trafipax, lézer és radarjlező készülékek
aktuális téma

ide várok minden észrevételt, tapasztalatot.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
na igen...
a gyerekeinknek már meglesz szabva h kilép a házból balra fordul 3at jobbra 2őt, és csak 30 centis sávba mehet ha el akar jutni az iskolába
a túlszabályozott életünkben 
a gyerekeinknek már meglesz szabva h kilép a házból balra fordul 3at jobbra 2őt, és csak 30 centis sávba mehet ha el akar jutni az iskolába

Nem... folyton elba**om az ilyen buzi táblákat... És ha belecsúszol, már az is 30 ezer... 
Milyen jó érzés, mikor Te tartod vissza a seggedben lévő kamiont, mert Pistáék a közútkezelőtől úgy döntöttek, hogy a 60-as úton kitesznek hirtelen egy 40-as táblát, mert ott egy 10x10-es lyuk az aszfalton... Próbáld ki... Imádni fogod.

Milyen jó érzés, mikor Te tartod vissza a seggedben lévő kamiont, mert Pistáék a közútkezelőtől úgy döntöttek, hogy a 60-as úton kitesznek hirtelen egy 40-as táblát, mert ott egy 10x10-es lyuk az aszfalton... Próbáld ki... Imádni fogod.

na kb. nekem is erre kell a kütyü, nem vagyok nótorius gyorshajtó, sose voltam, 30 felett meg asszem már nem is leszek
de az olyan helyeken (jelzem nagyon sok helyen! ) ahol senkit nem bántok miért ne mehetnék én 90-el ahol fölöslegesen vannak kint pl. a 60-as táblák

de az olyan helyeken (jelzem nagyon sok helyen! ) ahol senkit nem bántok miért ne mehetnék én 90-el ahol fölöslegesen vannak kint pl. a 60-as táblák

Ebben az országban csak azon tisztességes emberekkel van baj, akik egy picit szeretnék jobban érezni magukat és szeretnének egy pici biztosítást kapni a veszélyektől... De TILOS!
Itt elveszik a dolgozó katonák páncélját és pajzsát...
Már látom is a jövőt: Mindenki biciklivel közlekedik és a 20 helyett 30-al guruló Józsi bácsit követi a két, neonsárga mellénybe öltözött, villogó sisakos rendőr...
Itt elveszik a dolgozó katonák páncélját és pajzsát...
Már látom is a jövőt: Mindenki biciklivel közlekedik és a 20 helyett 30-al guruló Józsi bácsit követi a két, neonsárga mellénybe öltözött, villogó sisakos rendőr...

mentett meg párszor? akkor ezek szerint te rendszeres gyorshajtó vagy 

Az már régóta így van... én valójában azért vettem detektort, hogy elkerüljem a véletlen gyorshajtásból adódó bemérést...
Mindig betartom a sebességet, ha sietek akkor szoktam lakott területen KÍVÜL menni egy picit gyorsabban...
Viszont már mentett meg párszor, amikor előttem nem volt senki, egy pillanatra elnéztem oldalra, néztem a tájat 2 sec-re, és hirtelen fogott egy lézert... én meg még mindig 110-el mentem (a sebesség táblával volt kijelölve), csak véget ért a szakasz és 80-as tábla jött... Na pont ekkor néztem félre és pont ekkor mértek... ha nem szól a detektor, akkor értelmetlen 30ezer... miért? Mert ez egy 2 sávos autópálya-levezető szakasz volt és se előttem, se utánam senki... Belecsúsztam, elnézést... vétkeztem.
Mindig betartom a sebességet, ha sietek akkor szoktam lakott területen KÍVÜL menni egy picit gyorsabban...
Viszont már mentett meg párszor, amikor előttem nem volt senki, egy pillanatra elnéztem oldalra, néztem a tájat 2 sec-re, és hirtelen fogott egy lézert... én meg még mindig 110-el mentem (a sebesség táblával volt kijelölve), csak véget ért a szakasz és 80-as tábla jött... Na pont ekkor néztem félre és pont ekkor mértek... ha nem szól a detektor, akkor értelmetlen 30ezer... miért? Mert ez egy 2 sávos autópálya-levezető szakasz volt és se előttem, se utánam senki... Belecsúsztam, elnézést... vétkeztem.
Igen, egyébként nekem is ez az egyik bajom ezzel az őrült sok méréssel, h csak pénz lehúzás..
Meg azt gondolom h a tisztelt törvényalkotók más magyar ,, bűncselekményekkel,, is annyit foglalkoznának mint a közlekedés dolgokkal akkor már lassan mindenki börtönbe ülne
Érdekes arról sose hallunk, vagy nagyon néha h melyik súlyos bűnténynek szigorítják a büntetést, vagy hasonló, mindig csak az autósokat basztatják újabb és újabb bírságokkal...
Örülök h ebben az országban csak velünk van baj

Meg azt gondolom h a tisztelt törvényalkotók más magyar ,, bűncselekményekkel,, is annyit foglalkoznának mint a közlekedés dolgokkal akkor már lassan mindenki börtönbe ülne

Érdekes arról sose hallunk, vagy nagyon néha h melyik súlyos bűnténynek szigorítják a büntetést, vagy hasonló, mindig csak az autósokat basztatják újabb és újabb bírságokkal...

Örülök h ebben az országban csak velünk van baj

Most 1-2 szó a cikkhez:
"A lézeres és radaros sebességmérők zavarása és előjelzése az Európai Unió számos országában tilos."
Ha így folytatjuk (valójában folytatják), úgyis ki leszünk rugdosva páros lábbal az EU-ból... Most mit akarnak megint hasonlítani egy 100x fejlettebb EU-s országhoz?!
Vajon miért nem akarnak abban is hasonlítani, hogy más EU-s országban (Francia, Ausztria) nincs ennyi munkanélküli, sokkal több munkahely van, ráadásul a BÉREK is MAGASABBAK!
Gyerünk! Hasonlítsunk már ebben is hozzájuk légyszi légyszi légyszi...
Aki autót vezet, az veszélyes bűnöző.
"A lézeres és radaros sebességmérők zavarása és előjelzése az Európai Unió számos országában tilos."
Ha így folytatjuk (valójában folytatják), úgyis ki leszünk rugdosva páros lábbal az EU-ból... Most mit akarnak megint hasonlítani egy 100x fejlettebb EU-s országhoz?!
Vajon miért nem akarnak abban is hasonlítani, hogy más EU-s országban (Francia, Ausztria) nincs ennyi munkanélküli, sokkal több munkahely van, ráadásul a BÉREK is MAGASABBAK!
Gyerünk! Hasonlítsunk már ebben is hozzájuk légyszi légyszi légyszi...

Aki autót vezet, az veszélyes bűnöző.

"Ezentúl legyetek szívesek méréskor kivilágítani magatokat, meg 1-2 előjelző táblát is elhelyezni a mérési helytől előbb 1km-re, majd 500m-re, valamint civil autóból nem szabad mérni és hátulról sem ér!"

Neked meg nem ér gyorsan menni 

Egyébként nem értem azt, hogy a rengeteg bírságból beszedett pénz hová tűnik? Szarnék rá ha megbüntetnek, ha tudom, hogy utat csinálnak belőle... de nem! Ez is szééépen belevándorol a feneketlen naaaagy magyar zsebbe... 
Remélem a törvénybe beleírták, hogy mentelmi joguk ez alól is van...
"kivéve a gyevi bírót"

Remélem a törvénybe beleírták, hogy mentelmi joguk ez alól is van...
"kivéve a gyevi bírót"

Nem tudom nálatok hogy van, de itt Borsodban rengeteg helyen van úgy, hogy mehetsz 90-nel, mert lakott területen kívül van az út, de jön egy 60, majd felold, utána 40, majd felold, megint 60, felold, 70 felold... ennyit a dinamikus vezetésről...
A cikkben erről papolnak, hogy Ausztriában milyen dinamikusak... a Tiltás megint megvan, az ellenkezője nincs... Magyarországon ehhez értenek... tiltást tesznek lassan mindenre, de azt nem mondják meg, hogy akkor hogyan kéne csinálni... Az már a Te dolgod... Jöjj rá, ha nem, akkor meg fizess...
Ezentúl legyetek szívesek méréskor kivilágítani magatokat, meg 1-2 előjelző táblát is elhelyezni a mérési helytől előbb 1km-re, majd 500m-re, valamint civil autóból nem szabad mérni és hátulról sem ér!
Kapjunk már valamit mi is autósok, ne csak Nektek legyen mindig jó.
Nektek ha sietni kell, ott a villogó, mi meg szívjunk... menjünk lakott területen kívül 40-nel, mert szar az út és a tábla olcsóbb és ki tudja mikor lesz ott 1-2-3 mérő...
Nem fair!
A cikkben erről papolnak, hogy Ausztriában milyen dinamikusak... a Tiltás megint megvan, az ellenkezője nincs... Magyarországon ehhez értenek... tiltást tesznek lassan mindenre, de azt nem mondják meg, hogy akkor hogyan kéne csinálni... Az már a Te dolgod... Jöjj rá, ha nem, akkor meg fizess...
Ezentúl legyetek szívesek méréskor kivilágítani magatokat, meg 1-2 előjelző táblát is elhelyezni a mérési helytől előbb 1km-re, majd 500m-re, valamint civil autóból nem szabad mérni és hátulról sem ér!

Kapjunk már valamit mi is autósok, ne csak Nektek legyen mindig jó.

Nektek ha sietni kell, ott a villogó, mi meg szívjunk... menjünk lakott területen kívül 40-nel, mert szar az út és a tábla olcsóbb és ki tudja mikor lesz ott 1-2-3 mérő...
Nem fair!
Most mikor én ott jártam nem láttam trafit, de ettől még lehet h voltak ott...
És azé valljuk be szokás oan helyen mérni ahol értelmetlen lassító táblák vannak kint, ezt sztem te is elismered

És azé valljuk be szokás oan helyen mérni ahol értelmetlen lassító táblák vannak kint, ezt sztem te is elismered

És trafiztak is?
Mert én még nem láttam, hogy ilyen helyen trafiztak volna, pedig pár km-t már levezettem.

Mert én még nem láttam, hogy ilyen helyen trafiztak volna, pedig pár km-t már levezettem.
yetit még nem láttam de ien táblákat már több helyen is pl. Debrecen és Pest közt a 4-esen
"az ész nélkül kirakott 30as meg 60as táblák a 110-esek közt az persze rendben van"
Igen, ezek a helyek olyanok, mint a yeti, amit még senki sem látott.

Igen, ezek a helyek olyanok, mint a yeti, amit még senki sem látott.

az ész nélkül kirakott 30as meg 60as táblák a 110-esek közt az persze rendben van
meg az is h oda állnak mérni...
nem mindenki száguldozik akinek blokkolója van,mint ahogy nem mindenki gyilkos akinek fegyvere van

meg az is h oda állnak mérni...
nem mindenki száguldozik akinek blokkolója van,mint ahogy nem mindenki gyilkos akinek fegyvere van

ezt akartam én is linkelni...

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
,, De a rendőrségnek eredményeket kellene produkálni, nem pénzt beszedni, ami egyszerűen ma zajlik. ,,