mert 2héten belül 2szer esett szét a váltóm és a szervíz nem akarja garanciába megcsinálni!!

Holott 2,5 éves az autó és 99300 km van benne!

A garancia pedig 3év vagy 100ezer km-ről szól, Fődarabokra!

Valaki valamit ?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3
Összesen 49 találat 3 oldalon