Aha... Kanyar kispókkal, 90-el simán bevehető, a mazda meg ment padlóval... Annyit láttam jön mögöttem, és utána meg már mellettem van... A hülye biztos nem bírt volna megállni mögöttem, ezért előzött a vadbarma... De nem a kanyarban kell versenyezni... Te sem vagy komplett..
csak azt nem értem hogy az ilyen szabálytalanságoknál hol van az a bizonyos rend "éber" őre, mert mikor engem kell letrafipaxolni a tök üres úton akkor érdekes mód valahogy mindíg előkerülnek
én megúsztam egy ilyet de aki előzött az nem,pedig a szembejövő is lassított csak a barom arcuja akkora lendülettel vágott be , hogy beborúlt az árokba!Hálistennek nekem bajom nem lett meg a kocsinak sem,mert elöttem volt még egy autó!az elöttem lévő söför majdnek sokkot kapott, ott kellett dédelgetni, jah és rendőrségi ügy lett belőle, és mehettem be tanuskodni!nagyon örültem neki...........
nyitok ma egy olyan fórumot,ahol én előzök,mások fékeznek.meg egy olyat,ahol olcsó a kenyér,egy olyet,ahol a tej stb stb.
BOTRÁNY,ami ezen az oldalon megy
Annyira utálom az ilyen embereket, az üllőin az europark-tól kifelé rendszeresen ezt csinálják...2 sávnak nézik, aztán ha behúzódsz balra a felezővonalhoz még ő dudál le hogy nem hagyod előzni
mármint mi? így ezzel az alurácsos hókotróval és a beömlővel kibaszott rusnya volt a mazda, de az adta az önbizalmat gondolom....költötte volna benzinre és gyakorolt volna a homsaitásszarok helyett
ht afölött már leesik az útrol az a konzerv mókásak ezek a kisautók, főleg amibe még motor sincs, golf sem volt egy hajó de abba 1.8 volt, kibaszott automatája miatt autópályán levillogtak de városban páran meglepődtek rajta amikor elindult
sok a hülye idióta aki sokat képzel az autójáról meg a vezetői tudásáról!!!!na Üdv mindenkinek mennm kell van egy kis dolgom remélem most nem találkozok ilyen idiótával....
Ritkán láttam autózni a srácot... Jóformán állni láttam, de azt annyiszor, h láttam, hogyan változott az autó külsőleg... Csak nem gondoltam, h erre építette... Most sajnálhatja... Én is sajnálom... szép volt. Mindig megcsodáltam.
az a mazda az igazi halálos iramban filmeken nevelkedtt hülyegyerek autója, látott egy mazdát a filmben és azt hiszi h a 10-15éves szarjával ugyan azt meg tudja csinálni főleg ha ott a hókotró az elején
ez 100tól indul meg, de utána még 190nél is egyenletesen gyorsul, ezzel nagy rekordokat nem állítottam fel mer fél éve van nálunk és azóta még nem volt rajta rendes gumi és a futómű is elég bajos de 140et ez is ment már az egressyn vagy akár a fogarasin igaz éjfél után, én szeretek menni, golffal alkottam is rekordokat anno de mindig tudtam h hol lehet és h hol tud megállni, utolsó hónapban már azzal se lehetett mer azon meg a fék fogyott el