Cikk: PayPalos trükközés. Figyeljetek oda!
aktuális téma

Úgy tűnik nincs szerencsém ezekkel a netes rendelésekkel. Tavaly már egyszer irdatlanul beszoptam egy ebay-es dologgal, most majdnem sikerült beleszaladni egy újabba. Itt a full sztori, mindenki okulására.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
azért kár általánosítani. én pl most vettem felnit pont német ebayről pont német emberkétől és minden rendben ment. még alkudtam is belőle.
Ahogy írod, úgy tényleg rendben a WU.
No de nem olvastad el rendesen. A lényeg hogy tőled vesz egy külföldi arc valamit, a pénz még sehol a pay pal számládon, de te küldj el pl 300eurót western unionon előre egy állítólagos szállító cégnek, szállítási díj címén..
Erre írtam hogy gyanús.
No de nem olvastad el rendesen. A lényeg hogy tőled vesz egy külföldi arc valamit, a pénz még sehol a pay pal számládon, de te küldj el pl 300eurót western unionon előre egy állítólagos szállító cégnek, szállítási díj címén..
Erre írtam hogy gyanús.
Velem is megtörént ugyanez az eset, csak én egy motort akartam eladni. Ausztriában hirdettem meg, rövid időn belül jött az emberke ugyanazeket a feltételekkel.
Csak az én esetemben 500 eurot kellett volna utalni a szállitásért. Én is kamunak tartottam ezt az egészet igy hagytam is....szerencsére. Ezután még kb 4-5 ilyen emailt kaptam .. más más emberkétől.
Csak az én esetemben 500 eurot kellett volna utalni a szállitásért. Én is kamunak tartottam ezt az egészet igy hagytam is....szerencsére. Ezután még kb 4-5 ilyen emailt kaptam .. más más emberkétől.
Ebben még az is szomorú, hogy a netes vásárlás részben a bizalomra épül és pont az ilyen kapzsi barmok miatt ez nem tud igazán jól működni nemzetközi szinten.
Egyik barátom német embertől akart felnit rendelni e-bay -en és írta, hogy magyarokkal már nem üzletel.
Egyik barátom német embertől akart felnit rendelni e-bay -en és írta, hogy magyarokkal már nem üzletel.

Már nincs NNI
Spanyolországban válság van, kell a lóvé

Spanyolországban válság van, kell a lóvé

olvasva itt mindent..hát..ez gyalázatos :) Racingon nekem is volt olyan érdeklödöm aki azt kérte küldjem ki indiába a cuccot...mondtam neki hogy ne haragudj nem küldök semmit sehova nincs idöm ezzel foglalkozni szóval neked nem eladó..:D Minden szöveget Google forditóval küldött el,azzal lefordittatta magyarra és ugy..
hamar lezártam a beszélgetést 

Azt már megtettem 

gyönyörű kis sztori kezd kibontakozni... nemzetközi IT lehúzás... jóba nyúltatok srácok... mehet a drót az NNI-nek 

jáá. akkor értem már. egy bejelentést a paypal felé megérne, kiadva a vevő meg a szállító adatait, hátha ...
Detto ugyan ez. Racing bazár. 

A vicc az, hogy ebayre se tettem a cuccot. A részing bazár emailküldőjén keresztül írt a tag...
Na, de ebayen le is ütötte a zember a cuccot, vagy csak úgy vaktában küldözget üzeneteket? A paypal eléggé egybe van épülve az evay-el, nem lehet csak úgy ... vagy csak én vagyok a hülye? Vettem meg adtam már el ezt azt ott
A szoriban az a pláne, hogy nekem kéne utalnom WU-val neki, hogy utána a PayPal-tól megkapjam a pénzem..
De egyébként igazad van, így tényleg nem pontos a szöveg, mindjárt átírom.
De egyébként igazad van, így tényleg nem pontos a szöveg, mindjárt átírom.
Akkor ez ennyi. 

LOL, dettó ugyanez jött nekem is. Fred Mic powa 

Hasonló cipőben járok. Árulom a kocsim, és egy angol ürge venné meg...
You have received an Automobile Payment of €3.000.00EUR from fred mic.
We've placed a temporary hold on the funds of this transaction
As mentioned in the receipt of Payment and as per New PayPal Automobile Payment policy, we have fully debited the total amount (above) from the buyer's account which included the Transport/Delivery Charges (Courier Express Exchange Logistics).
In order to complete this transaction and get the funds approved in your account. We advice you go to nearest Western Union Office, and send the extra €500.00EURto the Transport Agent and send us a Scanned Copy/Photograph of your Western Union Transaction Receipt (in .JPG Format).
NOTE: This is important as a security measure to ensure safety of this transaction.
Please, find below the name and address of the Transport Agent where the Funds would be sent via Western Union Money Transfer.
Click Here Locate Nearest Western Union Office
Transport Company (COURIER EXPRESS EXCHANGE)
Address:
Name : Charles Morris
City : Aranjuez
State: Madrid
Country: Spain
Your Account will be credited accordingly upon the receipt of details requested . Should either be sent in JPG format or send type details as:
Sender's Name:
Receiver's Name:
MTCN:
Amount:
Western Union Receipt:
You may contact PayPal customer service and Quote the Above Transfer Number for quick recognition of this transaction or reply to this message directly using the reply button in your email to submit the required information .
Sincerely,
A.Williams.
PayPal Team.
You have received an Automobile Payment of €3.000.00EUR from fred mic.
We've placed a temporary hold on the funds of this transaction
As mentioned in the receipt of Payment and as per New PayPal Automobile Payment policy, we have fully debited the total amount (above) from the buyer's account which included the Transport/Delivery Charges (Courier Express Exchange Logistics).
In order to complete this transaction and get the funds approved in your account. We advice you go to nearest Western Union Office, and send the extra €500.00EURto the Transport Agent and send us a Scanned Copy/Photograph of your Western Union Transaction Receipt (in .JPG Format).
NOTE: This is important as a security measure to ensure safety of this transaction.
Please, find below the name and address of the Transport Agent where the Funds would be sent via Western Union Money Transfer.
Click Here Locate Nearest Western Union Office
Transport Company (COURIER EXPRESS EXCHANGE)
Address:
Name : Charles Morris
City : Aranjuez
State: Madrid
Country: Spain
Your Account will be credited accordingly upon the receipt of details requested . Should either be sent in JPG format or send type details as:
Sender's Name:
Receiver's Name:
MTCN:
Amount:
Western Union Receipt:
You may contact PayPal customer service and Quote the Above Transfer Number for quick recognition of this transaction or reply to this message directly using the reply button in your email to submit the required information .
Sincerely,
A.Williams.
PayPal Team.
maxi hülyeség...
ha valaki vesz valamit akkor utalja el a pénzt és kész. ha neki van saját szállítós cége azt miért neked kéne rendezned? miért neked küld többet és nem nekik a részüket? nonszensz.
ha valaki vesz valamit akkor utalja el a pénzt és kész. ha neki van saját szállítós cége azt miért neked kéne rendezned? miért neked küld többet és nem nekik a részüket? nonszensz.
Nem rosszból de:
"Ha külföldi vevőd van egy termékedre, és mindenáron a Western Union-t erőlteti, már kapásból gyanús. Így mindennemű okirat nélkül veheti fel a pénzt, elég ha csak felmutatja hogy hová érkezett, és kész."
Ha én vagyok az eladó, akkor aki utal az a vevő. Szóval nyugodtan utaljon Western Unionnal, ha nálam a lóvé akkor azt csinálok amit akarok.
A fenti sztoriban is igazából ha Western Unionnal elutaltatod a pénzed akkor nincs is miért hamis paypal-os leveleket küldözgetnie a csókának, mert WU-nál befizet egy óra múlva meg felveszed itt a pénzt és utána max gondoskodsz róla h kiérjen a cucc.
Szóval Western Union nem kell, hogy gyanús legyen főleg nem eladóként, ez a legjobb. Vevőként már necces, ott max akkor jó, ha kezedben a cucc és utána utalsz de ilyen csak a mesében van.
"Ha külföldi vevőd van egy termékedre, és mindenáron a Western Union-t erőlteti, már kapásból gyanús. Így mindennemű okirat nélkül veheti fel a pénzt, elég ha csak felmutatja hogy hová érkezett, és kész."
Ha én vagyok az eladó, akkor aki utal az a vevő. Szóval nyugodtan utaljon Western Unionnal, ha nálam a lóvé akkor azt csinálok amit akarok.
A fenti sztoriban is igazából ha Western Unionnal elutaltatod a pénzed akkor nincs is miért hamis paypal-os leveleket küldözgetnie a csókának, mert WU-nál befizet egy óra múlva meg felveszed itt a pénzt és utána max gondoskodsz róla h kiérjen a cucc.
Szóval Western Union nem kell, hogy gyanús legyen főleg nem eladóként, ez a legjobb. Vevőként már necces, ott max akkor jó, ha kezedben a cucc és utána utalsz de ilyen csak a mesében van.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!