XENON kérdés
aktuális téma

Sziasztok!
Ha akármi kérdésetek van, vagy csak véleményt szeretnétek írni akkor itt megtehetitek.
A fórumban hirdetni tilos! THX! davidsz
Jogszabály:
Katt a linkre!
DC/R a xenonos lámpatest jelzése - ennek benne kell lenni!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
ha érdekel akkor van itthon az ezzel kapcsolatos jogszabályom csak elő kell keresnem és bemásolom ide neked!!!

4300 még ki az tuti mert fehér mind az állat de a kisebbet még nem próbáltam őszíntén megvalva

leírásod szerint átt kell mennie!! így már ment át kocsi amit csináltunk nem volt vele semmi felakadás!!!
ha meg cseszegetnek az csak buziskodás

Sziasztok.
Szerintetek ha egy kis kelvin számu xenont rakok be a kocsiba azt kiszúrják a zsaruk?Gondolok egy olyan 4300K-ra vagy még kisebb számura?
Szerintetek ha egy kis kelvin számu xenont rakok be a kocsiba azt kiszúrják a zsaruk?Gondolok egy olyan 4300K-ra vagy még kisebb számura?

minél jobban hasonlít a gyárira az átalakítás, annál kisebb az esélye a lebukásnak

Dodge88
2011. május 25. 18:58
hi,
ha gyárilag nem projis akkor tehetsz bele bármit megszivathatnak a zsernyákok. vizsgán át lehet menni bármilyen átalakítással...remélem nem kell részleteznem, hogy hogyan
ha gyárilag nem projis akkor tehetsz bele bármit megszivathatnak a zsernyákok. vizsgán át lehet menni bármilyen átalakítással...remélem nem kell részleteznem, hogy hogyan

Sziasztok! G Astrámba bekerült a xenon szett. Kérdés, hogy így be lehet-e gurulni műszakiztatni (és a rendőr sem cseszeget-e)?:
- Projektoros, xenonos lámpatestek (Depo, fekete belsejű)
- A trafók nem gyáriak, hanem utólagos, de azok el vannak rejtve a lámpák alatt. A xenon izzók 4300K-sak, így a színe olyan, mint a gyári xenonosaknak.
- Gyári automata szintszabályzó (alwr), amivel annyi gond volt, hogy a hátsó hídon nálam a helyén van a fékerő elosztó, így mellé került. De bent van és működik.
- Xenonos Astrából világításkapcsoló (nincs rajta magasságállító poti, mert ugye a szintszabályzás automata)
- Szélvédő mosó tartálya ki lett cserélve lámpamosósra, amiben 2 pumpa van. A lámpamosó spricnik viszont nem gyáriak.
- Projektoros, xenonos lámpatestek (Depo, fekete belsejű)
- A trafók nem gyáriak, hanem utólagos, de azok el vannak rejtve a lámpák alatt. A xenon izzók 4300K-sak, így a színe olyan, mint a gyári xenonosaknak.
- Gyári automata szintszabályzó (alwr), amivel annyi gond volt, hogy a hátsó hídon nálam a helyén van a fékerő elosztó, így mellé került. De bent van és működik.
- Xenonos Astrából világításkapcsoló (nincs rajta magasságállító poti, mert ugye a szintszabályzás automata)
- Szélvédő mosó tartálya ki lett cserélve lámpamosósra, amiben 2 pumpa van. A lámpamosó spricnik viszont nem gyáriak.
Ha te raktad bele akkor biztos tudod hogy milyen is a csatlakozója a lámpádnak a xenonnak meg adott!!!
Can Bus átalakító. Xenon szettekhez.(2db/szett)
Ha vibrál a xenon szett, mert CAN-rendszerben használja, esetleg kijelzi a műszerfalon, hogy nem ég az izzó akkor ez a megoldás. Megszünik a vibrálás és a hibakijelzés.
Beszerelése egyszerű, csak a trafó elé kell csatlakoztatni és kész!
ez a leírás hozzá, ítt pedig egy kép is!!!
a szett 3500 ft!!!

Can Bus átalakító. Xenon szettekhez.(2db/szett)
Ha vibrál a xenon szett, mert CAN-rendszerben használja, esetleg kijelzi a műszerfalon, hogy nem ég az izzó akkor ez a megoldás. Megszünik a vibrálás és a hibakijelzés.
Beszerelése egyszerű, csak a trafó elé kell csatlakoztatni és kész!
ez a leírás hozzá, ítt pedig egy kép is!!!
a szett 3500 ft!!!

Az autó can-bus-os, a xenon meg nem. Olyan szettet kellett volna venni, ami can-bus trafós.
De létezik vmi van can-bus adapter, pont erre a problémára, de én úgy tudom, hogy egy bizonyos márkájú adapter csak ugyanolyan márkájú trafóval hajlandó működni. Hangsúlyozom, ez nem biztos

De létezik vmi van can-bus adapter, pont erre a problémára, de én úgy tudom, hogy egy bizonyos márkájú adapter csak ugyanolyan márkájú trafóval hajlandó működni. Hangsúlyozom, ez nem biztos

55w-osxenonnál nem jelez,de asszem,van can-bus átalakító,demajd valakimegmondja
Szép Napot!
Segítségre lenne szükségem!
Utólagos xenon szett lett beépítve a kocsiba.Audi A8 1996-os évjárat.A probléma a következő, folyamatosan kijelzi az izzóhibát!Létezik valami eszköz vagy módszer amellyel becsapható a computer?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Segítségre lenne szükségem!
Utólagos xenon szett lett beépítve a kocsiba.Audi A8 1996-os évjárat.A probléma a következő, folyamatosan kijelzi az izzóhibát!Létezik valami eszköz vagy módszer amellyel becsapható a computer?
Segítségeteket előre is köszönöm.
köszi szépen, megnézem!
náluk én rosszat még soha nem vettem, meg vagyok velük elégedve és szerintem nem is vészesek az árak!!! van náluk sima és slim trafó is!!!

oks, köszi! akkor keresek valami webshopot...
persze hogy lehet!!! mindent lehet utólagos xenonhoz darabra is venni, akár mi is kell

sziasztok! elromlott az egyik 35W-os trafóm, hol érdemes, egyáltalán lehet-e ilyet beszerezni?
jajaja de ne offoljunk ;)
Igen az elsők illetve azt hiszem a többi is gyári sötétített.
hát max egy biztonsági fóliát tegyél hogy ne robbanjon be a szélvédő ha baj van esetleg, mert gyárilag elől már vmennyire színezettek...
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!