User autók kategorizálása
aktuális téma

Korábbi kéréseitek alapján négy új kategóriával bővült User autók rovatunk. A besorolás folyamatosan zajlik, de Ti is segíthettek: aki úgy érzi, hogy helye az új kategóriák egyikében van, kérje át magát, vagy ha olyan autót találtok, ami inkább már az új katokba illik, írjátok meg itt.
Az új kategóriák: Veterán, Race, Luxury és Truck
Célunk az eddig kirekesztett, vagy nem egyértelműen kategorizálható autók korrekt elhelyezése, illetőleg teret adni mindenkinek, aki eddig mindezek miatt nem tette fel, vagy vette le az autóját.
Mielőtt felteszed a kérdést "hogy miért":
- nézd meg hogy ki van e töltve részletesen az adatlapod
- megfelelő képeket tettél fel a módosításaidról
- a főképed az autód képe
- az oldalad megfelel a szabályzatnak
stb.
Az új kategóriák: Veterán, Race, Luxury és Truck
Célunk az eddig kirekesztett, vagy nem egyértelműen kategorizálható autók korrekt elhelyezése, illetőleg teret adni mindenkinek, aki eddig mindezek miatt nem tette fel, vagy vette le az autóját.

Mielőtt felteszed a kérdést "hogy miért":
- nézd meg hogy ki van e töltve részletesen az adatlapod
- megfelelő képeket tettél fel a módosításaidról
- a főképed az autód képe
- az oldalad megfelel a szabályzatnak
stb.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
na várgyá. amikor elkezdtem CS-zni, kökeményen gyerek voltam, szóval itt most ne a felnőttet keresd mindenkiben

H0r1
2010. március 22. 14:10
hat hihetetlen h mi megy itt. En is belenyugodtam h saloon van aztan kesz. Bosszantott de csak 10 percig. Igy jartam. Gyari az auto. Ne foglalkozz vele

Egy gondolat:
A kategóriák sosem voltak és lesznek arányban az autó minőségével és szépségével.
Mindíg lesz olyan, akinek nem tetszik, mert realtív mindenkinek, hogy mi a szép...
Az átalakítás mennyiségét lehet "fix" ként venni... ezért lett ez a rendszer.
Ami tény hogy a kategória tök mindegy, akinek az autója a lényeg.
A kategóriák sosem voltak és lesznek arányban az autó minőségével és szépségével.
Mindíg lesz olyan, akinek nem tetszik, mert realtív mindenkinek, hogy mi a szép...
Az átalakítás mennyiségét lehet "fix" ként venni... ezért lett ez a rendszer.
Ami tény hogy a kategória tök mindegy, akinek az autója a lényeg.
Épp erre irtam azt hogy felháboritó és logikátlan...Rendesen értelmeztem a szöveget hidd el.
Irányadó?!Tehát semmire se való.
Te nem akarod megérteni a lényeget...minek van táblázat ha az csak "irányadó"?!hülyititek az embereket mert elkezdik kiszámolni hog mennyi pontjk van,az adott pont alapján átkérik magukat egy kategóriába és azt látják hogy mégsem rakták át őket.Ezután meg jönnek ide panaszkodni hogy miért történtek igy a dolgok.
Magatoknak csináltok fejfájást akkor ezzel az egésszel.
Gondolkozz már kicsit vazze.Ne csak a billentyűket csapkodd
Irányadó?!Tehát semmire se való.
Te nem akarod megérteni a lényeget...minek van táblázat ha az csak "irányadó"?!hülyititek az embereket mert elkezdik kiszámolni hog mennyi pontjk van,az adott pont alapján átkérik magukat egy kategóriába és azt látják hogy mégsem rakták át őket.Ezután meg jönnek ide panaszkodni hogy miért történtek igy a dolgok.
Magatoknak csináltok fejfájást akkor ezzel az egésszel.
Gondolkozz már kicsit vazze.Ne csak a billentyűket csapkodd

Mondjuk tényleg lassan ideje lenne átgondolni a kategóriákat...
pl az Xtreme kategóra... nagyon nincs megkülönböztetve az xtrém jó, és az xtrém tré... felkerül egy agyontákolt kotlák és xtreme lesz... aki meg tényleg jó autót épített, az kezdi cikinek érezni a kategóriát mikor meglátja a kocsija mellett a bontószökevényt a siteon.. :)
pl az Xtreme kategóra... nagyon nincs megkülönböztetve az xtrém jó, és az xtrém tré... felkerül egy agyontákolt kotlák és xtreme lesz... aki meg tényleg jó autót épített, az kezdi cikinek érezni a kategóriát mikor meglátja a kocsija mellett a bontószökevényt a siteon.. :)
"A fenti ponthatárokat, valamint a pontozási táblázatot kizárólag irányadásként tűntettük fel! Az autók besorolására szerkesztőségünk minden jogot fenntart, ezzel kapcsolatban semmiféle utólagos reklamációt nem fogadunk el!"
Ez benne van a szabályzatban!!!
Most vagy olvasni nem tudsz rendesen, vagy értetlen vagy!!
Felháborító??? - Számomra már az hogy egyesek nem olvasnak, nem gondolkodnak, és nem tudnak értelmes felnőtt ember módjára viselkedni.
Ez benne van a szabályzatban!!!
Most vagy olvasni nem tudsz rendesen, vagy értetlen vagy!!
Felháborító??? - Számomra már az hogy egyesek nem olvasnak, nem gondolkodnak, és nem tudnak értelmes felnőtt ember módjára viselkedni.
Töröltem magam de a haverok kérése visszatettem magam...Jogom van eldönteni mit teszek az oldalammal.
Minek van pontozási táblázat ha úgyse az számit?töröljétek akkor,teljesen felesleges.
Igen jogod van erre az oldalra írni,ezt nem kétlem.Viszont ne írj már akkor hülyeségeket.Elvégre "admin" vagy.
Nekem is jogom van viszont leírni hogy amit ti csináltok az teljesen logikátlan és felháboritó.Önkényesen döntitek el hogy melyik autó hova kerül...Mert a pontokat nem nézitek az tuti,meg le is van irva hogy az nem számit.
Minek van pontozási táblázat ha úgyse az számit?töröljétek akkor,teljesen felesleges.
Igen jogod van erre az oldalra írni,ezt nem kétlem.Viszont ne írj már akkor hülyeségeket.Elvégre "admin" vagy.
Nekem is jogom van viszont leírni hogy amit ti csináltok az teljesen logikátlan és felháboritó.Önkényesen döntitek el hogy melyik autó hova kerül...Mert a pontokat nem nézitek az tuti,meg le is van irva hogy az nem számit.
Szavahihetetlen: te írtad hogy törlöd magad - erre nem
Jogom van írni erre az oldalra.
Nem érdekel? - akkor minek téped még itt a szót?
Milyen szabályzatot nem tartunk be? - Mi tartatjuk be a szabályzatot!
És igen én vagyok az site admin.
Jogom van írni erre az oldalra.
Nem érdekel? - akkor minek téped még itt a szót?
Milyen szabályzatot nem tartunk be? - Mi tartatjuk be a szabályzatot!
És igen én vagyok az site admin.
Figyelj már,nehogy a nyúl vigye a puskát
Ismersz engem?NEM.
Akkor meg nincs jogod olyat irni amiről fogalmad sincs!
Szava hihetetlen vagy?Ezt mire alapoztad?Kicsinyes?
Engem nem az zavar hogy Saloon-ba vagyok hanem az hogy minek van szabályzat ha pont az adminok nem tartják be?!
Engem az illetékesek hozzáállása zavar...
Még te vagy admin,LOL.

Ismersz engem?NEM.
Akkor meg nincs jogod olyat irni amiről fogalmad sincs!
Szava hihetetlen vagy?Ezt mire alapoztad?Kicsinyes?
Engem nem az zavar hogy Saloon-ba vagyok hanem az hogy minek van szabályzat ha pont az adminok nem tartják be?!
Engem az illetékesek hozzáállása zavar...
Még te vagy admin,LOL.
az amit még te sem tudsz...
De ha a ponttáblázaot néznénk...
Hogy ne offoljam tovább a topicot...
Ha mindent összeszámolnék simán a top/extrém kat lenne de a minimum a tuned...
Viszont...
Nekem tökéletesen megfelel a Saloon kategória!!!
Mert nem vágyom bojlerre/szárnyra +stb ami általában ezekhez kell
És különbenis teljesen mindegy milyen kategóriában van az ember...
Nem???

De ha a ponttáblázaot néznénk...
Hogy ne offoljam tovább a topicot...
Ha mindent összeszámolnék simán a top/extrém kat lenne de a minimum a tuned...
Viszont...
Nekem tökéletesen megfelel a Saloon kategória!!!
Mert nem vágyom bojlerre/szárnyra +stb ami általában ezekhez kell
És különbenis teljesen mindegy milyen kategóriában van az ember...
Nem???
már mentünk is

a nasa project egy 4 ajtós rs huzigált mocival..
olyan mint az m5 motorral szerelt e30 projectek nagyábóó csak ez ford ennyi

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!