Szavazás MEGREFORMÁLÁSA

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Szavazás MEGREFORMÁLÁSA
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Petros
2005. március 08. 12:53
Nekem az autok adatlapja alatti hozzaszolasokhoz a kovetkezo otletem lenne:

1 - Az adott oldal tulajanak hozzaszolasai megjelenhetnenek mas szinnel, csak hogy tudjuk, O az owner

2 - A tulaj a sajat forumabol torolhessen hozzaszolasokat. Pl Zssiiiiir.
Igen, akkor torolheti a negativ kritikat is, de vegulis annak ugyis az a celja, hogy a tulaj elolvassa, amit torles elott ugyis megtesz. Az pedig nem szamit, ha en nem latom, hogy mas szidta a kocsijat... (Es ha valakirol rosszat akar irni valaki mas, ugyis leirhatja valamelyik forum-topicban.)

3. Jo lenne, ha lenne egy ertesito doboz, amiben megjelenne, ha valamelyik hozzaszolasomra valasz erkezett. (Mint a "mai tamogatoid" doboz.) Ez azert lenne jo, hogy ha valakinek az oldalan irok valamit, es arra valaszol valaki (tulaj, vagy masik nezelodo), akkor lassam, es ne felejtsem el... Ugyanez termeszetesen a forumos hozzaszolasokra is vonatkozik.)

En pl egy nap vagy 10 oldalon hagyok hozzaszolast, de a valaszokat leginkabb csak akkor latom, ha a sajat oldalamra irja az illeto... Egyebkent lehet, hogy vege a temanak... :)
Crampus
2005. március 08. 12:51
Mondjuk ebben teljesen igazad van. Bár én jól állok aréna ügyileg, de sose írtam senkinek olyat, hogy "segíts, mert szarba vagyok" és erre kezdek büszke lenni, hogy nem lóg a nyelvem. Ha cimbi, persze segítek, de azt egyébként is. Ez játék, nem az életünk múlik rajta. Sokan elfelejtik...
Crampus
2005. március 08. 12:47
Ja...és sose érné el senki a sok ezres kommentszámot, ha nem nyomna naponta 80 autóra egy smile-t, zsírt vagy ilyesmit. Engem spec nem zavar, néha még jól is esik, hogy "nahát, hányan meglátogattak ma is". Egy időbe én is nyomtam, de annyi időm nincs, meg nem az a lényeg, hanem az igazi segítség (pl: aréna tolás).
carlos2101
2005. március 08. 12:46
Engem a seggnyalás zavar:
"Arénázok gyere segíts""zsíroztalak,szavazz rám""Leszop.." najó ilyen még nem volt.

Mindezt olyan emberek írják,akiknek még a nevét se tudom,soha nem szólna hozzám(zsírozna),ha érdeke nem fűződne hozzá,sőt legközelebb leretkez egy másik dolog miatt.
Na ezek,amik terhelik az oldalt.
D3V1L
2005. március 08. 12:44
Esetleg az arénába RANDOM képeket kellene berakni az autók oldaláról és így nem lehetne annyira a gazdira szavazni!
D3V1L
2005. március 08. 12:42
Ez nem rossz ötlet! De: -többezer autót végignézni,. hogy melyik hány pontot adhasson, (és persze ha leértékelik a kocsit gazdája felháborodik!) valamint jönnének a kamu lengéscsillapítók stb... És nem is beszélve hogy szerintem még mindenki fejleszti így-úgy a kocsit, akkor egyre több pontot kéne adni neki, mert elkezdte tuningolni? Erre szerintem valami más megoldás kellene! De az elképézelés nem rosz!
bravura
2005. március 08. 12:32
nézzd meg az adatlapomat,középtájt van egy megjegyzésem!:)
pajcseeGTI
2005. március 08. 12:29
Melyik???
Fatime
2005. március 08. 12:28
valaki megmondaná hogy áll a mostani szavazás!
Haga
2004. március 09. 13:14
Na, ezt nagyon eltaláltad, msotanában csomó autó lapjára rányomok, és csak ezeket a zsírozásokat látni.(nálam is.Amúgy jó dolog, örül neki az ember a szíve élyén, dehát tényleg valami építő jellegő kritikára vágyik mindenki)
BGY
2004. március 09. 08:05
Csáá Zolee!
Tökéletesen igazad van, abban amit leírtál, de ez ellen nem lehet semmit tenni
Zolee
2004. március 09. 01:08
Hi!
Nemtom csak engem zavar-e, hogy minden autó lapja azzal van tele, hogy megy a mai zsíradag, zsírosbödön, meg hasonló építő jellegű hozzászólással. Szóval mindenki csak arra megy hogy tudassa a másikkal hogy jófejkedett, és ha párbajozik menjen neki a szvazat, tolják az ő átlagát is. Sztem ez baromi unalmassá és csúnyává teszi az autók lapjait. Quad nem lehetne ez ellen valamit tenni? Mondjuk nekem nincs 5letem, de hátha vki másnak van. Kommentek utólagos "moderálása" túl nagy meló lenne gondolom.
ave.fw.hu
2004. március 06. 01:09
Nem, 42.
De mivel 50%-ban eltalatad a szamjegyeket, igy nyertel!
Falco
2004. március 05. 22:35
32. Gratulaciokat elre is koszonom...
ave.fw.hu
2004. március 05. 22:03
Nincs problema a kommentekkel.

Ha 1 komment nem komment, sok komment sok csillag, akkor hany eves a kapitany, ha X termeszetes szam?
vwtom
2004. március 05. 21:56
Írtad, hogy non-profit a site. Gondolom azért sok kiadás van az oldallal, meg még több munka. Vagy a többi oldal mellett ez hobby?
Sréc
2004. február 24. 21:03
szerinted nincs itt néhány egyén aki tényleg nem nőtt fel a kommentekhez!???mert szerintem van...
DonGTI
2004. február 24. 20:59
szerintem az hogy egyesek nincenek flnőve a feladathoz...
Sréc
2004. február 24. 20:53
meséld már el Falco hogy ezen mi olyan vicces???nem értem
DonGTI
2004. február 24. 20:49
azt nem rakod fel? :)
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Összesen 178 találat 9 oldalon