Biztos vagyok benne,hogy az a gond,hogy az elől lévő 56-os akku, és a csomagtartóban lévő kismarathon (32Ah) kevés a Helix 1,6kW-os teljesítményéhez.
Idővel fogom orvosolni a problémát, de egyenlőre nincs meg hozzá a megfelelő anyagi lehetőségem.
Csak azt nem tudtam,hogy a jelenlegi állapotban vissza merjem-e rakni a xenont. De azt mondod,hogy szerinted nem lesz gond?
Az hogy leesik a feszültség relatív dolog a xenon 11-17v közt működik, ha jó a töltésed aminek elvben 14.40v kell lennie még teljes terhelésen is azaz hátsó ablakfűtés-fényszórók-ablaktörlő-fűtésventillátor is bírnia kell a terhelést, nem eshet 13.00v alá igazán. még az sem számít hogy nagy hifid van. Amúgy úgy illik hogy a lehető legnagyobb akksit rakod be ami berakható a kocsiba nagy hifinél, 72Ah-ra gondolok, de érdemes átnézni a vezetékezést.
Kifejtem a problémámat:
Korábban volt xenon az autómban, de csak kicsi volt a hifi. Az nem okozott semmi feszültség ingadozást.
A xenon izzóm kiégett és ideiglenesen visszaraktam a sima halogént.
Közben nagy hifi került a kocsiba. És hiába raktam be pótakksit nagyobb hangerőnél bizony beesik a feszültség.
Ezt bírja követni a xenon,vagy inkább ne erőltessem?
Az előző autómban is amiben H4 bi volt bordás lámpával jól láttam főleg esőben és ködben jobban mint előtte a 6000K vagy 4500K-sal, Szárazon meg kell szokni a sárga fényt, de még így is jobb mint a halogén.
A mostani verdámban is az van H7-ben sima burásban abban is jó.
A régi verdámban akkor volt igazán jó mikor a 3000K ködlámpát is felkapcsoltam.
Udv Urak.Van esetleg valakinek 3000K izzó az autójában??Tapasztalatokra lennék kíváncsi.Hogy lehet vele látni.Jah és régi lámpába menne tehát hasonló évjáratú autókkal ki hogy lát.
nekem is ez volt. szétszedtem a lámpát letöröltem a foncsorról azt a kis réteget amit koromnak nevezünk a pojektor üveget letörölgettem mert az is tejesedett valamint ami a projektor üvegét körülveszi müanyag azt kifujtam belülről hőálló ezüsstel hogy ne szökjön a fény. sokkal jobban látok és visszajött a szine is valamennyire a gyári állapothoz.remélem tudtam segiteni
Papa : ne az egész szettet cseréld csak az égőket !!!!!!! Azt már lehet olcsón venni . Vagy kérsz havertól próbára kölcsön . Átcserélitek , megnézed , ha jó akkor veszel . Ennyi . Asszem H1 szokott lenni a projisban
köszi, nem tudom mennyire zsákbamacska, 20 ezer körül vettem az utólagos szettet még anno, ha most kidobok 20 at és ugyanúgy szar lesz, akkor szétvágok valamit! Jobbos egész tűrhető, balos szinte 0, ha vezetek éjjel mintha a bal nem is égne, pedig ég, csak nincs ereje
hm. hát nem túl kedvező hírek, annyi jó van benne, hogy nem feltétlen a xenon égő tehet róla! Ez a projektoros lámpa+8000k a dizájn miatt került a kocsira, hát ez a dizájrn ára...
sajnos azzal nemsokmindent . Tudom hogy nem dizájnos , de egy eredeti lámpa meg egy H4-bi 4300K Tuti nyerő .
De ha nem xenon lett volna benne akkor is megvakult volna a sima izzóval is .
Sajnos gyári xenonnál is előfordul a halványodás . A proji belseje szokot vakulni . Ha utólagos akkor is a foncsornál kell a hibát keresni . A xenon inkább elszíneződik .
Üdv. Tapasztalt már valaki olyat, hogy a xenon egy idő után halványodik? A trafó már 4.5 éves, az izzók ki lettek cserélve 2 év után, világít azzal nincs gond, de a fényereje az már lassan 0, megyek éjjel mint valami vakegér, vegyek komplett új szettet, vagy lehetség hogy más a gond?
Idővel fogom orvosolni a problémát, de egyenlőre nincs meg hozzá a megfelelő anyagi lehetőségem.
Csak azt nem tudtam,hogy a jelenlegi állapotban vissza merjem-e rakni a xenont. De azt mondod,hogy szerinted nem lesz gond?