XENON kérdés
aktuális téma

Sziasztok!
Ha akármi kérdésetek van, vagy csak véleményt szeretnétek írni akkor itt megtehetitek.
A fórumban hirdetni tilos! THX! davidsz
Jogszabály:
Katt a linkre!
DC/R a xenonos lámpatest jelzése - ennek benne kell lenni!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Én is szinte csak emiatt néztem fel mostanában, csináltattam is kuldersz-el lámpát. Gondolom valakinek szúrta a szemét hogy itt is szedegeti a megrendelőket és b@szik fizetni

Ez egy jó kérdés! A kevés topikok egyik ami érdekelt.
Nem ismerem őket.

Törölték, de mért azt nem tudjuk már kérdezték az adminokat de ők válaszra sem méltatják a kérdezőket.
Hello.
Volt egy "projektoros lámpa építése"? vagy mi a pontos neve topic, tud esetleg valaki valamit hogy mi lett vele? Nem találom sehol.
Volt egy "projektoros lámpa építése"? vagy mi a pontos neve topic, tud esetleg valaki valamit hogy mi lett vele? Nem találom sehol.
Latom Komárom-Esztergom megyei vagy ismered ezt a ceget?Ide vinnem ha rajtam mar kifog.
[ link: autouveg4.hu ]
Szomodon van Tata mellett
[ link: autouveg4.hu ]
Szomodon van Tata mellett
Megneztem ki is probaltam stimmeltek a csatik .....az ok amiert megneztem hatha van otleted....2008-as Octavia megy muszakira projis lampabol xenon ki halogen vissza...Tufaaa-tol lett veve can-bus-os nagyon birja mar majd 4 eve benne van semmi baja!
Van egy Peugeot 508-as masik kocsim atalakitott lampai vannak morimoto projik 6.0 NHK H1-es izzok es NHK trafok can-bus-os 4300 Kelvines.
Na most 5 honapig mukodtek aztan egyszer csak azota is ha az automata leveszi a tompitottat a fenyviszonyok miatt akkor kidobja a NAVI-ra hogy ellenorizzem az elso lampakat azt eltunik,begyujtasnal nem jelez csak ha leveszi,ha manualisan veszem le akkor is.
Gondoltam ha az Octaviaba bevallt a Tufaaa fele szett akkor kicserelem a trafokat atcsatiztam a Tufaaa fele trafokat ,ugyan az a problema
can bus ide vagy oda bejelez.
Szoval itt nalam mar megallt a tudomany
Van meg egy problemam a jobb oldali lampat meg tekernem feljebb a vetitesi kep magassagat ,de mar vegallasban van nem megy tovabb ...a bal oldali meg az egig lehetne tekerni mi lehet a baj?
Rendelek egy uj elektromos allitomotort hatha azzal van valami ha az nem jon ossze itt is meg akadtam ...akkkor el kell vinnem a lampat 80 km-re szetszedetni es beloni a projit hatha jobban lefe tart mint kene.
Csak mar annyit szoptam vele hogy ott tartok hogy vissza rakom a gyari lampakat mert ugye azokat nem lehetett szetszedni vennem kelet utangyartottakat amibol a jobbos DEPO-os a balos meg TYC szoval vannak gondok
Van valami tapasztalatod vagy meglatasod ez ugyben szivesen olvasnam koszonom.
Van egy Peugeot 508-as masik kocsim atalakitott lampai vannak morimoto projik 6.0 NHK H1-es izzok es NHK trafok can-bus-os 4300 Kelvines.
Na most 5 honapig mukodtek aztan egyszer csak azota is ha az automata leveszi a tompitottat a fenyviszonyok miatt akkor kidobja a NAVI-ra hogy ellenorizzem az elso lampakat azt eltunik,begyujtasnal nem jelez csak ha leveszi,ha manualisan veszem le akkor is.
Gondoltam ha az Octaviaba bevallt a Tufaaa fele szett akkor kicserelem a trafokat atcsatiztam a Tufaaa fele trafokat ,ugyan az a problema

Szoval itt nalam mar megallt a tudomany

Van meg egy problemam a jobb oldali lampat meg tekernem feljebb a vetitesi kep magassagat ,de mar vegallasban van nem megy tovabb ...a bal oldali meg az egig lehetne tekerni mi lehet a baj?
Rendelek egy uj elektromos allitomotort hatha azzal van valami ha az nem jon ossze itt is meg akadtam ...akkkor el kell vinnem a lampat 80 km-re szetszedetni es beloni a projit hatha jobban lefe tart mint kene.
Csak mar annyit szoptam vele hogy ott tartok hogy vissza rakom a gyari lampakat mert ugye azokat nem lehetett szetszedni vennem kelet utangyartottakat amibol a jobbos DEPO-os a balos meg TYC szoval vannak gondok

Van valami tapasztalatod vagy meglatasod ez ugyben szivesen olvasnam koszonom.
99% hogy stimmelni fog.
Trafokat ki szeretnem cserelni ujra ,de viszont az izzokat benne hagynam mert nagyon nehez kivenni oket ,nem ferek hozza,ki kene venni a lampakat is,meg hat tokeletesen mukodnek meg,mar nem tudom milyen markaju trafok vannak benne azt hiszem HD Pro es Supervision trafokat neztem helyette .Az izzok vezetekelese a szinek ugyan ugy kek,piros kepeken ugyan azok a csatik ezert gondolom hogy az utangyartott szettek alt. kompatibilisek a kilombozo utangyartott H1,H7 stb xenon izzokkal.
Jol gondolom?
Jol gondolom?
Sziasztok az utangyartott trafok legyen az HD Pro vagy HD Jim vagy Super vision szett a trafok csatlakozasa a xenon izzo vezetekeihez szinte mindegyiknel kompatibilis?
Képeken ugy latom....
Képeken ugy latom....
Tudod használni a gyári izzókat utólagos trafóval mindössze egy pár ilyen vezeték kell hozzá:
Sziasztok!
Sikerült mondeo mk3 as gyári xenon lámpát szereznem izzóval, de trafó nélkül. Az érdekelne,h tudom-e működtetni a meglévő utólagos h7es szettem trafójáról. A másik lehetőség, h a xenonos lámpatestbe bele tudom-e tenni a h7es utólagos izzót? Melyik lenne a kivitelezhetőbb illetve a jobb megoldás?
Sikerült mondeo mk3 as gyári xenon lámpát szereznem izzóval, de trafó nélkül. Az érdekelne,h tudom-e működtetni a meglévő utólagos h7es szettem trafójáról. A másik lehetőség, h a xenonos lámpatestbe bele tudom-e tenni a h7es utólagos izzót? Melyik lenne a kivitelezhetőbb illetve a jobb megoldás?
Sziasztok ! Ha valakinek van kiégett H4 bixenon égője akkor azokat átvenném ( ingyé )
Privát üzenetek jöhetnek ! Köszönöm
Privát üzenetek jöhetnek ! Köszönöm
mjames
2014. július 16. 19:30
Helló! A H.O.D izzó mennyire kínozza meg a foncsort, vagy a csatlakozókat vajon? A gyári 65/55 watt az meg 100/90 watt.
Köszi a választ...
Köszi a választ...

"A fórumban hirdetni tilos! THX! davidsz"
Ha kiveszed akkor egyből meg fogod látni. Így én sem tudom sajnos.
Hi ELADÓ!! xenon izzó D2s 35w 6000k 1pár izzó! 4500Ft
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
A másik kérdés,hogy akkor a meglévő tuffa álltal beszetelt (asszem HD) trafókkal működne a miskulancia? + izzókat (d2s) milyet ajánlotok? Jó az eba,-es kínai, vagy kell/jobb a márkás?