trafipax, lézer és radarjlező készülékek

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
trafipax, lézer és radarjlező készülékek

ide várok minden észrevételt, tapasztalatot.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Krisssz
2012. április 12. 18:43
ezt most olvastam 1 fórumon:
,, De a rendőrségnek eredményeket kellene produkálni, nem pénzt beszedni, ami egyszerűen ma zajlik. ,,

Krisssz
2012. április 12. 18:41
na igen...
a gyerekeinknek már meglesz szabva h kilép a házból balra fordul 3at jobbra 2őt, és csak 30 centis sávba mehet ha el akar jutni az iskolába a túlszabályozott életünkben
Robert9
2012. április 12. 18:40
Nem... folyton elba**om az ilyen buzi táblákat... És ha belecsúszol, már az is 30 ezer...

Milyen jó érzés, mikor Te tartod vissza a seggedben lévő kamiont, mert Pistáék a közútkezelőtől úgy döntöttek, hogy a 60-as úton kitesznek hirtelen egy 40-as táblát, mert ott egy 10x10-es lyuk az aszfalton... Próbáld ki... Imádni fogod.
Krisssz
2012. április 12. 18:39
na kb. nekem is erre kell a kütyü, nem vagyok nótorius gyorshajtó, sose voltam, 30 felett meg asszem már nem is leszek
de az olyan helyeken (jelzem nagyon sok helyen! ) ahol senkit nem bántok miért ne mehetnék én 90-el ahol fölöslegesen vannak kint pl. a 60-as táblák
Robert9
2012. április 12. 18:38
Ebben az országban csak azon tisztességes emberekkel van baj, akik egy picit szeretnék jobban érezni magukat és szeretnének egy pici biztosítást kapni a veszélyektől... De TILOS!

Itt elveszik a dolgozó katonák páncélját és pajzsát...

Már látom is a jövőt: Mindenki biciklivel közlekedik és a 20 helyett 30-al guruló Józsi bácsit követi a két, neonsárga mellénybe öltözött, villogó sisakos rendőr...
pomicsabi
2012. április 12. 18:38
mentett meg párszor? akkor ezek szerint te rendszeres gyorshajtó vagy
Robert9
2012. április 12. 18:34
Az már régóta így van... én valójában azért vettem detektort, hogy elkerüljem a véletlen gyorshajtásból adódó bemérést...
Mindig betartom a sebességet, ha sietek akkor szoktam lakott területen KÍVÜL menni egy picit gyorsabban...

Viszont már mentett meg párszor, amikor előttem nem volt senki, egy pillanatra elnéztem oldalra, néztem a tájat 2 sec-re, és hirtelen fogott egy lézert... én meg még mindig 110-el mentem (a sebesség táblával volt kijelölve), csak véget ért a szakasz és 80-as tábla jött... Na pont ekkor néztem félre és pont ekkor mértek... ha nem szól a detektor, akkor értelmetlen 30ezer... miért? Mert ez egy 2 sávos autópálya-levezető szakasz volt és se előttem, se utánam senki... Belecsúsztam, elnézést... vétkeztem.
Krisssz
2012. április 12. 18:30
Igen, egyébként nekem is ez az egyik bajom ezzel az őrült sok méréssel, h csak pénz lehúzás..

Meg azt gondolom h a tisztelt törvényalkotók más magyar ,, bűncselekményekkel,, is annyit foglalkoznának mint a közlekedés dolgokkal akkor már lassan mindenki börtönbe ülne

Érdekes arról sose hallunk, vagy nagyon néha h melyik súlyos bűnténynek szigorítják a büntetést, vagy hasonló, mindig csak az autósokat basztatják újabb és újabb bírságokkal...

Örülök h ebben az országban csak velünk van baj
Robert9
2012. április 12. 18:29
Most 1-2 szó a cikkhez:
"A lézeres és radaros sebességmérők zavarása és előjelzése az Európai Unió számos országában tilos."
Ha így folytatjuk (valójában folytatják), úgyis ki leszünk rugdosva páros lábbal az EU-ból... Most mit akarnak megint hasonlítani egy 100x fejlettebb EU-s országhoz?!

Vajon miért nem akarnak abban is hasonlítani, hogy más EU-s országban (Francia, Ausztria) nincs ennyi munkanélküli, sokkal több munkahely van, ráadásul a BÉREK is MAGASABBAK!
Gyerünk! Hasonlítsunk már ebben is hozzájuk légyszi légyszi légyszi...

Aki autót vezet, az veszélyes bűnöző.
pomicsabi
2012. április 12. 18:28
"Ezentúl legyetek szívesek méréskor kivilágítani magatokat, meg 1-2 előjelző táblát is elhelyezni a mérési helytől előbb 1km-re, majd 500m-re, valamint civil autóból nem szabad mérni és hátulról sem ér!"

Neked meg nem ér gyorsan menni
Robert9
2012. április 12. 18:24
Egyébként nem értem azt, hogy a rengeteg bírságból beszedett pénz hová tűnik? Szarnék rá ha megbüntetnek, ha tudom, hogy utat csinálnak belőle... de nem! Ez is szééépen belevándorol a feneketlen naaaagy magyar zsebbe...

Remélem a törvénybe beleírták, hogy mentelmi joguk ez alól is van...
"kivéve a gyevi bírót"
Robert9
2012. április 12. 18:21
Nem tudom nálatok hogy van, de itt Borsodban rengeteg helyen van úgy, hogy mehetsz 90-nel, mert lakott területen kívül van az út, de jön egy 60, majd felold, utána 40, majd felold, megint 60, felold, 70 felold... ennyit a dinamikus vezetésről...
A cikkben erről papolnak, hogy Ausztriában milyen dinamikusak... a Tiltás megint megvan, az ellenkezője nincs... Magyarországon ehhez értenek... tiltást tesznek lassan mindenre, de azt nem mondják meg, hogy akkor hogyan kéne csinálni... Az már a Te dolgod... Jöjj rá, ha nem, akkor meg fizess...

Ezentúl legyetek szívesek méréskor kivilágítani magatokat, meg 1-2 előjelző táblát is elhelyezni a mérési helytől előbb 1km-re, majd 500m-re, valamint civil autóból nem szabad mérni és hátulról sem ér!

Kapjunk már valamit mi is autósok, ne csak Nektek legyen mindig jó.

Nektek ha sietni kell, ott a villogó, mi meg szívjunk... menjünk lakott területen kívül 40-nel, mert szar az út és a tábla olcsóbb és ki tudja mikor lesz ott 1-2-3 mérő...

Nem fair!
Krisssz
2012. április 12. 18:20
Most mikor én ott jártam nem láttam trafit, de ettől még lehet h voltak ott...
És azé valljuk be szokás oan helyen mérni ahol értelmetlen lassító táblák vannak kint, ezt sztem te is elismered
Vectra555
2012. április 12. 18:04
És trafiztak is?

Mert én még nem láttam, hogy ilyen helyen trafiztak volna, pedig pár km-t már levezettem.
Krisssz
2012. április 12. 17:49
yetit még nem láttam de ien táblákat már több helyen is pl. Debrecen és Pest közt a 4-esen
Vectra555
2012. április 12. 17:18
"az ész nélkül kirakott 30as meg 60as táblák a 110-esek közt az persze rendben van"

Igen, ezek a helyek olyanok, mint a yeti, amit még senki sem látott.
Atti
2012. április 12. 16:57
Krisssz
2012. április 12. 16:47
az ész nélkül kirakott 30as meg 60as táblák a 110-esek közt az persze rendben van
meg az is h oda állnak mérni...
nem mindenki száguldozik akinek blokkolója van,mint ahogy nem mindenki gyilkos akinek fegyvere van
Krisssz
2012. április 12. 16:45
ezt akartam én is linkelni...
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Összesen 795 találat 40 oldalon